Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
BioPH
[link] -
cashback
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére

-
Neptunfű
tag
Sikerült köszi!
-
lostprophet
aktív tag
A magyarításom a Metro 2033-hoz itt elérhető: [link]
-
sith7
félisten
Metro 2033
HZPLX-RQI4M-2HG63
-
Neptunfű
tag
A kódot hol kapom meg a like után?

-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
A nem FB-s kodot azert fel lehet ajanlani? Nekem van egy fölösbe még amazonról, pont ma akartam feltölteni, de így nem merem

-
cashback
őstag
Itt is egy Metro 2033: ECXE7-7EZIP-R7G6T
Jó mulatást.

-
Exteez
csendes tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Ugyan ingyen volt, de azért repült a piros, hisz ez a legkevesebb amivel meghálálhatom

-
Exteez
csendes tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Hatalmas Köszönet!

-
morvaigaben
tag
Tőlem is vihető egy Metro 2033 sok szeretettel!

AV5KQ-3HNMW-GH24E
-
Tom6
aktív tag
Ha valaki nem akar regelni ezért:

Metro 2033: JFHAM-6LRY9-WXGL6
-
maross
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
1 dollaros humblebundle?
-
pylon
tag
Death Rally 90% kedvezményt biztosító kupon*!
[link]
Like-old.
Írd be: SAVO2012
aktiváld a kupont!* Dec 31-ig érvényes kupon! További kedvezményekkel nem használható!
Az Steamgifts már tele van Metro 2033-al.

-
cashback
őstag
válasz
Agyzuzo
üzenetére

Ha valakinek kell, de lusta FB-vel szórakozni az szóljon... kb 3-5perc alatt csinálok egy fiókot és meg is kapja a kódot. INGYEN!!!
Illetve van még 20db DOTA2 giftem - csak ajándékozni tudom... szóval csak olyan acc-ra tudom küldeni ahol még nincs meg. Szintén a fenti áron.

-
Agyzuzo
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Ja... meg a Vatera...

-
Pangelus
tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Pedig egy ideig lesz gondjuk vele ha jól emlékszem valahol ki volt írva ,hogy 250k copyt ajándékoznak.
-
Exteez
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
Pangelus
tag
-
Tomy Yayo
senior tag
Ha most veszem meg a THQ bundle-t átlag alatt, akkor is járnak az utólag hozzáadott játékok, mint pl. Titan Quest?
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
Zirowe
üzenetére
Ha véletlenül humble kulcsról beszélünk akkor a kapott linkeken keresztül ez esetben 3, megtudod nézni melyik lett beaktiválva és melyik nem. Rámész ugye hogy click for steam key és amelyik rublikába azt írja hogy Click the button to redeem your Steam key, logikusan az nincs felhasználva. Persze ez se 100% mert ha mindegyik kulcsát megnézted valamiért, akkor nehéz kideríteni melyiket használtad fel.
-
cashback
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb ellenőrzés:
Kell egy fiók amiben megvan ugyanaz a játék (esetleg ugyanaz a fiók is megfelel a célnak), megpróbálod az összes többi kulcsot is berakni... mivel a játék már megvan így azt fogja kiírni a még fel nem használt kulcsoknál hogy már rendelkezel vele és nem enged tovább, nem írja felül az új kulccsal.
Ha az aktivált kulcsot ütöd be akkor pedig ki fogja írni hogy ez a kulcs már fel van használva - fiók felderítés és egyéb műveletek.MÁS:
Guns of Icarus
Még anno SG-n nyertem az online beta izét... de se kedvem se időm nem volt vele játszani.
Telepítve volt, de kellett a hely és töröltem... most viszont úgy gondoltam kipróbálom... erre nincs sehol a játék.
A kulcs még most is meg van, de azt írja rá hogy már megvan a fiókomban.
Persze nyoma az nincs sehol.
Van ilyen baki Steam-en néha és majd előkerül idővel?
Vagy ez a beta izé miatt most már így marad? -
genndy
addikt
válasz
Allien
üzenetére
Sajnos ez nem mindegyik játéknál működik, hanem csak (leginkább) azoknál, amelyek a multihoz kérnek kulcsot, amit még valahová be kell írni.
Steam kulcsot aktiválás után tudtommal már nem lehet megnézni. Ha pl. a Steam Áruházban veszel egy játékot, annak soha nem tudod meg a kulcsát, csak a játék megjelenik az accountodon. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Zirowe
üzenetére
Ez sem megy sajnos. Ha megvan a játék már, akkor az lehet, hogy a már felhasznált kulcsra azt írja, hogy "már felhasznált" ami meg még nem felhasznált, ott kiírja, hogy "már megvan neked", de ezt ki kellene próbálni.
De egy olyan accon, ahol nincs meg még az adott játék, ott ha érvényes kódot ütsz be, akkor végérvényesen élesedik is a játék.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, meg lehet vhogy nézni utólag, hogy pontosan milyen kulcsot aktiváltam?
Mert most van 3 különböző kulcsom ugyanahhoz, az egyiket aktiváltam, de én hülye nem írtam le, hogy melyik volt.
-
-
pylon
tag
válasz
alratar
üzenetére
ha jól értem akkor a feltöltött 5 euroból akarsz hagyni pénzt a walletben és nagyobb részét kártyával kifizetni....
hát ez jó kérdés....
a kombinált fizetést lehetséges (pl.: paypal + kártya hogy együtt meglegyen az összeg) de, hogy ne az egészet vegye le azt nem tudom
-
csaba951
veterán
válasz
Crytek
üzenetére
F.E.A.R első része egész biztosan nem 51,1 GB. Az alapjáték és a 2 kiegészítő külön sorként jelenik meg a Libraryben. Tehát összesen 3 sorban. Én az alapjátékot telepítettem fel, ez 16,6 GB-ot foglal. Most megvizsgáltam közelebbről is a fájlokat / mappákat. Ez már tartalmazza minkét kiegészítőt is! (Pedig ezeket a Steamben direkt nem telepítettem!). Nagyon meg is lepődtem ezen.
A fear_publictools_108.exe az elindítása után azt írja ki, hogy a játék telepített verziójával nem kompatibilis. Akkor meg vajon minek rakták bele a készítők?! Nem kis darabról van szó, 640 MB teljesen feleslegesen. Tulajdonképpen, mivel lekapcsolták a multi szervereket, a teljes extras mappa felesleges lehet. Laza 968 MB.

-
huskydog17
addikt
Én is megvettem a Transcripted játékot a GameFly áruházban a kupon kóddal, így mindössze 63 angol centbe került a játék, vagyis egy bő 200 Ft a 10 eurós alapárral szemben, nem is rossz.

Megerősítem, hogy a GameFly a vásárlás után azonnal küldött egy aktivációs kódot a Steam-hez és gond nélkül aktiváltam is. Még egyszer hálás köszönet mindenkinek a segítségért!
-
Exteez
csendes tag
Gyors segítség kéne Black Ops 2-vel kapcsolatban. Feltoltam a grafikát ultramaxra, csak hogy lássam úgy mennyi fps-em van, és kifagyott. Valahányszor elindítom a játékot kifagy, és csak a windows feladatkezelő tudja megoldani hogy kilépjek belőle. Lehetséges úgy megoldani a problémát hogy csak egy fájlt (cfg-t vagy valamit) törlök ki a steam black ops2 mappájából, vagy újra kell telepítenem az egész játékot?
Gépem adatai:
OP rendszer: Win7
Alaplap: ASRocK G61M-GE
Proci: INTEL Core i5-2400, 3,1 GHz, Quadcore
RAM típusa: DDR3
RAM mennyisége: 8 GB
Videókártya: ATI Radeon HD 5450, Shader Model 5.0 - DirectX 11, 1 GB VRAM -
horvathd
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Kapsz Steamen aktiválható kódot.
-
-
horvathd
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Igen, ugyanúgy az a 8 nyelv választható.
1GFT1112UK - További 20% kedvezmény GameFly-on.
-
Zamery
senior tag
válasz
huskydog17
üzenetére
Én megvettem, ugyanazok a nyelvek vannak benne, mint amik fel vannak tüntetve a Steam-es oldalán. De sajnos magyar az nincs benne.
-
huskydog17
addikt
A Transcripted játékhoz tud valaki magyarítást, vagyis magyar feliratot? Az tök jó, hogy alapból multi-language támogatást élvez, de olyan tömény szöveg és fogalmazás (főleg szakirodalmi) van benne, hogy nagyon jól jönne egy magyar felirat, hogy mindent értsek. Amúgy kipróbáltam a demo verzióját és nekem tetszik, nagyon ötletes, tetszik nagyon az alapötlete ,hogy nanobotokkal megyünk lények belsejében.

A GameFly verziónál meg tudná valaki erősíteni, hogy az is ugyanúgy multi-language verzió, mint a steam-es? -
Öööö, izé...
Még egy játékot hozzácsaptak a Humble THQ Bundle-hez, a Dawn of War GOTY-t (asszem az első kieget tartalmazza).
-
Katana28
csendes tag
Egy harmadik error és a sokadik újraindítás után valahogy sikerült indítani. A válaszokat köszönöm!
-
csaba951
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Nincs utalás a Lifera. Én még gondolkozom rajta. 449 RUB, és mégiscsak egy teljes játék. (Skyrim: Downguard dlc teljes ára ennyi). PC-re meg talán a Need for Speed: Porsche Unleashed volt az előző, egy autómárka típusait feldolgozó program. Meg nekem nagyon teszik a Shift 2 is. Viszont állítólag ez nem annyira élvezetes. Ez azért visszatart.
-
csaba951
veterán
Test Drive Ferrari
PurchaseRestrictedCountries = AU AT BE BR CA CL CO CZ DK FI FR DE GF GR GP HK HU IN IE IT JP KR MX MQ NC NL NZ NO PF PL PT RE RU SG ZA ES SE CH TW GB JE GG GS UK IM US PR GU MQ GP RE PF NC
AllowPurchaseFromRestrictedCountries = 1Hát ez kész! Romániában, Szlovákiában, Litvániában, Észtországban, Lettországban, Bulgáriában nem vásárolható meg Steamen.
-
Katana28
csendes tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Most már ezt a hibát kapom: "unable to open steamTmp.exe for writing"
-
Katana28
csendes tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Próbáltam azt, hogy töröltem, majd újra telepítettem, de semmi.
-
Youri
veterán
-
Katana28
csendes tag
Hello!
Most először telepítettem steamet. Haveromnál regeltem, be is jelentkeztem. Aztán mikor otthon feltelepítettem nem indul csak kidobja a következő hibaüzenetet: "ERROR: unable to open steamnew.exe for writing"
Hogyan tudnám működésre bírni? -
lostprophet
aktív tag
Ha valakit még érdekel és bent van a BioPH csoportban:
Titan Quest sorsolás: [link] -
csaba951
veterán
Napi akció: Transcripted; -75%; 2,49 €
MetaCriticen nem sok visszajelzés van a játékról. Viszont biztató, hogy aki látta, annak tetszett is.Test Drive: Ferrari Racing Legends; -25%; 27,45 €
Ez a játék mától elérhető Steamen. Konzolokon (és PC-n) már 5 hónapja megjelent. Sajnos nem aratott valami nagy sikert. MetaCriticen XBOX 360 61 / 6.0 Ugyanaz a stúdió készítette a Shift; Shift 2-t is. A grafika és a hangok jól sikerültek, de az autók viselkedése nem eléggé kidolgozott. Az autót ért sérülések nincsenek hatással a kocsi menettulajdonságaira.Meg az Europa Universalis III-hoz jött ma 3 dlc:
* Absolutism SpritePack
* Revolution II
* Music of the World -
Polllen
félisten
Telepítésnél már meg lehet adni, hogy hova kerüljön a játék.

-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Arkham Asylum GOTY kapásból ilyen (4 telepítés után könyörögni kell, vagy valami ilyesmi ha jól emlékszem)
(szerk.: Látom meg is előztek
)Ha tényleg mindet használod párhuzamosan, akkor nem rossz ötlet mindet feltenni, de ha nem, akkor felesleges. Jó megértem, hogy az se megoldás, ha csak 1-2 játék van fent, és átérzem, hogy többet szerettél volna, de szvsz az összeset felesleges fent tartani (plusz ugye ha mégis becsúszik valami DRM-es, akkor meg hiábavalóan úszott el egy lehetőséged. Bár valahogy azt hiszem, vissza lehet ezeket szerezni némelyik játéknál, csak hát az meg megint nyűg.
-
kovsol
titán
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
Szerintem nekem egy ilyen játékom sincs. [link]
Amúgy meg nem tervezem letörölni őket, van bőven hely. Míg aludtam, meg melóban voltam letöltötte. Előtte egy 250GB os vinyóm volt csak és idegesített, hogy meg kellett válogatni mit tehetek fel és folyton cserélgetni a telepített játékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

eami