Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Azt legalább engedi.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Tényleg az történt amit gondoltam, support válasz:
"There is a payment method in Russia that allows users to directly fund their Steam account without accessing it. It appears as though a Russian customer has entered the wrong Steam account name, yours, by mistake. Your account was not compromised; they have just sent funds to your account accidentally."
viszont elvették azt a sok pénzt mert szóltam
-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Az miért van, hogy nem tudok kártyát eladni? Vettem egy packot kibontottam majd közölte, hogy csak 1 hét múlva tudom eladni. Az 1 hét letelt és most azt látom, hogy Nem cserélhető, Nem értékesíthető. Mást el tudok adni csak ezeket a kártyákat nem.
-
mepet
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
-
mepet
addikt
Ha most vásárolok valamit a steam marketen, azt azonnal tovább tudom tradeelni, vagy várni kell valamennyit?
-
genndy
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Kikerült, mert vásár már nincs csak a pontokat lehet elkölteni feb. 1-ig.
-
-
phenomHUN
senior tag
-
Skilly
aktív tag
Most, hogy vége az akciónak, a megmaradt pontokat még el lehet költeni kitűzőre vagy valami másra? Ha nem, akkor azok elvesztek?
-
Spet
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Én a SARS gyors lefolyására fogtam, hogy ilyen hamar vége lett, de lehet neked van igazad

-
-
Ez az új egeres vásár véget is ért?
-
wjbhbdux
veterán

-
wjbhbdux
veterán
Ma az egyik rég nem használt fiókomra kaptam egy 20 ukrán pénzes feltöltést (~250 Ft
) . úgy nevezett Kiosk fizetési móddal, nem kártyás. A fiókhoz nem fértek hozzá legjobb tudomásom szerint, nincs is rajta semmi csak egy 1.6. Ez valami olyan lehet ott hogy csak beírnak egy fióknevet és megy rá a pénz? -
bul07
nagyúr
Még a végén lesz olyan kártya ami eléri 0,06€ árat, bár nem hiszem hogy sok fog annyiért elmenni
Nekem jan 4-én 0,05€ felrakott kártyák vannak kint
Várok még pár napot ha nem megy el addig akkor kirakom olcsóbban -
-
chungee
addikt
Estét!
For honor nevű játékról érdeklődnék hogy havernak steam-es nekem pedig uplya-os verzió van meg. Tudunk egymással játszani

-
arcitec
addikt
Sziasztok. Steamen MasterCard-al miért nem tudok fizetni? 4*4 jegyű és nem fogad el annyit.
Mi az ördög? Kiválasztottam a MasterCard fizetési módot és nem tudok. Mert nem fogadja el a 16 karaktert. -
Appa_CFL
csendes tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Jópofa, kösz az infót.
-
SenorGrande
senior tag
Castlestorm 0,99€; Complete Edition 1,49€.
Nem volt még ennyi, én azonnal lecsaptam rá. -
bepken
veterán
45 euróért kapsz 5k zsetont, ami 4,5 eurós kedvezmény a következő vásárlásból (ergó 10% kedvezmény)
az Epic egy fellendülőben lévő, de még bőven gyerekcipőben totyogó bolt (???), tehát nyilván olyan dolgokat is meg kell tennie, be kell vállalnia (khmm...azért olyanokat szerencsére nem...
), amin a Steam már sok sok éve túl van.a Steam már nagyon régóta nem arról szól, hogy olcsó tudsz náluk vásárolni....ellenben én zsinórban szerzem be nálunk teljesen ingyen a (na jó...pér éves) triplaÁ címeket kártyapénzből. ami, lássuk be, azért nem olyan rossz

arról eddig én se tudtam, hogy már büntetik a kártyapénzből vett giftekkel való bizniszelést, de...én egyébként ezt is simán meg tudom érteni, teljesen jogos dolognak tartom, ha egy cég nem engedi, hogy elfollyon a pénz a kezei közül. a nyerészkedést meg szintén köztudott, hogy sosem csipázták.
szóval lényeg: lehet, hogy nem olcsó, lehet, hogy egyre szarabb....de nem fogsz tudni jobb alternatívát mondani

-
Źşë'
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
nyilván, gondolom lehetne vevőcsalogató is ennyi erővel, amit steam művel az epiccel totál szembe megy, ott szórják időről időre az ingyen játékokat, steamen meg olyan csóróság, fukarság, fösvénység és nem utolsó sorban akkora mértékű agyatlanság van, hogy nem igaz
hisz nemrég csináltak egy ugyan ilyen kaliberű vásárt (3hete), most megismétlik, ráadásul ha költesz 50€ ~5000 zseton, ennyiből mi jön ki? (pl. 5ös kitűző szint) tehát nem elég hogy nem tudsz mit venni (játékot), mert ami érdekelt azt már megvetted, tehát erre alapoznak, hogy vásárolj vásárolj, ezek után annyi eszük van mint egy marék molylepkének... -
A_Papa
senior tag
Ja. legalább egy nyamvadt kitűzőt adnának...
Azért az ember az évek során elég sokat elkölt itt játékokra. Legalább ennyivel jutalmaznák. -
KubanitoS
veterán
Azért durva, hogy nem adtak semmi pötyit se. Így nem sok értelme volt megtervezni azt a sok hátteret, meg animációt, meg a többi izét, amelyre be lehetne váltani a pontokat. Mármint ha lenne.
-
Źşë'
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
és akkor költsél hogy zsetonból tudjál venni most azért jópofább dolgokat!
1. ha egyszer ugyan azok az árak akkor sztem egyértelmű, hogy már megvettem az adott játékot?! ami persze érdekelt 3 hete, na meg számomra jó áron volt, de ez is ritkább már steamen

2. még ha érdekel is valami, annyira drágák ezek a sales cuccok, hogy rossz ránézni :/ és megint csak pénzköltés után ad zsetont... szar úgy ahogy van
de nem értem, ezek nem néznek statisztikát hogy ki mennyi zsetont tudott elkölteni?! 0ról indulunk, ebből még kitűzőt is nehéz kihozni, szintenként 1000 zsetonért
omg -
-
Golden9
veterán
Expansion - Crusader Kings II: Sons of Abraham
Ingyen megtarthatod, ha jan. 27., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
törölt tag
válasz
fatal`
üzenetére
Annyit megjegyeznék, hogy a Telltale Walking Dead szériája visszakerült Steamre. Persze most csak -25%-ot kaptak, gondolom próbálják egyelőre meglovagolni a dolgot.
Talán a Divinity: Original Sin 2 olcsóbb, mint eddig, de mást nem láttam.phenomHUN: Tehát most vásárlás nélkül nem lesz meg a kitűző? Ilyen sem nagyon volt még.

-
Lesznek kártyák is, és csak én siklottam el felettük? Így nehéz lesz elérni még a kitűzőzlt is. Se feladatok, se semmi...
-
phenomHUN
senior tag
Már megint a sírás... de jó nagy kakkantás a sale, DLC-kre nulla akció, néhány cím, amit kinéztem (és tavaly volt akcióban), szintén semmit nem adnak rá.

-
fatal`
titán
Elindult a sale. Elnézve a wishlistem, ugyanazok az akciók, mint karácsonykor. Nem nagyon erőltetik meg magukat.
-
Abban igazad van, hogy készíthetnének valami új "hagyományos" részt, de én személy szerint ennek is örülök. Bármi amit eddig a valve kiadott mint saját játék az minőségi volt.
Nézz be a VR topikba, azért vagyunk egy páran akik játszani fogunk vele és vannak még akik nem fórumoznak, de a felszerelésük adott.
-
Appa_CFL
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nem tudom szoktatok, vagy egyáltalán lehet-e kedvezmény kuponokat felajánlani, de kaptam párat (nem valami nagy címek) amiket biztos nem fogok felhasználni. Ha esetleg kell valakinek szívesen odaadom minden ellentételezés nélkül. -
vg
veterán
Ilyesmi oldalak kommentjeit soha nem olvasom, mert 10en évesek írnak ezekre a helyekre. Szerk: Viszont az én sem tartom valami jó dolognak, hogy az egyik legnagyobb játék "frencsáljz" új részét ilyen vr hülyeségre adják ki, mert a pár "infuenszer" twitchelőn kívül nem fogja itthon (se) játszani senki.
-
Spet
addikt
Töltsd be a kommenteket és meglátod.
-
Ryder62
őstag
A Steamen ingyenes a HL széria két hónapig!
De amit a magyar játékos társadalom leművel, az már tragikus és erősen szánalmas.
#GS #HLCikk #KommentSzekció
-
bul07
nagyúr
válasz
bepken
üzenetére
Dec 31-i kártyák mennek most, nekem azok mennek el most
De lassul
Én is várok majd majdnem a végéig és eladom 0,04-ért
Nem sok van már 90db környékénNekem olyan 25€ kártya ment most el, az első pár napba nem tudtam egyet se eladni így 1-2€ bennragadt
Ha meg mondtátok a köveket
Takarítottam kicsit és csináltam 21000követ, zsákolom és megy ki a piacra az is csak az áron gondolkozokMeg van vagy 50 Bónuszcsomagom amivel kezdeni kellene valamit
-
vg
veterán
Újra fent lesz az összes telltale walking dead rész steamen már holnap. Most írtak ki facebookon.
-
-
bepken
veterán
sziasztok!
mival a kártyák már jó eséllyel nem fognak elmenni 5 centért, ezért kérdezem, hogy szerintetek mi legyen belőlük? kitűző vagy gem?

-
adakiller
senior tag
ha ugyanabból a cuccból a raktárban több darab is van azt, hogy lehet egyszerre feltenni? egyesével kicsit szocis
-
Apollo_21
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Hirtelen megijedt és megjavult magától..
Ma csakúgy heccből rápróbáltam 1órája..és akárhányszor elindítom jó...fura...
-
wjbhbdux
veterán
-
underdark
aktív tag
Hali
Néha felbukkannak pop-up ablakok, hogy xy fejlesztő bejelentést tett közzé. Ezeket hol tudok elolvasni utólag? Néha látom az adott játék adatlapján, de nincs valami külön menü ami ezeket gyűjti?
-
Anonymusxx
senior tag
A googleban rákerestél erre a hibára? Vagy esetleg írj a steamen a gta 5-hez. Esetleg lehet nem teljesen jó az ssdéd..
-
Apollo_21
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Ezen a 3napba kb 10x voltam túl.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
steam játék gondom van.
Kb 1éve van meg a GtaV, egy ideje viszont nemjátszom vele.
Gondoltam 1hónapja ha úgyis friss ssd-t veszek majd mindent szépen lepucolok, windows10-estől mindenestől mehet fel újra minden progi, igen a gta 3napig jól müködött majd akármit csinálok a játék a második indításra ezt dobja be....[kép]
Mit és hogyan orvosolhatok?
Support nemtudja a megoldást, amit uninstall és felteszem ismét első indításra jó, majd másodikra megint ez az ablak. -
törölt tag
válasz
energy4ever
üzenetére
Nekem 13 van egy sorban...

-
energy4ever
addikt
Miota az uj 600x900-as kepek vannak a steamben, szamomra zavaro, hogy teljes kepernyonel is csak 6db jatek van egy sorban. Ezeket atlehet varialni, hogy egyszerre tobb jatek latszodjon?
-
Golden9
veterán
Ez a grafikon bugos? A január 8-adikai kiugrásra gondolok, mert ha mindig a legolcsóbb ajánlat megy el, akkor ott hogy tudtak két darabot négyszeres áron eladni
?
-
Golden9
veterán
Merry Snowballs
Ingyen megtarthatod, ha jan. 31., 19:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) . úgy nevezett Kiosk fizetési móddal, nem kártyás. A fiókhoz nem fértek hozzá legjobb tudomásom szerint, nincs is rajta semmi csak egy 1.6. Ez valami olyan lehet ott hogy csak beírnak egy fióknevet és megy rá a pénz?
), amin a Steam már sok sok éve túl van.
hisz nemrég csináltak egy ugyan ilyen kaliberű vásárt (3hete), most megismétlik, ráadásul ha költesz 50€ ~5000 zseton, ennyiből mi jön ki? (pl. 5ös kitűző szint) tehát nem elég hogy nem tudsz mit venni (játékot), mert ami érdekelt azt már megvetted, tehát erre alapoznak, hogy vásárolj vásárolj, ezek után annyi eszük van mint egy marék molylepkének...

eami