- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Shadowguard #103397 üzenetére
az utóbbi években sajnos nem emlékszem, hogy utólag bárminek levitték volna az árát a sale alatt. ami első napon volt, az volt az utolsó napon is.
-
Shadowguard
senior tag
Talán egy pár apróságot
Csak még holnap estig várok, hátha valamit még megtolnak a végére. A HZD dátuma pont beletúrt a terveimbe, de nem akarok lehúzni semmit
És akkor decemberig most már semmit (kivéve az Iron Harvest-et és ha jó lesz akkor az Avengers-t meg még pár dolgot). -
genndy
addikt
válasz
Defy94 #103388 üzenetére
Steam Filters, pl.
-
Defy94
tag
Sziasztok!
Egy olyan oldalt keresek, amin böngészhetek a Steam-es játékaim között. Kijelzi melyik játék early acces, illetve szűrhetek a stílusok között is, pl racing, action, adventure.
Régebben használtam ilyet, de már nem emlékszem a nevére, csak az rémlik hogy elég volt beírnom hozzá a steam id-mat. -
wihay
tag
-
De4d
őstag
Van aki még vásárolna valamit a steamen amíg tart a sale?
-
Olomlovag
tag
Üdv Ollie!
Köszönöm szépen!
Lehet vele valamit csinálni, ha nincs rá szükségem?
Üdv Olomlovag
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
pilipi #103372 üzenetére
Apropó drága és egy kis tanulságos sztori másoknak...
Már fél éve meg akartam venni a The Solus Project nevű játékot, pedig már régebben a wishlistemen volt, de nem volt időm játszani egész télen kb így nem vettem meg sale-kor sem. Alapból (discount időn kívül) nálunk itt UK-ben 15 fontért árulták, így vártam a sale-re, hogy végre megint féláron legyen, ha már karantén és barátai.
Hát csak nem lett, és a Summer Sale kezdetével se vitték le az árát, viszont bundle-ban a The Ball-lal levitték 13,78 fontra, bár az a játék nem érdekel, de hát akkor megvettem így, mégiscsak olcsóbb kicsit.Két nappal később meg csak levitték félárra...
Mondjuk annyira nem zavar, mert ezen kívül behúztam még vagy 10 másik játékot 60-95%-os akcióban, így vagy 40 fontot spóroltam, de a Solus-szal miért kellett várni még több napot? A steamdb-s árgrafikonon amúgy látszik, hogy pont az az időszak volt a leghosszabb akció nélkül, amikor már meg akartam venni.
-
Mart10000
aktív tag
Mi arról a vélemény, hogyha olyan játékot vesz valaki másik forrásból, amit se a Steam se a Humble Bundle áruházból nem lehet már beszerezni, mert visszavonták, de mindenképpen eredetiben szeretné magáénak tudni és nem valahonnan warezolni?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#75501312 #103363 üzenetére
Én böngészőből használom a steamet nagyrészt, és van steamdb-s addon minden böngészőhöz, ahol be lehet állítani hogy ezt a korhatáros dolgot átugorja.
-
törölt tag
Sziasztok,
Hogy tudom kikapcsolni azt, hogy mindig meg kelljen erősítenem a születési dátumot?
Átirányít a Preferences oldalra, ahol csak olyan rész van, hogy elfogadom a különböző mature típusú játékok megjelenítését, de a korra vonatkozó részt nem látom. -
Piftuka
veterán
válasz
bepken #103352 üzenetére
Annyi kiegészítést szeretnék írni, hogy valamelyest igyekeznek a helyes irányba terelni az embereket.
Mert abban a bizonyos "Pontbolt"-ban csak az adott felhasználó játékkönyvtárának tárgyakat adó játékai szerepelnek.
Ráadásul minden érintett játék esetében kötelező min. 2 órát játszani a címmel ahhoz, hogy a "Pontbolt"-ból is lehessen vásárolni hozzá tárgyakat.
Ez legalább jó dolog. (Bár azon a problémán nem segíti, hogy sokan "farmoló" programot indítanak a célból, nem pedig ténylegesen játsszák a játékot.)
-
tibaimp
nagyúr
ollie, FLATRONW, batman91: Uraim, hatalmas köszönet
. Megpróbálom lecserélni a borítókat!
-
tibaimp
nagyúr
Szevasztok, üdvözlök mindenkit!
Lenne egy kérdésem. Egy ideje így néz ki a Steam fő ablakom, látható, hogy bizonyos játékok képe el vannak mosódva, illetve mintha félig töltötte volna be! Tudja valaki erre a hibára a megoldást, vagy ez nem hiba?
Az összefoglalóban említett WinUI.GCF file-t nem találtam a Steam telepített könyvtárában.
-
Crytek
nagyúr
Egy ideig nem volt telom így levettem a mobilos steam guardos emailes kódra hogy máshol is be tudjak lépni. A lényeg visszatértem a telohoz ,de nem tudom visszaállítani mivel nem kapom meg az sms-eket amit elvileg küldeniük kellene.Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Piftuka
veterán
válasz
ollie #103350 üzenetére
Hozzáteszem, hogy számomra elég kiábrándító ez a "permanens PontBolt".
A saját, kedvenc játékok esetében volt valami sikerélmény, ha összehoztam egy-egy kitűzőt, és azért járó profilhátteret (és mindezt csereberéből, barátoktól, vagy a piacról vásárolva, úgy, hogy soha nem "farmoltam" a kártyákat)...
Most pedig gyakorlatilag az összes elérhető "extra" megvásárolható...
-
dombi81
senior tag
Ha valamilyen játékot megveszek a Steam-en, pl. NFS Payback, muszáj ahhoz az Origin klienst is telepítenem? Anélkül nem fut a játék? Én teljesen ki szeretném zárni az Origin-t.
-
Źşë'
addikt
tegnapról mára lett -1010 pontom, mondom wtf
megnéztem, erre volt még év elején egy refundom a Bigfoot játékra, most arra visszavonta a pontokat
ez ám az igazi fillérb*sz*s a valvénál
így sale kellős közepén
-
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Bluerainbow #103344 üzenetére
Hát én a mai 18-ba se kaptam
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
válasz
s7evcsenko #103340 üzenetére
Ha pl. túlterhelés miatt hibára fut és 30 percen belül rápróbálsz megint, akkor megint hibára fut majd. Szerintem ezt ma már ne próbálgasd! Holnap reggel próbáld meg megint, valószínűleg menni fog.
-
csaba951
veterán
válasz
s7evcsenko #103337 üzenetére
Ha a másik olyan régióban van, hogy a két régió ára között legalább 15% (?) különbség van, akkor nem tudsz neki vásárolni.
-
Vertigo18
addikt
válasz
s7evcsenko #103337 üzenetére
Erősen szűrik mostanában azokat az accokat, amik gyanúsan csak pénzkeresésre lettek létrehozva. Sajnos elég szigorúak, elég sok egyéb acc is bekerül a szórásba.
-
s7evcsenko
addikt
Valaki járt úgy mostanában, hogy nem tudott ajándékba játékot venni egy barátlistán lévő ismerősének?
Van erre valami korlátozás? Vagy mi lehet a gond? -
bul07
nagyúr
Fóliás nyári kártyát kapott már valaki?
110 kártyából eddig egy se eset, azért ez így érdekes
-
Dency01
aktív tag
Nyári arany profil pakkot akkor csak 30 napig tudom használni , jól olvasom?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MegalodonS #103329 üzenetére
Futnia kéne, csak amikor kijött még nem volt 10 és nem írták oda. Érdemes ilyenkor megnyini a Steam discussion fórumát a játéknak és végignézni az első oldalt hátha panaszkodnak.
-
Dency01
aktív tag
Fúú de iszonyat lassú az egész lapozás ha a pontrendszer működésére kattintok steamen belül. Böngészőben megnyitva pedig jó. Valamit fejleszthetnének a kliensen mert tényleg van hogy olyan lomha az egész.
-
sith7
félisten
válasz
Heroes fan #103324 üzenetére
köszönöm, de a csata az "csak" egy film
-
sith7
félisten
Létezik az Imperium Galactica 2 - höz hasonló játék ?
Stellaris, Gothic Armada 2 kilőve
-
wjbhbdux
veterán
válasz
MegalodonS #103319 üzenetére
Teljesen különálló játékok. a 2033 az első rész, Last Light a 2., Exodus a 3.
Redux egy kicsit felújított változatot jelent, ezek még ugye PS3/xbox360 játékok voltak és a Redux a ps4/xb1 változat. -
MegalodonS
őstag
Sziasztok,
Valaki jatszott a Metro 2033 jatekkal,mert most akcioban van es mi a kulonbseg, a Redux a Last Light Redux kozott??Win10-en jatszhatoak>? -
A_Papa
senior tag
válasz
pingtest #103314 üzenetére
A pontok számára gondoltam.
Bocsi. Egész pontosan ezt szerettem volna:
"Úgy is kaphatsz Steam pontokat, ha a közösségből valaki díjat ad egyik felhasználói értékelésednek vagy más feltöltött tartalmaidnak, mint például képernyőmentések, videók, útmutatók vagy Műhely-elemek."
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Annak mi az oka, hogy egy kedves ismerősöm két értékelésemet is díjazta, de nem kaptam semmit? Ugyanannyi az egyenleg.Köszi a választ!
-
Executioner
tag
válasz
bul07 #103308 üzenetére
Funkcióit tekintve ugyan az. Ezt viszont már az IsThereAnyDeal csapata fejleszti. Ez a hivatalos oldala.
(#103310) bepken
Köszi! -
bepken
veterán
válasz
Executioner #103307 üzenetére
bocsi, rosszul emlékeztem....annyi maradt meg a fejemben, hogy VAC kapcsán olvastam az IM-ről még régebben. de utánaolvasva csak annyi történt, hogy a VAC szerverről kidobta az embereket, ha látta, hogy fut a háttérben (Valve meg is jelölte az idle programokat, mint problémás program) és az ASF fejlesztője írta erre, hogy elvileg ilyen probléma ott nem lehet, ellenben az IM esetén valóban elképzelhető - [link]
ekkor került ez be a FAQ-ba is: [link] -
-
bul07
nagyúr
Köszi mindenki
Másik kérdés
Nekem fent van még a Enhanced Steam működik is viszont a honlapjuk már nem elérhető
Találtam viszont Augmented Steam-et, és ez mintha ugyan az lenneKérdés az hogy ez ugyan az, és hogy érdemes e cserélnem?
(#103300) bepken
És mégis innen hogy tudom letölteni?
Olyan nagy feladat kirakni egy letöltő gombot, vagy van csak a szememtől nem látom -
wjbhbdux
veterán
válasz
Heroes fan #103305 üzenetére
Ez a fejlesztőkön múlik, nincs központi előírás.
-
Heroes fan
őstag
Automobilista 2 mikor aktiválódik?,még mindig nem jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS