Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Király, köszi a visszajelzést! Gratu az eszközhöz! Én megvárom míg lesznek rendes windows driverek és benchmarkok a hardverhez, után talán veszek. Picit félek tőle hogy winen rosszabbul fognak futni a játékok mint linux alatt, de nekem mindenképp kell rá a wines környezet.

-
kriszpontaz
veterán
Ha majd mélyebben benne leszel, érdekelne hogyan lehet a legkevesebb erőfeszítéssel az Origin klienst rávarázsolni. Van pár módszer, meg Lutris, stb, de a Lutris alatt telepített játékokat nehéz a Steamhez hozzáadni. Megoldás, ha a telepítőt Proton kompatibilis réteggel futtatva nem Steames játékként hozzáadjuk, csak kérdés hogy rendben működik-e telepítés után.
-
kriszpontaz
veterán
Ebben a videóban pislogtam, hogy nem akarta az igazat a gép, csak azért kérdeztem. A képernyő inaktív volt, de a haptic feedback meg a touchpad ment, mintha első indításkor frissen pakolná fel a rendszert kijelző nélkül a háttérben.
-
kriszpontaz
veterán
Az első bekapcsolás sokaknál küszködve ment. Nálad volt ilyen probléma?
Más: van ez a CheckMyDeck oldal, ami gyakorlatilag a Steames oldal elődje. Egy csomó játék a nem támogatott listában van amit tudom, hogy teszteltem és hiba nélkül működik linux rendszer alatt. Szóval érdekes nekem hogy nem támogatott játékok közt szerepelnek (pl. Lara Croft and the Guardian of Light vagy Lara Croft and the Temple of Osiris, ezek nem mentek DRM miatt de már az új Proton verziókban a támogatás benne van és szépen futnak). Ez a lista is úgy érzem hogy próba-szerencse lesz. -
Cucuska2
Topikgazda
Én amúgy teljesen meglepődtem, hogy mekkora az érdeklődés - nem is nagyon gondoltam, hogy terhelt lesz a rendszer, küzdöttem 20 percet a Paypallal, majd ratelimitelt a Steam, így (szerintem) bőven Q2 vagyok.
Én nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire sikerül nekik felpörgetni a gyártást, mert már én is szívesen perkálnám ki a pénzt érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Sorozatok
- Házimozi haladó szinten
- Gitáros topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ha gond nincs velük akkor majd megszokom ( karácsonykor
)

, jó szórakozást és várjuk a tapasztalatokat.
Cucuska2