Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz MegalodonS #49498 üzenetére
Ez Zseniális volt.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Hardstyler01
tag
Az új Co-op comander:
leszArcturus Mengsk "A létező legnagyobb ámítás az ember saját véleménye!" - Leonardo da Vinci
-
trialboj
őstag
Hello,
Rég jártam erre, már nem játszom, de pont mielőtt abbahagytam jelent meg AlphaStar, aki elkente a száját 2 PRO játékosnak is, igaz akkor még csak tossal, de profin játszott.
Azóta min 1 év eltelt, nem követtem egyáltalán, de néztem pár AI videót, és valahogy feldobott ismét egy SC AlphaStar meccset, viszont itt már terrannal meg zerggel volt, de semmi extrát nem csinált.Nem emlékszem már, hogy akkor volt-e APM cap vagy sem, viszont winterstarcraft és LaughNgamez által közvetített meccseket nézve, viszonylag átlagosra sikerül lebutítani az AI-t. Semmi érdekeset nem csinál, sőt sok buta hibát is vét, amit nem értek, persze van hogy így is nyer, de egyáltalán nem lenyűgöző, fele annyira sem, mint az első meccseken.
A lényeg az, hogy szeretnék még nézni pár érdekesebb videót, amiben megvillantja zseniális elméjét, és váratlan dolgokat húz, v nagyon szépen játszik. Aki tud ilyen videót, pls ossza meg.
Köszönöm."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hardstyler01
tag
válasz trialboj #49503 üzenetére
Üdv én is kerestem korábban már írtam is róla fentebb hogy amikor még csak Tossal tolta Alpha Star és megverte az egyik master akkor egyszerűen eltűnt az egységeivel együtt és azt a videót kutattam ahol az ő szemszögéből mutatják a gamet!
De érthető okokból dugdossák Alphaha cicát Aki tudja a battle accounját írjon![ Szerkesztve ]
"A létező legnagyobb ámítás az ember saját véleménye!" - Leonardo da Vinci
-
trialboj
őstag
válasz Hardstyler01 #49504 üzenetére
De hát ott nem azért nyert, mert nem volt limitálva az apm ? Nagyon profin microzott a disruptor stalker csapatával, ha jól emlékszem szinte végig ezzel tolta, és minden ellen győzött vele, mert brtuálisan pontosan tolta.
Azt nem gondolnám hogy valahogy csaltak, miként tudnák megverni a világ egyik legjobb toss játékosát 5/4és félszer, ha nem ai-t használnak?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Sziasztok!
Leírást keresek a SC2-höz, kizárólag magyarul. Főleg a Protoss egységek és képességek érdekelnének, tudom gugli jó barát, de most cserbenhagyott.
98 óta Starcraftozom, de eddig valamiért kizárólag csak terrannal játszottam. Most váltanék, de a Protoss nagyon idegen, nem tudom megszokni. Létezik ilyen leírás magyarul?
Minden segítséget előre is köszönök, üdv. aqua
-
Hardstyler01
tag
[Az összes Coop Commander játszható ingyen!] Korlátozott ideig!
[ Szerkesztve ]
"A létező legnagyobb ámítás az ember saját véleménye!" - Leonardo da Vinci
-
kovsol
titán
válasz Hardstyler01 #49508 üzenetére
Azt hiszem ki is próbálok párat azok közül ami nincs még meg.
Kinek melyik a kedvence egyébként?A wow-ban, meg 100% XP boostot adtak április 20. ig.
May the Force be with you!
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem a játékkal kapcsolatban. Már régen játszottam vele, de gondoltam érdemes lenne elővenni, így is tettem. Sajnos azonban azt tapasztalom, hogy a játék gyakran beszaggat, illetve elég hamar eléri az egységek száma azt a szintet, amikor 10 fps körül megy a játék (itt nem 300 unitra gondolok ). A grafikai beállítást már mindenhogy kipróbáltam, most épp 1280x720-as felbontásban, minden mediumra/low állítva, vagy kikapcsolva, de továbbra is változatlan a helyzet.
Ami miatt zavar az egész, hogy a korábbi gépemen, amely egy Core2Duo-s processzorral, 4 GB RAM-mal és GeForce 9800GT VGA-val sokkal jobb minőségben ment (emlékeim szerint 1680x1050 felbontás, minden beállítás medium/high) és ilyen problémát nem tapasztaltam.
A mostani konfigom Core2Quad processzor, 8 GB RAM, valamint egy 1050Ti VGA. Olvasgattam neten mindenféle beállításról, de egyelőre nem találtam rá a megfelelő megoldást.
A két konfig között az op.rendszer jelentett még különbséget (Win 7 volt, most pedig Win 10 64bit van), de ez nem jelenthet ekkora problémát...
Akinek lenne ötlete, netán tapasztalata, kérem ossza meg velem, hátha
Előre is köszönök minden segítséget.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
kovsol
titán
válasz P1eTr0 #49510 üzenetére
A settingsben a beállítás mellett írja ha fölé viszed az egeret, hogy GPU vagy CPU igényes.
Amit CPU igényes rakd minimumra.A SC2 csak 2 CPU magot használ. Lehet az új processzorod kisebb órajelen megy hiába négy magos, így összességében az SC2 lassabb.
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Gondoltam leporolom a játékot pár év után.
Ritka gyászosan megy, apm a béka segge alatt, hotkeyekből megvan valamennyi, de nem az igazi, nem tudom hogy mi a legalsó liga, na azt stabilan hozom... -
Dr V
őstag
Üdv!
Leszedtem a játékot, igencsak kezdő vagyok benne. Régen játszottam a single móddal, de nagyon amatőrként.
Most az Ai ellen próbálkozom, eddig minden rendben, viszont sok épületet nem enged megépíteni, mert fel sem tűnik a lehetőségek között. Ez mitől lehet? Még nem nyitottam ki vagy free verzió miatt?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
-
concret_hp
addikt
nektek se indul el az sc2?
2-3 napja frissült, akkor okés volt, azóta meg csak nyit egy kis ablakot és megy a csík...
vagy fullba vagy sehogy :D
-
wjbhbdux
veterán
-
lacc984
csendes tag
Nálam is megjelent az a csík, kb 2 percig tölt, de utána elindul a játék. Bár nagyon idegesítő.
-
wjbhbdux
veterán
érdekes, hatalmas frissítést kap a pályaszerkesztő. A Heroes elkaszálása után lehet visszarakták a fejlesztőket Starcraftra?
/s
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
dargelot
senior tag
válasz concret_hp #49517 üzenetére
Erre sikerült megoldást találni, mert nálam ma jött elő, miközben tegnap még haverral multiban toltam. Scan&Repair megvolt. Tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm!
-
kovsol
titán
válasz concret_hp #49529 üzenetére
Új CoD szezon indult, így az egész szerver rendszer meghalt az ottani 60GB-os patch letöltés miatt. Gondoltam letöltöm újra az SC2 -t, hát ezzel a tempóra karácsonyra jön le. Lehet ez kihat az autentikálásra is.
-
gera021
aktív tag
hello,
az sc2 nem indul el, mit lehet ilyenkor tenni? tegnap meg jo volt,
[ Szerkesztve ]
-
dargelot
senior tag
válasz concret_hp #49529 üzenetére
Köszi, erre rájöttem, csak frusztráló hogy 5 perc után indul el a játék.
Havernak is ilyen lett, csak neki 1 perc után indul.
Pedig neki gyengébb gépe van.Tölt egy kis ablakban sokáig?
-
kovsol
titán
Nekem ma már gond nélkül indul.
-
gera021
aktív tag
hali,
akinek van kedve sc2 coop modot jatszani azzal szivesen jatsztom, public kicsit unalmas, szeretek kozbe dumazni,
koszi
gera021#21374 -
Liner
aktív tag
Sziasztok! A nagyját átnyálaztam az első hozzászólás oktatóanyagának. Nos mivel 2 hónapja vettem meg a játékot Noob vagyok. - zerg - Amúgy bronze 2 be rakott be pár training meccs után mivel nem voltam olyan pofátlan, hogy valódi játékosokon tanuljak. Azóta Silver 2 be verekedtem magam és úgy érzem most kell megtanulnom igazán játszani. Mivel fel és le megy a csík már egy ideje. Amit hiányolok a kezdő hszből azok a macro-k használata illetve készítése. kissé idősebb versenyzőként a második hónapban tudtam meg, hogy egyáltalán létezik ilyen. Most meg győzőm írni és megjegyezni a helyüket illetve olyan helyre pakolni, hogy ne nagyon zavarjon be alap dolgokat. Olvasva a felderítést jutott eszembe ha az j-en van azonnal le kell szednem mivel patrol....
Ami macro leginkább érdekel és inkább az, hogy egyáltalán létezik e ilyen az a 18 mp enkénti inject -"köpés". Ergo rá lehet e állítani delayel vagy valahogy egy bázisra egy Queent, hogy ezt megtegye. Ugye játék elején az ember még valahogy megoldja az injektet azt utána ilyen macro hiányában marad a shft - click és sokszor sajnos úgy, hogy közben meg megy a csata amit így pár mp ig nem tudok felügyelni. Persze tudom ha jól feltöltöm potyognak egy db ig főleg ha jól kiépítem a "lila trutyit" - bocsánat - arra amúgy van macrom nem is kell hozzá nagy ész ugye. akkor végigfuttatok teli energiával shift clickkel 3-4 Queent azt egy ideig nem kell foglalkozni ezzel. Na meg az alap bázisra rakok még vagy 2 hatcheryt hiszen ásvány az van dögivel már az elején és mellé állítok egy - egy Queent. Tubon büszkélkedett egy srác, hogy rábindelte x re az injektet meg a base camerát a spacere és hogy az milyen jó mert csak rárakja groupra a 3 mellette álló Queent és akkor mehet ezerrel és hihetetlen gyorsan a space-x click. Amit kipróbáltam és tök jó volna ha csak az a 3 bázis volna de ugrik a space mindenhova ha már más helyen is van bázis ha jól láttam.
Szóval macro ügyben bármilyen segítségért hálás volnék... Azt felsorolta valaki mik az alap legfontosabb makrok ugye injekt amit nem tudok egyenlőre kitalálni milyen macrot írjak neki. Amúgy tegnap érkezett hozzám egy Black Widow v2 és naga is úton van szóval gombom az lesz ami nem baj mert mindjárt elérem a 30 db-ot.
Szóval valaki legyen olyan kedves és segítsen milyen makrót lehet írni injectre meg azt hiszem az alap dolgok közül az overlordot sorolta. Na most az is érdekelne. A delayel és valalmi olyannak a megragadásával is gondjaim vannak ami nincs grpba. pld mintha olyat láttam volna de lehet csak benéztem az is nagy királyság volna, hogy megfogsz egy munkást
és ha van 300 kristály akkor a legközelebbi lelőhelyre felhúz egy hatcheryt 1 gombnyomásra. Plusz csata közbeni makrók érdekelnének még nagyon. swarm host köpés alap infestor kiugrás (föld alól) és azonnali köpés illetve felhő (föld alól) és azonnali köpés illetve felhő beborítás megvan. Viszont ilyenkor lehet jobb volna nem az utolsó lehetőséget választani a billentyű kiválasztásánál magyarul csak ameddig nyomod a billentyűt akkor csinálja.Lehet noobságot kérdezek és alap dolog de van olyan opció, hogy ne kelljen tartani a macro gombot hanem nem tartod és csinálja? azt tudom, hogy benyomod elereszted és miután megint megnyomod befejezi. Na ennél jobbnak tartom a folyamatos nyomást.
A play once úgy vettem észre és lehet rosszul, hogy onnantól kezdve folyamatosan csinálja. A multiple timeot pedig valaki elmagyarázná?
Bocs a tengernyi kérdésért de csak azt akarom mint mindenki. Minél kevesebb idő alatt minél többet tanulni, azt pedig nagyon NEM akarom, hogy valaki azért győzedelmeskedjem felettem mert tele van starcraftos haverokkal, - mikor én voltam fiatal és volt 40 haverom - barátom, akkor még a street fighter volt a csúcs a játékteremben. Azóta mindenki megnősült, kiment külföldre, meghalt bár azt már lehet emljtettem legelsőnek . Akik maradtak és összejárunk pont nem starcraftoznak, sőt a számítógép megáll sorozatstreemnél...
Bocsánat a rengeteg kérdésért és főleg ha valamelyik retardált vagy noob.
Előre is köszönöm az esetleges választ jobb esetben válaszokat.
macro érdekel legjobban mert úgy veszem észre arra is tökéletes, hogy minél kevesebb időt kell eltölteni termeléssel és építkezéssel és többet lehet figyelni a csatára.Bocsánat még annyi, hogy a ctrl-csapat készítését lecseréltem illetve ki ugye hotkey/global/unit managment ha jól emlékszem mert shifttel kényelmesebb csapatokat alkotni. Észrevettem, hogy ettől függetlenül is megcsinálja a groupot ctrl-al Mi a különbség. Illetve legjobban ami érdekel csapat készítéssel kapcsolatban, hogy lehet e egy grpba rakni olyan egységeket amik nincsenek egy képernyőn ergó mintha ctrl el megfognál mondjuk egy queen - képrnyő tovább hozzáad még egyet a másik helyen... Kösz!!!
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Ehh bocs már nem bírok szerkeszteni. Az volna a fontos kérés, hogy 66" os Tv-n tolom kb másfél méterről Ez nagyon nagy hátrány? Azt tudom, hogy 44 colos moncsi a legajánlottabb...
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
válasz wjbhbdux #49539 üzenetére
Na ez megnyugtató, hogy nincs semmilyen megtanulhatatlan hókuszpókusz.. Illetve nem megtanulhatatlan hanem kitalálhatatlan.
shadow kösz és a macro managment az tul képp mi?
alapból nekem a legtöbb makróm vagy mangmentem :-) egységek gyártása és épületek lerakása... Szóval nem nyomkodom agyba főbe az s és v betűt, hogy kikopjon, hanem pld. f1-f7 egységek gyártása egy gombnyomásra pld kint minél gyorsabban recelem az s-d kombót persze d mint a géppuska és akkor berakom f1 re. Legbonyolultabb makróm az a gyógyítás talán meg földből kiugrás köpés Szunyogoknak is megírtam most mind a 3 at. a c--t azt shift klikkelem. Eben így remélem nincs semmi szabálytalan.. Az épületeket meg szétszórtam a billen olyan gombokra amiknek nincs funkciójuk a játékban. Csak épp írni azt nem tudok... Akkor nem tudjátok injecthez, hogy léehet gombot rendelni? Meg overlordhoz. Amúgy azt sem értem az mit jelent csak írta a tubon a srác, hogy benne van a 4 legfontosabban..Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
kovsol
titán
Ez a macro az nem a gombok nyomkodása, meg programozása. Nagyon téves úton jársz az értelmezésében.
Itt ez egy gazdasági kifejezés ilyen értelmében, mint mondjuk a makrogazdaság.
Arról szól, hogy miként gyűjtöd a nyersanyagot, az extra nyersanyagokra való kitelepülés, a gyártó létesítmények olyan módi kezelése, hogy megfelelően el tudd költeni a felgyűlő nyersanyagot. A játék egyik fontos alapja a megfelelő nyersanyag gyűjtés, és annak hatékony elköltése. Nem szabad pl olyan hibát elkövetni, hogy halomban áll a gáz, de kevés a kristály. Ilyenkor optimalizálni kell a kristályon lévő szedők számát.Micro meg arra a kifejezés, hogy az egységeket miként irányítod. Pl a sérült egységeket a csatában hátra viszed, hogy ne haljanak meg.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
na megint a csíkozás megy
vagy fullba vagy sehogy :D
-
MegalodonS
őstag
Itt a vege
Blizzard Entertainment announced today that it is ending most StarCraft 2 support moving forward. There will be no more paid content such as new War Chests or Commanders or story expansions. This comes after StarCraft 2 crossed its 10th anniversary earlier in 2020
Akkor johet a SC 3
-
kovsol
titán
válasz MegalodonS #49544 üzenetére
Egy kis szomorúság fogott el.
Anno mikor kijött mennyit nyomtuk közösen itt a topicból. Most végig szaladtam a játékos listán, és sok emlék tört elő, és még sok név nincs is rajta.Remélhetőleg ez valami új eljövetelét fogja hozni.
Na meg remélem pár ember besegít a Warctaft 3 multi helyrerakásában.May the Force be with you!
-
Lavar
aktív tag
válasz MegalodonS #49544 üzenetére
Sajnálatos hír.
"...but the good news is this change will free us up to think about what’s next, not just with regard to StarCraft II, but for the StarCraft universe as a whole."
Ez alapján remélhetőleg készülnek valami értékelhető játékkal a jövőben az univerzumban, mert én nagy potenciált látok benne. Akár valami FPS, vagy TPS, mint a Ghost lett volna. Vagy egy SC3, ki tudja, bár erre annyi esélyt nem látok, mint az előbb felsoroltakban.
[ Szerkesztve ]
-
hash99
senior tag
Azért ez már várható volt egy ideje. Az utóbbi években szépen leépítették a pro scene-t. Valahol a koreai pro league megszünésével kezdődött és a blizzconról kiebrudálással végződött.
Kicsit elszomorít mert a warchest pénzek egy része a premier eventek nyereményébe ment. Jövőre szerintem kevesebb esemény lesz (bár már most is kb. fele annyi van mint 4 éve) és szépen lehal az egész kompetitív rész.
Remélem hogy lesz sc 3 és nem kell rá még 10 évet várni. -
Gery9112
őstag
válasz hash99 #49548 üzenetére
Igazán sajnálatos.
Bár nem értem miért ne lehetne minikampányokkal és a coop folyamatos bővítésével a casual réteg által a köztudatban tartani a játékot. Gondolom az ActiBlizz problémája az, hogy nehezen monetizálható a játék......
Ezek szerint hiába várok egy komolyabb engine upgrade-t, mint pl. amit most a Company of Heroes 2 kap.[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Liner
aktív tag
válasz concret_hp #49542 üzenetére
Gyémánt csík 4 hónap - zerg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 4
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sorozatok
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest