Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
30z.Samu
üzenetére
Konkrétan csináltam ilyen összehasonlító teszteket Cypberpunk alatt saját AMD-s gépemen, de erősebb hardveren nincs akkora különbség, ott inkább csak magasabb felbontásban volt pár százalék előnye a Linuxnak, egyébként egyformán futottak. Igaz, én LTSC Windowszal hasonlítottam össze, ami kicsit kisebb igényű mint a pro verzió.
Egyébként a magyarázat az ilyen jól működő gyengébb gépre, hogy egyrészt az OS erőforrásigénye jóval kisebb mint a Windows-é, másrészt az AMD kártya a közösségi "amdgpu" drivert használja ami folyamatosan fejlesztve van és lesz, miközben Windows alatt már a kutya se foglalkozik 2017-ben kiadott hardverrel. Mindezek azt hozzák, hogy még az amúgy emulált Proton környezetben is gyorsabb tud lenni a játék, mint natívban futva Windows alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cucuska2