Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Király, köszi a visszajelzést! Gratu az eszközhöz! Én megvárom míg lesznek rendes windows driverek és benchmarkok a hardverhez, után talán veszek. Picit félek tőle hogy winen rosszabbul fognak futni a játékok mint linux alatt, de nekem mindenképp kell rá a wines környezet.

-
kriszpontaz
veterán
Ha majd mélyebben benne leszel, érdekelne hogyan lehet a legkevesebb erőfeszítéssel az Origin klienst rávarázsolni. Van pár módszer, meg Lutris, stb, de a Lutris alatt telepített játékokat nehéz a Steamhez hozzáadni. Megoldás, ha a telepítőt Proton kompatibilis réteggel futtatva nem Steames játékként hozzáadjuk, csak kérdés hogy rendben működik-e telepítés után.
-
kriszpontaz
veterán
Ebben a videóban pislogtam, hogy nem akarta az igazat a gép, csak azért kérdeztem. A képernyő inaktív volt, de a haptic feedback meg a touchpad ment, mintha első indításkor frissen pakolná fel a rendszert kijelző nélkül a háttérben.
-
kriszpontaz
veterán
Az első bekapcsolás sokaknál küszködve ment. Nálad volt ilyen probléma?
Más: van ez a CheckMyDeck oldal, ami gyakorlatilag a Steames oldal elődje. Egy csomó játék a nem támogatott listában van amit tudom, hogy teszteltem és hiba nélkül működik linux rendszer alatt. Szóval érdekes nekem hogy nem támogatott játékok közt szerepelnek (pl. Lara Croft and the Guardian of Light vagy Lara Croft and the Temple of Osiris, ezek nem mentek DRM miatt de már az új Proton verziókban a támogatás benne van és szépen futnak). Ez a lista is úgy érzem hogy próba-szerencse lesz. -
Cucuska2
Topikgazda
Én amúgy teljesen meglepődtem, hogy mekkora az érdeklődés - nem is nagyon gondoltam, hogy terhelt lesz a rendszer, küzdöttem 20 percet a Paypallal, majd ratelimitelt a Steam, így (szerintem) bőven Q2 vagyok.
Én nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire sikerül nekik felpörgetni a gyártást, mert már én is szívesen perkálnám ki a pénzt érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ha gond nincs velük akkor majd megszokom ( karácsonykor
)

, jó szórakozást és várjuk a tapasztalatokat.
Cucuska2