Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolmak
csendes tag
Sziasztok, én tegnap fizettem ki a 256 GBos deckemet, gondolom lassan megjön. Viszont egyre jobban tör elő a racionális énem, hogy nem kell ez nekem, nem fogom használni bármennyire is király cucc, ez es bármennyire ia vártam de nemsokára jön az első babánk ill. a PS5 is csak porosodik nalam. Nyereszkedni nem akarok rajta, látom mennyiért mennek, bontatlanul tovabbadnam eredeti áron Budapesten. Valakit esetleg erdekelne innen?
Üdv, Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Üzletből, garanciával, HP Omen Transcend 14 Gaming ultra 9 32RAM/1TBSSD/RTX4070/OLED 2880x1800 2,8K
- Macbook Pro 14 M4
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucuska2