Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Király, köszi a visszajelzést! Gratu az eszközhöz! Én megvárom míg lesznek rendes windows driverek és benchmarkok a hardverhez, után talán veszek. Picit félek tőle hogy winen rosszabbul fognak futni a játékok mint linux alatt, de nekem mindenképp kell rá a wines környezet.

-
kriszpontaz
veterán
Ha majd mélyebben benne leszel, érdekelne hogyan lehet a legkevesebb erőfeszítéssel az Origin klienst rávarázsolni. Van pár módszer, meg Lutris, stb, de a Lutris alatt telepített játékokat nehéz a Steamhez hozzáadni. Megoldás, ha a telepítőt Proton kompatibilis réteggel futtatva nem Steames játékként hozzáadjuk, csak kérdés hogy rendben működik-e telepítés után.
-
kriszpontaz
veterán
Ebben a videóban pislogtam, hogy nem akarta az igazat a gép, csak azért kérdeztem. A képernyő inaktív volt, de a haptic feedback meg a touchpad ment, mintha első indításkor frissen pakolná fel a rendszert kijelző nélkül a háttérben.
-
kriszpontaz
veterán
Az első bekapcsolás sokaknál küszködve ment. Nálad volt ilyen probléma?
Más: van ez a CheckMyDeck oldal, ami gyakorlatilag a Steames oldal elődje. Egy csomó játék a nem támogatott listában van amit tudom, hogy teszteltem és hiba nélkül működik linux rendszer alatt. Szóval érdekes nekem hogy nem támogatott játékok közt szerepelnek (pl. Lara Croft and the Guardian of Light vagy Lara Croft and the Temple of Osiris, ezek nem mentek DRM miatt de már az új Proton verziókban a támogatás benne van és szépen futnak). Ez a lista is úgy érzem hogy próba-szerencse lesz. -
Cucuska2
Topikgazda
Én amúgy teljesen meglepődtem, hogy mekkora az érdeklődés - nem is nagyon gondoltam, hogy terhelt lesz a rendszer, küzdöttem 20 percet a Paypallal, majd ratelimitelt a Steam, így (szerintem) bőven Q2 vagyok.
Én nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire sikerül nekik felpörgetni a gyártást, mert már én is szívesen perkálnám ki a pénzt érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- darkFlash Shadow Pro
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ha gond nincs velük akkor majd megszokom ( karácsonykor
)

, jó szórakozást és várjuk a tapasztalatokat.
Cucuska2