Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Penzt at lehet tenni steam wallet-bol masik felhasznalo walletjaba?
-
baluka96
csendes tag
L4D2-t keresek

-
Trade-elni ugye jól sejtem, hogy csak kliens-ből lehet?
-
Amur
addikt
van egy -33% Rage kuponom ha érdekel valakit! 7szén a fair ajánlat mert én is annyiért craftoltam.vagy valami ocsó játék.
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Valaki megvenné nekem a Worms és Worms Reloaded játékot? (DLC-k nélkül)
Megfogadtam SS3-on kívül már nem költök.

-
DeFranco
nagyúr
Szokásos off kérdés (unatkozom
): vásároltatok már a steamen mobiltelefonról? Nekem tegnap sikerült egy Galaxy 3-ról megvenni a Hard Resetet 
(anyósék gépe akkora vírustemető, hogy az emailembe nem vagyok hajlandó onnan belépni, nem hogy online vásárolni)
-
maross
nagyúr
válasz
bishoplogan
üzenetére
Ha lenne annyim, vagy lehet hitelre, allom
. Ha nem, majd megveszem, nem problema
. -
bishoplogan
senior tag
Kinek kell az
Anomaly Warzone Earth ?
8 db szén kezdésként, vagy játékcsere Orcs Must Die vagy Rochard, vagy PAYDAY-re)
-
válasz
bishoplogan
üzenetére
Hol írja ezt a hard dolgot?
-
Gondar
tag
Get what you want – trade!
Sziasztok, segít valaki ezt az acsit megcsinálni? -
DeadBullet
tag
Valaki megvenne a humble bundle-t nekem esetleg es en meg veszek neki valamit a steamen cserebe 4 euro ertekben. Tehat a komplekt pakk kene nekem. Jelentkezoket privatban varom vagy steamen.
-
salieven
aktív tag
és azt a linket nem értem ... hogyan tudnám telepíteni én is a játékot?

-
sayCet
aktív tag
Sziasztok,
Lenne:
-25% Valve OFF kuponom
-10% Paradox kupon
-50% Jamestown kuponom
-2 szenemMagicka érdekelne, ha egyáltalán lehet giftként vagy akárhogyan küldeni!
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
A steam trading forum-n van egy topicom ahol van egy két eladó/cserélhető portékám, ha valakit valamelyik érdekel akkir jöhet a pm ide is.
Az elérésért katt ide.
-
baluka96
csendes tag
50% OFF Penny Arcade Adventures: Precipice of Darkness Combo Pack
50% OFF Strong Bad's Cool Game for Attractive People: Season 1
50% OFF Alien Breed 2: Assaultvalakinek?
-
válasz
bishoplogan
üzenetére
Igen, tök egyszerű. A 2. pályán össze kell szedni X db ajándékcsomagot, ami utánpótlásként esik. Már korábban volt ez az achie, talán az első nap, azért nem találod most.
-
JSaN
addikt
Ezek a kuponjaim vannak, csere barmi masra.
50% OFF Valve
50% OFF Jamestown
33% OFF Valve Complete Pack
50% OFF Xotic
50% OFF Blood Bowl Legendary Edition
50% OFF Railworks 3: Train Simulator 2012
50% OFF Runespell: Overture
75% OFF Empire Total War -
Rabbitf_24
addikt
cseréltem 2 50%os Valve kupont és nyertem egy -50% Kyle and Lych 2 kupont...
Akárhogy is akarok megszabadulni tőlük, csak úgy jönnek... 
Ha valakinek kell, akkor ingyé adom vagy ha esetleg megszánna egy Risennel, azt se hajtanám el. Risent kp-ért még most is áll...
-
bishoplogan
senior tag
Az Anomaly Warzone-os acsit ti értitek?
A steam teljesítményben bensincs ...:S
-
salieven
aktív tag
és a kiskapus megoldással az acsit is megadja?

-
wesker24
senior tag
Eladó kuponok szénért !
Stalker Call of Pripyat -50 %
Star Ruler -50 % -
Sonja
nagyúr
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Lenne egy 50% L.A Noir kuponom, - 50% Valve kuponom es egy -33% Valve kuponom, ha valakinek kell esetleg cserelhetö valami olcso dologra!
Püben várom az ajánlatott!
-
albert8
veterán
Akinek ma Far cry, TDU2, vagy Worms esik az dobjon egy püt

-
wirus
csendes tag
STORM: Frontline Nation játékomat és 2db -25%os (Valve, Ubisoft) kuponomat cserélném.
-
Sonja
nagyúr
Jajj de jó, a Rusty acsiért kaptam megint szenet.

-
vhunor
őstag
Na, kaptam egy GRID-et.

-
Alexios
veterán
Half-Life2: Ep. One, Braid, és Shadowgrounds: Survivor cserélhető, leginkább játék érdekel cserébe(portal2, l4d2, vagy valami hasonló)
-
Alien83
senior tag
Oddworld: Abe's Exoddus®
játékomat becserélném valamire...mellé extraként 1 szenet és néhány kupont tudnék adni. -
baluka96
csendes tag
Aki cserél CS:S-t vagy L4D2-t, az dobjon meg egy üzivel légyszi

-
bishoplogan
senior tag
válasz
bishoplogan
üzenetére
Nem gondoltam volna hogy jelentkeztek ezért a játékért
most 3 szénért megy a licit. ha nem kell a 2 db szént igénylőjének adom a játékot. -
jozsi252
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
Köszi!
Illetve egy másik kérdés hogy a gta IV-nél az van írva hogy gépenként korlátlanul aktiválható, most akkor ezt meg igazából az összes gta részt akárhányszor lelehet törölni meg újrarakni az adott gépre is?
UP: Illetve miért csinálja azt a steam hogy elkezdek szedni egy játékot és hirtelen megáll a letöltés majd pár p múlva újrakezdi és ezt sokszor játszotta már el. Mi lehet ez?
-
sagem
addikt
Aki szedi a Rusti Heart-t, az itt tud hozzá accot regelni! -> https://register.perfectworld.com/account
szerk: abban meg ne is reménykedjünk, hogy a steam változtatni fog vagy ad vmiféle ajándékot azoknak akiknél nem elérhető a játék..

-
thegrinder16
csendes tag
Valaki nem válna meg egy STALKER: Shadow of Chernobyl-tól?
-
FZoleee
tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Hmmm... mit kérsz érte?

-
Alexios
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
hát ha ott van az inventorydban akkor megtörtént
amúgy elvileg csak az első belépésért jár -
-kdM-
senior tag
Frozen Synapse-ot cserélnék:
Bastion-re
vagy
Anomaly: Warzone Earth-re -
Rabbitf_24
addikt
Beléptem és kaptam egy Portal 2-t...
Ez lehetséges? 
-
nepszter1
addikt
A bastion fenevead megér ennyit ?

-
maross
nagyúr
en egy anomaly:warzone earth-ot keresnek, ha van valakinek foloslegbe.
-
Hunork
veterán
válasz
Amantius
üzenetére
Vége lett a 2 lemezes telepítésnek. És elkezdte a letöltést...Most az van, hogy van egy AVP mappa a common könyvtárban, mérete 14,9GB, és van egy staging könyvtárban, mérete 7,86 GB. (mindkettő a steamapps könyvtárban, természetesen...)A két játékkönyvtár alkönyvtárai ugyanazok!!! Most fogom, és uninstall, és kezdem elölről, mert ez most már azt jelenti, hogy lassan a vége 40GB lesz, ami irreális, szürreális és már nagyon idegesít!
-
HS 2142
őstag
válasz
CaptainHero
üzenetére
Én anno a PC Gamer steames verzióját szedtem le így, az is régiózáras volt. Nem hiszem, hogy ingyenes alkalmazásoknál valamilyen szankciókkal élnének.
-
sagem
addikt
válasz
CaptainHero
üzenetére
Elvileg így működik, meglátjuk, ha leért beírom, hogy mi az ábra..ez is egy szép nagy 5 gigás letöltés

-
bishoplogan
senior tag
-
Rabbitf_24
addikt
Akinek van jó játékajánlata, és el tudja Giftben küldeni, az dobjon egy PÜ-t aztán megbeszélhetjük. Kuponok nem érdekelnek. Nekem van 2 db -50% Valve, azt odaadom bárkinek. Üdv.
-
bishoplogan
senior tag
Eléggé behalt a steam, pedig ha úgyvesszük most a mai akciók eléggé semmitmondóak. max 1 acsi van ami megéri
-
CaptainHero
csendes tag
Emberek, elvileg így ahogy a steam fórumon írják [link] le lehet a Rusty Hearts-ot nekünk is tölteni. Kérdés a valve mit reagál erre?

szerk: Megelőztek.
-
sagem
addikt
steam://install/36630 <- erről a címről elvileg elkezdi szedni a Rusty hearts -et..hogy játszani is tlehet e majd vele..azt nem tudom, kipróbálom

-
JSaN
addikt
Na nekem be halt az egesz, mintha nem lennek bejelentkezve. friends list sem elerheto.
-
jozsi252
veterán
Kevés a hely a winyómon ezért kénytelen vagyok a gta pack-ot törölni a steam-ből.
Elég ha rámegyek arra a játéknál hogy helyi tartalom törlése? ezzel töröl minden adatot az adott játékból?
-
Thome
veterán
Felajánlok 2 szenet a Beat hazardért!
Hátha

-
7
addikt
Ajánlok 4 szenet egy most akcios Rock of Agesért. Valaki?

-
ProEvoFan
nagyúr
Back to the Future: The Game + Sam & Max: Season One 2db játékomat, elcserélném egy darab Sonic Generations vagy Bulletstrom játékra.
Tehát 2db az egyért.Esetleg veszek még rá egy mai ünnepi acsis "olcsó" (Beat Hazard vagy Rock of Ages) játékot.
(plusz odaadom az egy szenemet és a 8db kuponomat)
Többit PÜben. -
sóval kellene beszórni a steam helyét is hogy ilyet pofátlan.
-
KubanitoS
veterán
Összességében szerintem a nyári nyereményjáték sokkal jobb volt. Ott legalább előre tudhatta az ember, hogy mire gyűjtse az acsívmenteket. Lehetett "venni" Killing Floor DLC-t, Beat Hazardba arany hajót, TF2-be arany napszemcsit stb...
Ez a mostani nyereményjáték teljesen véletlenszerű. Kétszer 7 kupont kraftoltam összes és két semmirevaló kupont kaptam. Mások meg sorba kapják a játékokat. Karácsonyra nem biztos, hogy be kellett volna ezt vállalni.
-
sagem
addikt
Engem kidobott, s nem enged újra belépni "sikertelen bejelentkezés", másnál is ez van vagy csak engem szívat?

A mai free: igen, jellemzően "pökhendi" hozzáállás, hogy eszükbe sem jut az, hogy ez nem minden piacon elérhető játék, s bár kis piacok maradnak ki így a szórakozásból, semmiféleképpen nem elegáns az ilyesmi..
-
JSaN
addikt
Beat hazard acsi mar elore meg volt, eredmeny:
50% OFF Runespell: Overture -
Vasinger!
nagyúr
A mai ingyenes achi az mit is takar?!
All I Want for Christmas is Sewers - Complete the quest "A Simple Task" from Technical Officer Ryan.
-
BigBlue69
őstag
Tudtam h Rusty hearts lesz..

-
$p@rr0w
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
pü.
-
Thome
veterán
Na bazd... Ebből se lesz ma Portal 2, semmit nem tudok megcsinálni a mai nap...

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

): vásároltatok már a steamen mobiltelefonról? Nekem tegnap sikerült egy Galaxy 3-ról megvenni a Hard Resetet 

eami