Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, van egy Portal 2-m is cserélni (csak játékra!).
-
BigBlue69
őstag
Na ki akar egy jót nevetni??

Meltin'SoulStone [FI]: Ill tell you a site where you can enter for game raffles if you give me 1 coal, deal?
*Big* Blue: steamgifts?
*Big* Blue: lol..
*Big* Blue: no thx.
Meltin'SoulStone [FI]: damn -
Rabbitf_24
addikt
Risen megvéve. köszönet hunkyro fórumtársnak.

-
-
baluka96
csendes tag
Sziasztok! Haveromnak kéne egy kis segítség!
Offline modban értem el teljesítményt a Just cause 2 játékban és amikor bejelentkeztem látom hogy nincs meg a teljesítmény de viszont a játékban már megvan a küldetés ami kell a teljesítményhez
-
bpx
őstag
ajánlom a help elolvasását:
"Látni fog egy 1,00 USD-s tranzakciót is a Google részéről, amely egy függőben lévő engedélyezési kérelem a mi számlázási rendszerünk és az Ön hitelkártyáját kibocsátó bank között, tehát ezt az 1,00 USD-t végül nem kell kifizetnie.
Ha ellenőrzi bankszámláját vagy hitelkártya-egyenlegét, láthatja, hogy a fizetési engedélyezések gyakran "függőben lévőként" vannak feltüntetve. Ezek a tranzakciók 1-14 munkanapig maradhatnak a bankszámláján, a kártyáját kibocsátó banktól függően. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek csupán engedélyezési kérelmek, nem pedig valós megterhelések.
Az engedélyezések 24 órától 14 munkanapig maradhatnak a bankszámláján, a kártyáját kibocsátó banktól függően. Kapcsolatba léphet bankjával a Google-on keresztül történt vásárlás általi megterhelés ellenőrzéséhez, vagy az engedélyezés státuszának megtekintéséhez."
-
Szajo
őstag
Miért van az, hogy google checkout al fizettem a Bundle-t és 1dollárért (tutti annyit még ki is írta) várásoltam, és 1500akárhány forintomból vásárlás után 1038Forintom maradt? Ez most micsoda?
-
Na srácok, a következő játékok vannak most cserére, kupon és szén nem játszik, csak játék:
DOTA 2
Sengoku
Risen x2
The Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena
Sol Survivor
The Wonderful End of the World
Bad Rats
Left 4 Dead 2
Trine
Counter Strike Source
Orange Box
Jamestown Deluxe
Day of Defeat Source
Killing Floor Complete
Frozen Synapse -
-kdM-
senior tag
Frozen Synapse-ért (hozzá tartozó feladat) ki mit adna? (kupont leszámítva)
-
SQX_Barto
addikt
Kéne a kutyának az összes játék.. top 10 vagy top 5 nekem bőven elég lenne....
Mit kezdenél 20ezer játékkal (csak hasraütve mondtam egy számot), amikor a 90%-a csak pihenne az accountodon. Persze ingyen van meg minden. De azt úgyis valami külföldi fogja megnyerni, aki minden acsit megcsinált mondjuk 3 accounton és még mellette cserélgetett is és van mondjuk 300 szene.. -
Webhun
tag
Sziasztok!
Ma is óriási mákkal, de megint sikerült szereznem egy ajándékot, méghozzá a Flatout Ultimate Carnage c. játékot! Érdekelne érte: Audio surf, orcs must die, magicka. Várom a PÜ-ket

-
ProEvoFan
nagyúr
Hard Reset nem marad valakinek felesbe?
megvenném szenekért -
Lacee1986
senior tag
Ajánlom mindenkinek, hogy craftolgassa a szeneket! Nekem eddig 7 craftból jött össze egy Tropico 4, Napoleon: Total War, ma pedig egy Portal 2! Ez szerintem elég jó arány.
-
én is cserélnék valakivel, az még hiányzik az ingyenesek közül
várom a jelentkezőket http://steamcommunity.com/id/szabolcs
-
GabN73
addikt
Hogy a halálba lehet valakinek 200 szene?

-
bijesz
aktív tag
Köszönöm kdM-nek megvolt a csere
-
Youri
veterán
Beat Hazardot próbálom rávenni, hogy használja a last.FM-et, de folyton hibát dob, mi lehet a gáz?
-
salieven
aktív tag
Valaki Renegade Ops acsiban tudna segíteni?

és valakinek lenne Nuclear Dawn-ja feleslegbe?
tudnék adni érte szenet 
-
zseko
veterán
Töltöm lefelé a FlatOut2-t, erre a nod két file-ra is bejelzett hogy trójai van benne és törölte...

-
tibi206
tag
Tudna Valaki adni valami jobb játékot 18 szénért?
-
Alien83
senior tag
3 szén keresi gazdáját.
Portal 2 érdekelne elsősorban.
-
nepszter1
addikt
50% OFF Valve
50% OFF Red Faction Armageddon
50% OFF Dogfighter
50% OFF Space Pirates and Zombies
25% OFF Deus Ex: Human Revolution
50% OFF Seious Sam HD First Encounter
50% OFF L.A. NoireEsetleg valami olcsó játékra cserélném ami nagyon kellene nekem az a Bastion nevezetű játék
-
Zolás
addikt
Ezt a cellar sewers pályát hol adja be a játék? Már lvl4 vagyok, de csak a dungeon részbe küldözgetnek. Vagy ott kell?
-
Crytek
nagyúr
Szerintem ez az átváltásos dolog elég degenerált!
Nekem pl valaki jóindulatból adott egy Bastion game-et!Már nememlékszem neki mibe került de részemről csak kuponokat adtam.
Valaki 5db szénért Orc Must Die-et adott!
Van aki kuponért meg szenet is adott.Szóval ki kell fogni!Na nem igaz senki nem ad game-et 3 szénért? Hisz karácsony van no!

-
polonic
félisten
Köszi a válaszokat.
Akkor hagyom a francba. Még 7 szenem sem lesz.

Megtartom a végére. Hátha. . . -
Sonja
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Ha szerencséd van, akkor jó üzleteket is ki tudsz fogni. Ellenben ott általában 1 szén 0.5$-ért, tehát a Sonic Generations-t ($10.19) pl. 21 szénért tudnád elvileg megvenni. Olcsóbban, ha találsz olyat, aki ezt nem tudja.

Szerk.: Kupont általában lesz...ják, de néha kifoghatsz olyat, aki ad érte 1 szenet is!
-
scorpy02
aktív tag
Nagy nehezen túladtam a Pendulo Packon egy Borderlands GOTY-ért. Hát van kis difi az árak közt a Pendulo javára, de a kereslet iránta viszont a béka popója alatt. Dead Island-et meg már nem akarta ideadni érte a srác.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
polonic
félisten
Hogy működik ez a steam trade fórum?
Mik az esélyek? 4-5 szenet és 2 kupont vajon mire tudnám elcserélni? Sonic generations mondjuk?
-
Crytek
nagyúr
3 szénért adna valaki valami játékot?
L4D2, Trine ami érdekelne!De más is szóba jöhet ha van fölösbe!
-
Alexios
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
ú bocsi, nem neked szólt, új hsz-t akartam

-
jamy79
tag
Sziasztok!
Ha a Trine c. játékot megveszem az amazon.com-on, akkor azt be tudom regelni a steam-re?
Előre is köszönöm..
-
Bada Bing
tag
A L4D2-es acsit honnan veszitek, hogy egyáltalán létezik? Sehol sem találok rá utalást.
-
CarajoEsp
senior tag
Disciplies 2 Gold megnyerve
Egyelőre nem nézegettem milyen játék, azon gondolkodok, hogy ha valaki dob egy jó ajánlatot, elcserélném, valami más játékra
-
jozsi252
veterán
CrimeCraft Gangwars-t most lett megcsinálva ( tesóm ), viszont ez a flight control kikészített
egyszerűnek néz ki, de 5 helikoptert letenni egymás után úgy hogy ne ütközzenek neki, hát nem egyszerű.Kérdés: l4d2-be felmehetek bármilyen szerverre versus modba hogy megszerezzem az acsit?
-
Alexios
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
HL2: EP1. Braid-et cserélném valami más játékra, pár szenem meg kuponok is vannak hozzá

-
Crytek
nagyúr
Na 5 kuponért adtak nekem 1 szenet új ajánlat:
Mindezért valaki adna valami játékot?

-
Rabbitf_24
addikt
Még mindig érdekelnek giftek kp-ért. (Főleg Risen.)
-
ProEvoFan
nagyúr
Super Meat Boy cserélhető más játékért, vagy szenekért

-
baluka96
csendes tag
5 Kuponért valami olcsóbb játékot adtok?

-
kisdudeEe
csendes tag
6 db kuponért tudna valaki adni egy játékot? (mindegy, hogy mit, a legolcsóbb játék is jöhet)
-25%,-33%,-50% Valve
-50% F1 2011
-50% Multiwinia
-50% EvilGenius -
sayCet
aktív tag
Hihetetlen...
8 Lockdown-t mentem a Spiral Knight Acsiért és 8-ból egy map sem volt Snowdown... -
Crytek
nagyúr
Ezért mindért valaki valamilyen játékot adna?

-
baluka96
csendes tag
Van valakinek L4D2-e?
-
Spet
addikt
Alien Breed: Impact játékot cserélném, akár kisebb értékű játékra a lényeg hogy acsis legyen
Zaklatni lehet itt a fórumon, vagy az egyszerűség kedvéért felveszel ezen keresztül. -
tibi206
tag
Valakinek DMC 3 Complete Collection valami más játékért?
-
DeadBullet
tag
Nagyon szepen koszonom FZoleee kolleganak a segitseget es a tobbi emberkenek is aki akart segiteni.

-
törölt tag
Van akinek kell 1 szén meg egy valve -50es?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ennél többet nem tudunk segíteni ilyen konkrétumok mellett... Nincs kedved leírni miben kellene segítség?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami