Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
üzenetére
Nagyon Köszönöm! Akkor NEM! Pedig 2012-ben még meg szerettem volna ajándékozni magam a leárazásokból egy lövöldözőssel, de a Call of Duty: Modern Warfare 2, vagy Call of Duty 4: Modern Warfare 50%-ról lemaradtam egy hule figyelmetlenség miatt. Sajnos a Mágnás kártyám kapacitása véges

-
Niczo
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Fontba olcsóbb Tibcee nyert

lazsi: gamersgate-en vedd, megbízhatóbb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lazsi
tag
Sziasztok!
Dead Island Greenmangamingen volt már akciós? Mert most Gamersgaten az, de ha GMG-n kapna egy 75ös akciót akkor a -30as kuponnal olcsóbb lenne. -
TazLeacher
nagyúr
Dead Island Game of the Year - 4,95€
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
huskydog17
üzenetére

-
Ti Bo
aktív tag
Basszus, hogy az a rohadt Mafia II nem akar 50% kedvezmény fölé menni.....

Driver San Francisco-ról valami vélemény/tapasztalat?
-
törölt tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Megjelenés óta játszottam vele és volt választék a szerverkben. Most meg az van, hogy meg kell elégedni azzal ami van és a maradékból válogatni. Hát nem sok olyan van ahol figyelnek a cheaterekre és normális ping értékek vannak.
Nem azért váltottam BF3-ra mert a gépem annyira bírja hanem mert már élvezhetetlen volt.
Nekem életképtelen, Neked nem. Ennyi
-
warcat
veterán
Dehogy életképtelen,jókat lehet játszani van pár életerős német szerver, a múltkor hajnal 3 kor is majdnem tele volt meg is lepődtem.
Viszont ne Steamen vegyétek,nem hinném hogy régiózáras de valaki nézzen utánaDecember 31-ig 7,5 dollár amazonon az alap + Vietnam
ITT -
BigBlue69
őstag
válasz
üzenetére
Ezt nem tudom, soha elnézni.. Mi az h életképtelen? Van még vagy 100 szeró Hétvégén még több is.. és annak a 70-80%.on játszanak még rendesen.. Elhiszem, hogy a kezdő szintet meg se közelíti, de h életképtelen azt nem mondanám..
3-4 Haverom is napi szinten játszunk Vietnammal és mindig van nem is 1 szeró ami tele van..
-
Bencus88
nagyúr
Megint 50% van a CS-n úgy emlékszem valaki érdeklődött felőle.
-
bpx
őstag
15€, és még a Vietnam sincs benne
figyelembe véve, hogy nem most kell, így nem éri meg (de egyébként jó játék)
többször ment már 5-7,5 €-ért akár a komplett pack (alap + Vietnam) az elmúlt 1 (2 is talán?) évben (nem feltétlenül Steam, hanem Origin és a többi hasonló site-on) -
Kashim
őstag
lol az mi az

Amúgy én részemről nem ajánlom Conviction-t senkinek. Borzalmasan optimalizált, online mód állandóan szarakodik, alig lehet csatlakozni a másikhoz, ki kell nyitogatni 10 portot routeren, mikor más játéknál sosem kell ilyennel szórakozni. Emellett még ott az a hülye Uplay is. Valakinek konkrétan el sem indul. Nem csoda tele van a fórum is sírás-rívással. A játék sebességét már csak azért sem értem miért ilyen, mert pár éve végigtoltam a régi gépemen és ott tükörsimán ment maxon, most meg egy erősebb géppel low-on játszok közepes felbontáson és úgy is érezni hogy lassú, csodás... Coop módban meg még az az fps mennyiség is kb. lefeleződik így mindenféle magyarázat nélkül. Vicces. (ugyanezt produkálja nálam is és havernál is, neki atis kártyája van, nekem nvidia, mindketten most akcióba vettük meg)
-
VGYke
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Ha már otthon vagy a lövöldözősekben, kérdezném: Battlefield: Bad Company™ 2, 50%=14,99€, megéri, ha most nem is játszanék vele, csak 2-6 hónap múlva? (Mondjuk azt olvastam róla hogy a multira van kihegyezve, én meg jobban elvagyok magamban - csak én és a gép, lássuk ki a jobb
) -
Exteez
csendes tag
Valaki megmondaná, hogy miért van az, hogy néhány játékot (Tom Clancy's és Batman széria) már háromszor is 75%-kal olcsóbban lehetett megvenni a Steam Holiday Sale-en, míg más játékokat (Lucas Arts) még egyszer sem értékeltek le?
-
törölt tag
Végre valami jobb áron van Steam-en mint más oldalakon?
Giana Sisters: Twisted Dreams 5,09 Euró 
-
Vasinger!
nagyúr
Akit esetleg érdekelne, lenne még pár Guest Pass-om:
3x Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY
2x Red Orchestra: Ostfront 41-45
2x Killing Floor-secret-:
Természetesen. De, nem utsaítok el semmilyen ellensozlgáltatást érte

-
válasz
lostprophet
üzenetére
köszi, 1et felhasználtam!

-
Vasinger!
nagyúr
Valaki nem tudja, hogy Playblink-re, hogy lehet meghívni valakit a saját ref linkemmel?
Tehát van a referal linkem: http://go.playblink.com/valamipelda (ui,: valamipelda helyett a felhasználónevem van)
Ha ezt elküldöm neki, akkor a PB kezdőoldala jön be, nem a regisztrációs oldal.
Valamit rosszul csinálok?
-
Agyzuzo
addikt
Na megkaptuk a Painkiller H&D-re a -50%-ot, ez az Alienware-es kuponnal már csak 4,99. Viszont a Collector's Edition-re nem jó a kupon... Jellemző...
-
válasz
maross
üzenetére
én meg bármit, csak ajánlani nem.
semmi köze a korábbi splinter cell játékokhoz, csak a történetet folytatták. egészen konzolos, már-már adventure játék, némi sandbox beütéssel, semmi nyoma a lopakodós TPS-nek, amelyek a korábbi részek voltak.
jah és persze uplay-es csak, hogy megalapozza a hangulatot.
-
lostprophet
aktív tag
Két Metro 2033 kulcs nindzsáknak:
KV8FC-H77GJ-NJWH4
TA32L-5DFIH-KH2JM -
Amantius
senior tag
-
Źşë'
addikt
ez vajon miért 80€ eredetileg? mikor a tartalma a felét éri csak és ez 75%?!
-
a178
tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
(#37455) csaba951: igen, nem kicsit tartották az árukat és nagyon nem is szoktak akciósak lenni. Ami nekem megvan, annak 75%-a az Amazonról jött, mert ott volt rá akció, Steamen meg nem. A régebbi steames LEGO játékok még egy-egy nagyon vásár alkalmával is nagyon drágák a mi pénztárcánkhoz mérve.
(#37448) DeFranco : Hidd el, nem kidobott pénz az ablakon. Néha azon veszem észre magam is,( mikor a kisfiammal játszunk) hogy arra gondolok, basszus, add már ide azt a billentyűzetet, haladjunk már, kíváncsi vagyok mi jön ezután!

(#37452) BigBlue69: Egy cuki kis Tamagochi-t...

-
csaba951
veterán
válasz
-secret-
üzenetére
Az égvilágon nem ígért érte a Steam és ezt maradéktalanul be is tartotta!

(#37444) BomiBoogie
Még csak 1 hónapja jelent meg, és máris betették napi akcióba, -33%-al. Azért szerintem így nézve nem rossz. Valamiből a készítőnek is meg kell élnie. Tulajdonképpen egy ilyen akció 2 évvel ezelőtt teljesen elképzelhetetlen volt! Ha tetszik, de nincs rá pénzed, akkor majd megveszed 6 hónap vagy 1 év múlva 7,5 € vagy 5 €-ért. -
meg csináltam a 6 teljesítményt a holiday cuccba, de nem kaptam semmit

-
Vertigo18
addikt
Jah, de ha majd a feltörekvő nemzedék kitúr benneteket a gép elől, akkor nem így nyilatkoztok!
-
a178
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez így van, ahogy mondod.
Nagyon ritkán engedem a gép elé, mert olyankor megszűnik a külvilág, és szerintem nem ezzel kell neki most foglalkoznia. Szinte az összes LEGO játék megvan, ezek közül legjobban a két Batman tetszik neki, de szereti az Indiana Jones-t és a Harry Pottert is. Jókat szoktam nevetni , mikor próbálja ugyanazt mondani, mint a játékban LEGO Batman Robinnak... -
a178
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nono...
Jó értékeléseket kapott, természetesen nem felnőtt kategória.A kisfiam (4 éves) igaz még nem játszott vele, de a videókat lesi Youtube-on ezerrel. Jelenleg a LEGO Batman 2-vel toljuk, ha otthon vagyok.
Viszont ennél jóval olcsóbb volt Amazonon, 7,5$-ért megkaphattad...

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egyre viccesebb ez a szél. Tudom, az ember sosem elégedett, de azért a nagy címeket vagy nagyon a végére hagyják vagy egyszerűen most már jobban elosztják az évi több szél miatt az akciókat.
LEGO Lord of the rings, 33%? WTF.
-
lazsi
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Kössz! Megvettem. Kaptam egy csomó kupont, airmech meg valami advanture quests world free to play játékokhoz cuccok. Akinek kell az szóljon. Meg kaptam egy 5$-os kupont amit január 1-től lehet felhasználni mindenféle új játékra. Asszem ezekre:
http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=br_lf_m_1000728511_pglink_1?ie=UTF8&docId=1000728511&plgroup=1&plpage=1
Ha valakit ez érdekel az is írjon. -
lazsi
tag
Van amazonon megint LA Noire 5dodóért. Viszont azt írja, hogy csak az USA-ba adják el. Ettől függetlenül lehet itthon aktiválni steamen? Aki a korábbi adagból vett annak mi a tapasztalata? Vagy ott ez nem volt odaírva?
-
Kashim
őstag
Szerintetek van még esély egy C&C franchise vagy Red Alert 3 masszívabb leárazásra? Red Alert 3 volt már kint villámszavazáson, de nem voksolt rá a jónép.
genndy
Az épp jó lenne, mert havernak is meg akarom venni, hogy multizhassunk és úgy kerülne annyiba a kettő, mint most egy példány. (most 50%, akkor 75 lett volna)
Csak nem tudom, hogy felrakják-e, mert ahogy nézegettem, ősszel sem volt. Gondolom ugyanazt meg már nem forgatják vissza szavazni, de ki tudja... -
Sonja
nagyúr
Ha egy kulcsot aktiválni akarok, de kiírta, hogy már megvan (Tényleg meg volt a játék, csak nem emlékeztem rá.
), attól még az érvényes marad?
Úgy emlékszem, hogy igen, de örülnék egy megerősítésnek! 
(#37434) ollie: Köszi!

-
pylon
tag
új flash sale akciók:
Tom Clancy játékok 75% (kivéve Future Soilder)
The Binding of Isaac 75% 1,24€
Forge 50% 9,49€ -
nyugi január 5-ig még legalább 6 új garnitúra napi deal lesz, a flash sale-eket és a community choice-okat nem is számolva.
GTA Complete 100%, hogy lesz (minden akcióban volt tavaly Halloween óta, talán korábban is), nem véletlenül hozták vissza még az akció előtt. Türelem.
-
HS 2142
őstag
A GMG is jól időzítve Borderlands 2-tőt kínál, igaz, ők 1 db-ot 25 euróért.
(-30% voucherral 17,5 euró) A Season Pass 15 euró. (-30% esetén 10,5) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SenorGrande
üzenetére
Értem.
Azt hittem, hogy meg lehet nézni külön valahol.
De akkor tévedtem. Hát jó. Köszi! 
-
Scholes9
nagyúr
CS: Global Offensivet érdemes ennyiért megvenni? Mondjuk, ha arra gondolok, h jó pár év benne van, akkor talán nem kérdéses

-
cashback
őstag
Ha valakinek kell egy ilyen: 50%-KAL OLCSÓBB Painkiller Hell and Damnation bonus discount
... az írjon rám. -
SenorGrande
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
"A másik kérdés pedig, hogy a fiókhoz adott gépeket hol tudom megnézni?"
Sehol, sehogy. Nincs rá lehetőséged. Az össz, amit tudsz, hogy az összes érvényes beléptetésed törlöd, kivéve azt az egyet, ami aktív éppen. Ezt a "Beállítások -> SteamGuard fiókvédelem kezelése. . ." menüpontban tudod megtenni.
-
csaba951
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
>A másik kérdés pedig, hogy a fiókhoz adott gépeket hol tudom megnézni?
Felhasználóként sehol. Ahhoz a szerver oldalra kell születni...

Más. Na, Facebookon már javában megy a GG savazása!
-
n@p@lm
addikt
köszi az infókat.
-
n@p@lm
addikt
nem tudja valaki hogy a far cry, és a doom sorozat volt már 75%-ban?
-
Chereiose
addikt
Én is várok még egy jó akcióra, eddig egyedül a batmant vettem meg, ennyiért kihagyhatatlan volt, de semmi más nm volt nagy dolog.... Remélem majd ebben a pár napban lesz még vmi
-
a178
tag
Nem hiszem el, hogy se Unreal deal pack, se GTA Complete pack akció nincs...
-
Cave Story+ Steam Key
GC0DY-PG6JT-TRNBI -
BigBlue69
őstag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Köszi Szépen

-
Wizard of Oz
aktív tag
Cave Story+
98L0C-L77W4-XTN9I
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Giana Sisters: Twisted Dreams 5,09 Euró 

Jó értékeléseket kapott, természetesen nem felnőtt kategória.

Úgy emlékszem, hogy igen, de örülnék egy megerősítésnek!
eami