Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
L4D2 acsira tippek ? egyedül csinálom nincs baráti segítségem
-
Jakesz
addikt
Te jó ég, az LA Noire alig 1 hónapja jelent meg, de már fillérekért osztogatják. Ez elég szomorú...
-
Varoz
addikt
Portal leárazás, milyen jó, hogy megvártam.

DeFranco
Nem követtem annyira a dolgokat, de mind meglehet. -
Látom LA Noire eladási számokat nagyon fel kell húzni...
Ebből a listából, Portal-ok lehetnének jók (de már megvan), meg az MW3 nekem (de ennyiért kizárt).
Garry's mode-ot érdemes megvenni? A játékélménye mennyi, ha mondjuk Sims-szel is csak pár órát tudtam mindig játszani, aztán beleuntam. (Az alapján hasonlítom össze, hogy egyik játéknál sincs konkrét cél.)
-
-
BioNiCMaN
addikt
Ha lenne Steam-en megvettem volna, így meg nem vettem meg. Szerintem hülye döntést hoztak.

Némmá, nálam már néhány perce megvannak a napi akciók.

-
Portal, Orcs Must Die, Total War, Serious Sam leárazás lesz most.
Deus Ex, Lost Planet, Assassin's Creed...
-
viktor82
őstag
Megoldódott,irtam a steamnak és küldött kulcsot!Mindenkinek köszönöm!

-
válasz
Angelo69
üzenetére
EA és Valve összeveszett és minden új cím, csak origin-ban jelenik meg egy darabig (vagy örökre)
EA szerint elfogadhatatlan a Valve DLC és patch policy-ja, de inkább arról van szó, hogy fel kell futtatni az origin-t.
(#17284) HS 2142
Már most annyi. Menj rá a játékra Steam-ben, ennyi az ára.
-
Scorpio06
aktív tag
Portal 2 megint 5.62€!
-
danih
veterán
Hali, egy nagy keresem volna: nem vagyok otthon, valaki meg tudna venni nekem a Dungeons and Dragons jatekot? Meg ma utalom paypalen vagy bankbol. Mindjart lejar, es itt nem tudom megvenni, vendegsegben vagyok

-
Angelo69
senior tag
Nem tudjátok, hogy a Crysis2-őt nem lehet kapni steam-en. De üzletelések közben mégis láttam Crysis2 gift kupont. Ez hogy van akkor?

-
zseko
veterán
válasz
Scorpio06
üzenetére
Én is bepróbáltam azért Steamen, hátha...
De ennyiért megérte megszerezni
Pedig még a regisztrációt is végig kellett szenvedni.Az fb-s acsihoz csináltam egy kamu fb-t, erre nem telt el fél perc sem, gyakorlatilag épp hogy beléptem legelőször, és bejelöltek ismerősnek

(#17272) tupacamaru de itt meg így adták: A123B-4CDEF-GH567-IJKLM-8N9OP
-
csaba951
veterán
válasz
Scorpio06
üzenetére
Szerintem nem lehet, nem Steames.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Miért lenne? Nem ez volt elvileg az utolsó nap? 7-kor begyűjtik a szeneket és sorsolnak, nem?
Bár mondjuk rohadt hülye álom amit most fogok írni és biztos nem fog bekövetkezni, de fejenként egy valamit kisorolhatnának mindenkinek úgy igazán, hogy azok is kapjanak valamit akik szerencsétlenek
(1 random játékot, akár 5 euró alattiakat is..) -
HS 2142
őstag
-
törölt tag
Ehh... Trine 3 óra játék idővel össze jött az acsi... 1 szén

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ez is igaz..
Csak mondhatni eléggé lecsökkent a kiadható játékok száma, ugye így főként kupont osztogatnak...
Kíváncsi vagyok, ma még lesz-e valami, holnap estig...
(#17245) viktor82: A játék "adatlapján" amit a könyvtáradból nézel, ott van, hogy cdkulcs, viszont indításkor írja is elvileg, hogy a játékhoz tartozó cdkulcs...stb.
-
viktor82
őstag
Üdv mindenkinek
Lenne egy lámai de nagyon aggasztó kérdésem valaki csak tudna nekem ebben segiteni
Tegnap megvásároltam steamen a cod4-et le is jött szépen viszont a multit nem tudom játszani mert key hivatkozásra nem indul,multi player beállitásokban a key bizony hiányzik és nem tudom mit kezdeni,hogy lehet az hogy asteam nem adot hozzá kulcsot,a játék mapában ott van hogy lunch multiplayer,de nem veszem semmi hasznát,taácsot tudna nekem adni mi tévő legyek?
-
Doki16
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem. Már csak legjobban fogyó játékokból válogatás lesz hétkor.
-
DonThomasino
veterán
Lesz még steam akció szerintetek?
-
DeFranco
nagyúr
(Sniper Ghost Warrior ingyen a Greenmangamingen. Elvileg teljesen össze vannak szakadva, de ha kitartó vagy, be lehet zsákolni. Nekem sikerült)
-
Niczo
senior tag
mr_b-nek hálás köszönet a HL1-ért

-
Vasinger!
nagyúr
Most craftoltam össze 35 szenet. Lett belőle 5 kupon.

-
Thome
veterán
Olyan kérdésem lenne, hogy a The Binding of Isaac és a Revenge of the Titans közül valamelyik VAC-os játék?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chapel
addikt
Van annak valami oka hogy a fix 3.7Mb/s letöltési sebességű netemen, folyamatosan hullámzó sebességgel jön le a játék? (átlag 2-300KB/s
)
Tegnap megvettem az L.a Noire-t és a 11GB lassan 4 órája jön, mondanom sem kell a felénél sem tart.Terheltek a szerverek vagy valami beállítási hiba lehet?

Minden más netet használó programot kilőttem,de semmi változás. -
olly
aktív tag
Please Note!
If you unlock an achievement on or after 12/31 your prize will be a free Valve game, a coupon toward a Valve game, or Holiday Coal.Ezt találtam a feladatos résznél.. Valaki tudna adni egy pontossabb fordítást, hogy mit jelent?

-
Asbee
veterán
Ilyennel találkoztatok már? CS.S acsi adott egy CS:S-ot
. Odaadtam ajándékba, aktiválták és steam szerint 2 napig használható
, kiírja a játék mellett, hogy 2 nap maradt hátra
. -
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés..
Ha van EA-s játékom, amit steam-en vettem, akkor érdemes feltenni vagy fel kell tenni az origin-t?
-
Niczo
senior tag
Működik az új accokon is, csak eltelhet fél óra is mire kijelzi és megadja az achit.

Az sem gond ha többnél ua. az email cím, nekem is így van.ollie: ha megerősíted az email címed, autiomatikusan bekapcsolódik egy idő után, legalábbis nekem így volt.
Zolás: az email megerősítés kell semmi más.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Max_218
üzenetére
A Magicka egy trükkel könnyen teljesíthető: indíts egy új játékot és a tutorial után közvetlenül (ha végigcsináltad vagy átugrottad) ne menj ki a buliról, hanem menj le a zenekarhoz a sarokba. Először vizezz be mindenkit egy QQQQQ vagy Shift+QQQQQ varázslattal, utána egy Shift+RRRRR segítségével megfagyaszthatsz mindenkit; és itt nagyon gyorsnak kell lenned, és a Shift+RQ varázslattal gyorsan ki is végezhetsz mindenkit, aki megfagyott, mielőtt kiolvadnának. Ez 10 killt jelent az achi érdekében. Ha megvagy, akkor legyél öngyilkos (DDDDD és középső klikk), majd a respawnod után mehet megint elölről.
szerk: amúgy az én akciós időszakom is lejárt; a Super Meat Boy achival nem fogok próbálkozni már, a Rusty Hearts és a Crimecraft meg nem hajlandó elindulni, mert szerintük nem adminként futtatom őket (pedig igen); a többihez, ami nincs kész, játékot kéne vennem. Így is 18 achi meglett, ami nálam kb. rekord; kaptam néhány kupont (talán a -50% FEAR Collection ér valamit...), egy craftból egy Vegas: Make It Big című játékot, egy másikból egy TF2-es mikulássapkát, és most várom, hogy hátha bekerülök a 151 szerencsés közé (lévén az 1000 db Valve Collection egyikével nem érezném magam annak, ami nekem abból kellett, azt már rég megvettem...)

-
Zolás
addikt
Ezt az utolsó ingyenes achit nem tudom megcsinálni. Nincs ott a fül a beállításoknál, hogy megerősitsem az emailcimem, és bekapcsoljam a steam guardot. Ilyenkor mit kell csinálni?
-
BandiHUN
veterán
Ez kétélű dolog...Amíg a Valve számára nem nagy veszteséggel fent tudja tartani,hogy az élelmesebbje használjon több accot,addig neki ez lényegében nyereség...mert remekül mutat a statisztikában,a farmoló accon is van akármilyen fizetős játék vagy vásárolt pl.tf2-es cucc,arról nem is beszélve,amikor valaki nem csak az alap dolgokat csinálja meg a pótaccokkal,mint a steam guard,a facebook link,hanem minden pl.megcsinálja a free játékos könnyebb acsikat.
Innentől ez remek statisztika ám nekik!És gondolom a Humble Bumdle dolgai sem VÉLETLENÜL adnak steamképes kulcsot,mert ha nem lenne benne a steam keze is,nem lehetne így.A HumbliBumbli 95%-a nem ér egy petákot sem,valljuk be.Gondolom fillérekért vették amúgyis meg a készítőktől...a legtöbbjénél jobb ingyenes flash játékok is vannak...pár cím ér max valamit,de el kell adni a szemetet is,meg is van az ok a keyjel.Tehát ebből mindketten csak győztesen jönnek ki.És szerintem a bónuszban elköltött pénzekből,stb.a sok kicsi alapon jóval több jön mindenkinek össze,mint amibe a feldobott ingyen gémek kerülnek,a kupon meg ha úgy vesszük,átb...ás,mert ha valami kellett,megvehetted jobb akcióban,1-2 kivétellel.
Ja meg remek trükk,hogy március 1-ig érvényes a kupon,és csak a jelenleg is meglevő játékokra az adott kiadótól...ergó másik poén,a húsvéti diliházig ki is vezethetik.Esetlegesen a trade rendszerben még jó lehet,mert fognak venni azért még sokan a 2 hónap alatt gémet ilyennel,mert pl.esetleg félnek,hogy amit most nem vettek meg,nem lesz 50%+ akcióban.
És innentől be is zárul a kör,élénkül a trade,a multiaccok fennmaradnak,max átállítják őket tf2 idlére a delikvensek,palimadarak meg mindig lesznek,akik beugranak a tf2-be,mert ingyenes,ha nem akar pénzt költeni idlézik,hogy kuponra valót szerezzen,stbstb...
És olyan embereket,GYEREKEKET is bevonnak,akik tényleg nem tudnak csak pár €-t betenni a rendszerbe,azt is így trükközve,de mondjuk külömben sosem lenne steam user...
Innentől 2-3€ költése kuponnal is több,mint a semmi.
Oka van itt mindennek,okos emberek egytől egyig,de nem kell azt gondolni,hogy nem a pénzünk kell így vagy úgy,bőségesen pluszos a rendszer,hiába járnak jól páran,de minden örömnek megfizeti valaki az árát,mégha nem is konkrétan pénzben...
És ezért nem is lesz soha gond a steam többszörös acc,amíg tulajdonképp fizetsz minden accodért,mert ingyen nem ad előnyt.Kiskapu,ami inkább mondható "prémium" szolgáltatásnak.Egy 50accos széngyűjtő is otthagy a rendszerben egy teljesárú játéknyi pénzt...és ráadásul tök érdektelen hány db-ból húzzák ki azt a pár szerencsést,tulajdonképp az userek maguk vágják a fát maguk alatt,mert hiába lesz 50 szened,millió embernek lesz annyi,tehát minél többen trükköznek,annál kevésbé éri meg.A pénzt meg beleteszik a dologba ugye.Aki meg 1 szenet hagy,az úgyse reménykedik/foglalkozik az egésszel. -
-volume+
csendes tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm megtaláltam!
De nem enged be valamiért,kiírja hogy x várakozó,x játékos van
és ennyi!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pedig még a regisztrációt is végig kellett szenvedni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
eami