- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Mert még mindig van aki nem játtszotta, mert nem PC-s vagy csak nintendós, ne feledd, a legnagyobb konzoleladó a nintendo, valamint miért ne?
Na meg mai mércével egyszerű grafikájú kis játék pont a nintendóra való, az AAA portok erőltetése helyett.
Volt szerencsém a hétvégén egy új Oled switchen megnézni hogy milyen rajta az Assasins Creed.....Azt mondtam LOL......Ami a Deck-et illeti: Engem is lenyűgöz hogy mit hoztak ki utólag a cuccból
, nem tudom emlékszel-e, de a legelején, az első bemutató teszteknél a Control a 30 fpst se tudta tartani és még láthatóan darabos most meg 60 körül császkál a tesztekben, néha még a felett is.
Az egyetlen ami miatt csorbul a szám hogy most látom hogy már nem Q2 hanem Q3 utánt ír nekem is
Ha valami miatt nem lesz Deckem, az az lesz hogy megunom a várakozást.Zsoccc: megkérdezhetem hogy mi a tapsztalatod a kis toupchpadokról a gépen?
Én kompletten a joyok helyett használnám + a 4 irányű gomb meg 4 gombbal, az egyik oka hogy tetszik az ez, hogy végre egy kontroller ami nem kényszerít az automata szédülés kapcsolók használatára.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VGA kibeszélő offtopik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Synology NAS
- Spórolós topik
- BMW topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem tudom emlékszel-e, de a legelején, az első bemutató teszteknél a Control a 30 fpst se tudta tartani és még láthatóan darabos most meg 60 körül császkál a tesztekben, néha még a felett is.
Cucuska2