Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár dolog:
dokkoló csak beta verzióval megy nálam, a stable nem adott ki képet egyikre se ami itthon van (Dell WD15 meg egy baseus 8in1 rettenet). A beta is második kijelzőnek allítja be, cserébe a deck képernyőt kikapcsolja teljesen és az az elsődleges
De át lehet lőni így is.Flatpack részen fontosabb appok ott vannak, simán telepíti, netezős gépnek baromi gyors, yt, spoty, irodai szemetek sima ügy (ok tudom lassan egy közepes mobilnak is).
Támogatott játékok mind mennek szépen, grafikához nem nagyon nyúltam, de próbából nézegettem, ekkora kijelzőn a medium-high között nehéz látni bármi difit.
30 FPS sok esetben duplázza az akksi időt, Euro Truck Sim. 2 60 FPS limittel 2.5 órát írt, 30 FPS limittel 4.5-et. Alacsony gépigényes játékok 7 óra körül (Broforce pl.). Fényerő ehhez 3/4 alatt valamivel autómata módban.
Próbáltam a gyro aim-ot CS-ben, hát ehhez újra meg kell tanulni játszani

De nálam így az asztali gép megy a TV mögé, ez meg felváltva a cégessel dokkolózik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De át lehet lőni így is.
Cucuska2