Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Azóta okosabb lettem, és rájöttem én láma, hogy akkora szabadság van itt irányítások terén, hogy hujuj. Konkrétan, alapból vezérlő joynak kezelte a tapipadokat. Ezt te játékonként tudod szabályozni, előre létrehozott profilok alapján (pl, egér legyen, joystick legyen), mások által létrehozott profil alapján, vagy tisztán magadnak beállítasz amit akarsz. Ha akarod tapipad kattra, nekiáll "o" betüt küldeni a játéknak. Mert Akarod

TL;DR: Szóval az ilyen webes, menüs, launcher, nem steames történetek is úgy futnak, mint egy "játék", pl alapból vezérlőt adhat mellé... aztán te szabhatod magadnak, úgy ahogy tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Acer nitro 5 AN515-42 R7TX olcsón, RAM nélkül!
- ASUS X540S Intel Celeron N3160 2.24GHz 4GB DDR3 128GB SSD
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Cucuska2