Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Zsolty001
üzenetére
A Steam biztonsági rendszere lecsapott rád! Most már semmilyen aktivációs kódot nem fog elfogadni tőled egy ideig. Még helyes kódot sem. De sebaj, holnap már újra tudsz próbálkozni.
Miért?
Vagy túl sokszor próbáltál meg helytelen kódot megadni. Vagy jó kódot adtál meg, de már más aktiválta előtted. Gondolom találtál pár száz ingyenes kódot valamelyik oldalon, és azt próbáltad meg beírni. Pár próbálkozás után ez az eredménye.
-
Zsolty001
tag
Bármilyen termékkódot akarok beírni ezt írja a steam: "Váratlan hiba lépett fel."
Javaslat?

-
atomeec
senior tag
Sziasztok, tudja esetleg valaki hol akciós a GT Legends? Jó lenne a gyűjteménybe

-
Na, Jason Rubin bedobott egy 10 ezrest a Humble Bundle kalapba.
És át is lépték az 5 milliót, az átlag 5.75 most.
mod: Hehe, ezt nem ide akartam.

-
cashback
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Én örülök ennek is... ha a ládákat csak 1centért is adom el, akkor is 1centtel többet kapok érte mintha nem kapnák érte semmit.

Így meg hátha összejön egy kisebb játékra való összeg, amiért már nem is kell fizetnem... szóval tényleges pénzt kerestem vele.

ÚJ: Címkék: Cserélhető, Nem értékesíthető
Mondjuk nálam csak a ládáknál nincs a második rész... minden másnál ott van.
-
KubanitoS
veterán
-
BigBlue69
őstag
Első hozzászólásban ez már annyira nem bukta:
"Van Linuxos Steam kliens (olyat, amit a Valve csinált és adott ki (egyszóval „natív” - szerk.).
BUKTA" -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mi a francért van hogy már órák óta frissítem a Stalker Shadow of Chernobyl-t? 2.1 megabájtal tudok letölteni, de van hogy leáll teljesen, aztán beindul, töltöget 100-300kbyte-al.. Hiába állítom át a régiót, semmi. Ennyire levan terhelve a Steam szervere?
-
Youri
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha még az extrák bejelentése előtt vetted meg átlagon alul, akkor kapod te is. A WH pedig GOTY, nem GOLD. nincs benne a kieg.
-
Youri
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
alap
-
SenorGrande
senior tag
-
TazLeacher
nagyúr
A Humble Bundle-ban milyen Titan Quest van? Gold vagy csak alap?
-
ayo
veterán
-
maross
nagyúr
En passzolom, a logika azt diktalja, hogy megjelenik. Kiveve ha atlag alatt vetted, es mostanaban, mert ahhoz nem jar bonusz jatek, bar gondolom ezt tudod
.@ledgeri: en is vettem wwenigma linkjerol steames homefront, dawn of war 2, retribution, space marine-t, nem volt semmi gond. Mondjuk sokszor nem lattam rajta akciot.
-
ZsZso
Közösségépítő
-
Vertigo18
addikt
Warhammer GOTY milyen bundle-ban van most?
Mert tele van vele a Steamgifts, és nekem kell!!!

-
Timyyy
őstag
Ezt a hibát kapom, amikor el akarom indítani a Plants vs Zombiest.
Ötlet? -
ledgeri
nagyúr
válasz
SenorGrande
üzenetére
(#35637) Niczo Ok, bevallom túlkaptam
(A tudatlanság jobb lett volna ezesetben...: csak ne láttam volna meg...)NagyÚr Köszi!
-
cskamacska
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Mondjuk az nem semmi, hogy még a GoG-os árat is vastagon sikerült túllépni. 90€ a teljes ár?
Miért nem mindjárt 450€? 
DeFranco: Szerintem pont erre készültek, Tomb Raider utolsó részei nagyon sok embernek megvannak(akit eddig egyáltalán érdekeltek
), mégis csak jobban megéri nekik -75%-osan 15€-ért odaadni nagy kegyesen a maradék részeket, mint ugyanekkor 5-7,5€-ért az upgrade lehetőséget megteremteni. 
-
Niczo
senior tag
Valami lengyel oldal, Steamgifts-en linkelték. Azt hiszem anno itt volt akciós a Homefront is 700 ft körüli összegért. Én is innen vettem. Biztosat nem tudok igazából a megbízhatóságát illetően, de nem tűnik gagyi kulcsos oldalnak.
ayo: akkor lehet nem jól emlékszem a Homefrontos oldalra, mert azt simán megvettem (lengyel oldal volt az is az tuti)
ZsZso: ez már nekem sok, ha kínlódni kell vele inkább kihagyom, lesz még bőven akció ünnepekkor

-
ayo
veterán
nem fogsz tudni vasarolni mert kell hozza lengyel id... akarom mondani egy nagyon kedves lengyel barat

szerk: az oldal a magyar cdgalaxis lengyel valtozata. 100% ig megbizhato viszont nem feltetlen fogtok tudni vasarolni. pl TL2 region locked es mint ahogy irtam neha keves a proxy is
-
Agyzuzo
addikt
Ez a zakciós SF X Tekken szerintetek mennyire jó? Mondjuk az SF4 Arcade-hez képest? Megér 10 ojrót?
-
Niczo
senior tag
Szakikat kérdezném erről, hogy régiókódos-e vagy? (kb. $5,5-ra jönne ki)
Ugyanitt Sleeping Dogs szintén zakciós (kb. $8) -
Tom6
aktív tag
Ha még nem lenne valakinek Metro 2033

50DAZ-I7I8G-NYNAK
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy steam-en kívül steames Take on helicopters tud-e valaki ajánlani???
2700-ért tudnám Hint dlc-vel 5 óráig még, de ha van olcsóbb akkor az lenne...
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
elvileg ket accountom van, az egyikbe sikeresen be tudok lepni, semmi gond nincs vele. A regi leveleim kozott viszont talaltam egy masik account nevet is, amivel nem tudok belepni. Email se jott egyelore, bar elkuldte a kodot.
Ilyenkor mit lehet tenni?
-
csaba951
veterán
Tomb Raider Collection
Sajnos nem azt csinálták, hogy az újonnan (Steamre) felkerült játékokat beletették egy kedvezményes csomagba, hanem az összes TR játéknak csináltak egy közös csomagot. Ez így nem ok, mert rengeteg embernek a csomag fele már megvan korábbról.
-
zsola32
őstag
sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni az alábbi ügyben:múlt év végén vásároltam egy hd6570es vga karit, amihez járt egy teljes értékű Steam-ról futó játék.
(DIRT3)a játék szupi, működik rendesen...
közben az akkor megnyitott felhasználói fiókon vettem még 4 - Steam - játékot.közben a vga karit el szeretném adni, és hogy kelendőbb legyen oadadnám hozzá a DIRT3 játékot is.
de az általam megvásárolt másik 4 játékot szeretném megtartani.
össze tud ez jönni szerintetek valahogyan?
köszi
-
Neptunfű
tag
Nem jelenik meg az ingyen Metro FB oldal? vagy mi

-
Youri
veterán
Jól szétfloodolták a steamgiftset metróval... dél körül kinulláztam a pontjaimat, most megint van 300
-
Vertigo18
addikt
Anyám, tele van a Steamgifts Metro 2033-mal a FB miatt

-
Doki16
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
Megerdemled. Nagyon jo magyaritas egy remek jatekhoz.
-
lanyoo
tag
válasz
shadow1901
üzenetére
Hogyan lehet csatlakozni ehhez a csoporthoz?
Ugyanitt DOTA2 kulcs elvihető. (van több is)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- Windows 10
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Manjaro Linux
- Mini-ITX
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Engem lehet hogy érdekelnének

), mégis csak jobban megéri nekik -75%-osan 15€-ért odaadni nagy kegyesen a maradék részeket, mint ugyanekkor 5-7,5€-ért az upgrade lehetőséget megteremteni. 

eami