Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardstyler01
tag
válasz
kovsol
üzenetére
Igen, Ezért is készült a teszt, mindig a lehető legmagasabb egyszálas teljesítménnyel rendelkező processzort kell választani a fentebb felsorolt nem túl jól skálázó Engine miatt, ezeket általában Intel processzorok
Még az extra caches X3D-s AMD-ket nem tudtuk kitesztelni de amint lesz rá mód megírjuk! -
Hardstyler01
tag
Üdv!
Kimértük a SC2-t VGA és CPU limit szempontjából szerintem az egyik legerőforrásigényesebb pályán ami az: Arcade--> Nexus Coop --> Real Steel Pálya --> Nexus Battleground nehézségi fokozaton Maximum és Minimum grafikai beállítások mellett 1080p felbontásokon, partyban játszva a lent feltüntetett konfigokon. A Méréseket MSI Afterburner benchmárkjával rögzítettük. Amit kiemelnék a mérésekkel kapcsolatban, hogy a mérést akkor indítottuk el egyszerre amikor már elindultak a bányászok és akkor állítottuk le a játék végén amikor még bent voltunk a meccsben!
A konklúzió, hogy a játék továbbra is CPU limitesnek mondható de a számokat látva kíváncsi vagyok ki mit lát!

-
Hardstyler01
tag
Nexus Coop -ra keresek csapattársat, mert sajnos egyedül nem lehet!

Ha jönnél írj rám!
Battel net Tag: Hardstyler01#2155

-
Hardstyler01
tag
Van esetleg valaki Itt a csoportban aki AMD X3D-s processzorral nyomja a játékot?
-
Hardstyler01
tag
[Az összes Coop Commander játszható ingyen!] Korlátozott ideig! 
-
Hardstyler01
tag
válasz
trialboj
üzenetére
Üdv én is kerestem korábban már írtam is róla fentebb hogy amikor még csak Tossal tolta Alpha Star és megverte az egyik master akkor egyszerűen eltűnt az egységeivel együtt és azt a videót kutattam ahol az ő szemszögéből mutatják a gamet!
De érthető okokból dugdossák Alphaha cicát
Aki tudja a battle accounját írjon!

-
Hardstyler01
tag
Az új Co-op comander:
leszArcturus Mengsk
-
Hardstyler01
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Drone Rush
-
Hardstyler01
tag
Üdv
esetleg másnál is van gond most a battlenett appal? a nagy game ikon helyett Install ikon van de nem települ semmi csak szervere error meg egyéb hibaüzenetek miatt nem enged semmit!

-
Hardstyler01
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Kár
mert pont arra lennék kíváncsi hogy reagálta le az immo rohamot amikor eltűnt a serege Alphának és mindenki ki abálta hogy hova lett Alpha serege -
Hardstyler01
tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Félelmetes! De örülök hogy még van egy kis esélyünk

érdekes a 20/16-os probe arány a Nexusoknál ami érthető mert mindenki arra megy az elején hogy kiszedjék a dolgozókat!

Jól értettem 200 évnyi játékot tanult már?

-
Hardstyler01
tag
válasz
Hardstyler01
üzenetére
Szerintetek se jó ötlet egy mély tanuló algoritmust Star Crafton edzeni?
Majd megvívja a valódi háborúkat is ?

-
Hardstyler01
tag

Van valakinek tippje hogy miért inaktív nálam ez a két "fejlesztés"??
Mióta Zeratul megjelent a coop-módban azóta van csak, de akárhányas szintű zretult kapok, akárhány artrifactat gyűjt össze, akár megépíti a pirossal jelzett Constructs Bay-t inakít végig mind a 2
Bárkinek Ötlet??Ui: 110-es Artanissal nyomom...
-
Hardstyler01
tag
Üdv
Tudja esetleg valaki, hogy a Coop alap kommanderek miért estek vissza level 5-re és várható esetleg valami az ügyel kapcsoltban?
Blizzard fórumokon egyenlőre csak kérdések vannak... -
Hardstyler01
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Igen azt a 12 ezer körüli killt néztem csak az még a hőskorszakból van... Azóta rengeteg ballansz stb volt, akkor nekem is sikerült végigvinnem de az a taktika nem válik be... Gery9112 Igen gatway es taktika megy de amikor nidiusok jönnek meg közbe hibrid destroyerek onantól most már bukom szinte mindig

-
Hardstyler01
tag
Kérlek ajánljatok valami hatásos stratégiát a Wings Of Liberty In Utter Darkness Brutal mission hiányzik csak hogy meglegyen az all brutal mission, de egyszerűen ez az egy pálya ledarál....
Mondjuk amilyen szinten tartok a billentyűparancsok használatával csoda hogy eddig eljutottam

-
Hardstyler01
tag
Szerintetek miért nem enged rákattintani az ellenséges egységekre, hogy megnézem hogy esetleg milyen fejlesztési szinten áll az ellenfelem? Se kampányba, se mulitiba nem engedi

-
Hardstyler01
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
A google-é vagy valamelyik másik cég mesterséges intelligenciája majd biztos elkezdi veretni night 2 die-on mert ugye rá fogják ereszteni Ez tény !
De mi lesz akkor ha már tényleg egyszerűen lehetetlen lesz lekövetni a mesterséges agyat és meg se közeleti egy emberi játékos képességeit anélkül hogy csalna... -
Hardstyler01
tag
Nagyon bejönnek Ezek a képek milyen ütős lenne egy Nolan rendezte Star Craft Blockbuster (Katt a képekre az eredeti méretért)
-
-
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Most esik le 7700K val 66 FPS

Akkor lemodom a Dual socket rendelést
Lehet igazad lesz és lassan lemondok erről a pályáról pedig úgy kitréneltem volna magam night 2 die-ra
-
Hardstyler01
tag
-
Hardstyler01
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
hiányozna is pár bázisvédelem ez a földből felugró lángszóró nagyon bírom!

meg a wings of liberty single végén az a zerg harang vagy micsoda ami gong szerűen lesújtott és lassította az egységeket nagyon imádtam de jól jönne most!
Igazából ez a pálya nekem nagyon bejött most látom co-op ba is van valami hasonló! -
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Szerintem meg pont az e-sport 1v1 rész amin nincs mit fejleszteni bőven vannak egységek stb..
De a story meg a grafika avul el a leghamarabb ebből mertem ilyenekre következtetni!
Nekem special eszembe nem jut multizni ameddig gond nélkül nem verem a gépet night 2 die nehézségen!
De ugye a fent említett problémák miatt nem haladok még brutálon se
-
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Ennyire rossz a motor vagy nem tart még itt a számítástechnika?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Világbajnokságon milyen hardverekkel nyomják? Nincs valami titkos wcs patc?
Most olvasom az összesfoglalót: A teljesen új grafikus motor a modern kor követelményeinek minden szempontból megfelel, de Blizzard-tól megszokott módon a gépigényt próbálják a lehető legalacsonyabban tartani
Egy ekkora cég mint a Blizzard nem tud motort írni?

-
Hardstyler01
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Köszönöm!
De nekem kéne rendes M.2 az ssd-m miatt!
ja most látom a gigán van is!
mondjuk MSi fan vagyok! 
Ezzel a procival megoldható a fix 60 FPs ezen a pályán? vagy itt is tuningolhatok!?

továbbá usb C is kéne!

WCS-n milyen géppekl nyomják? Ott gondolom botrány van ha 60 alá megy az fps!

-
Hardstyler01
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Én egyből a játék elején lebontom a bunkereket a bejárat közepéről és kettőt hizzok a helyükre! És az egész játék alatt szórom az aknákat a bejáratok elé ahogy csak bírom! Első fejlesztés a lángszórós torony azt mind a 4 bejárathoz amenyit nem sajnálsz az aknák közé! A két bázis sarkába 3-3 légvédelmi torony természetesen minden scv-vel megszórva! Második fejlesztés erőmű! Harmadik oltó drónok! Reggel takarítás plusz két külön "kisautós" csapat írtja az épületeket! A tornyokon lég védelem a két barikádos bejáratánál a Földre hátrafelé. Ezt nekem csak Az 5000 Stank tudja (meg a 12 fps es FX proci
) hazavágni
De ha eljutok a seage tankig amit a bunkerfejlesztés után szoktam az eddig felsorolt fejlesztések után és az ásványból se fogyok ki Akkor már sikerülhet egy kis szerencsével!
Apropó ásvány külső ásvány suerzésre én csak a bázishoz legözelebb eső bal oldalon az elbarikádozott alsó bejárathoz esőt használd! Ott ha kitakarítottál azt elkerülik! Kivéve stank + neadous worm
Apropó 2 ha a bázis közepén jön a féreg majdnem minden egység rá koncentráljon!
Sok sikert Ha lesz rendes proci jöhet a NIGHT 2 DIE fokozat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Nekem csak a Left 2 die miatt van már csak fönt de baromira idegestit hogy nem tudok fejlődni a Night 2 die ra!!
neked a 880-al röccenőmentesen zúzott a zombisereg?
most 4 Ghz-n még nem vettem észre különbséget! mindenki javasolja hogy emeljem tovább de félek hogy túl sok erőfeszítés mibimális pluszért! -
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Szerintem a pályában keresendő a megoldás Arcade --> Left 2 Die (Brutal)
az nyomom leginkább!
Na most hirtelen "csak" 4 Ghz-re húztam egy picit talán fiatalosabb de minimálisan észrevehető!
Természetesen ameddig nyugi van a pályán addig minden szuper 60FPS! de amit beindul az AI megint ~12 fps!!
-
Hardstyler01
tag
válasz
Formaster
üzenetére
Bocsánat 1680X1050
és más játéknál kiterheli de jelenleg csak az SC2 van fönt de úgynézki hogy a Battlenet ről jön a megoldás!

csak tudnám hogy lehet megcsininálni de ez ki kell probálnom hogy átnevezem Intere a procimat!
Intelre átnevezett AMD
!

-
Hardstyler01
tag
válasz
hobizoli
üzenetére
Szia
A hőfok dolgot kizárhatjuk minden monitorozok már SC2 alatt elég jól szellőző házam van és jó Paszta / hűtő kombóm is van!
Igazából én is gondolkodtam konfigcserén csak érted a problémám egy kihasználatlan hardveren szaggat a game akkor minek "erősebb"
De kipróbálnám az SC fórumon írtakat ha átnevezedaz AMD-s procidat Intelre!
Jobban fog futni!miért gondolod hogy nem jó a 970A az FX 8320E nek elvileg csak a PCI-E sávok vannak visszavágva én úgy tudom!
-
Hardstyler01
tag
Sziasztok!
Kérlek, segítsetek régóta fennálló problémám megoldásában!
Ezt a topikot gondoltam hirtelen a legalkalmasabbnak, de ha nem ez lenne, kérlek, irányítsatok át!
A zavaró problémám:
A Star Craft 2 alatt jelentkező érthetetlen szaggatások Kihasználatlan hardverekkel!
A Probléma fennál Wing of liberty-n keresztül a legacy of the void-ig!
A konfigom, a cuccok fülnél olvasható pontosan!
Röviden FX 8320E 16GB 2400 (1866) MSI GTX 750TI OC M.2 256GB NVME SSD!
Win7-től kezdve jelenleg is futó Win 10 Pro 64-bit creator update többszöri rendes uefi újratelelepítésen át, több nvidia driverrel!!
Jelenleg legfrisseb 381.89 WHQL (természetesen maximális teljesítménybeállításokra téve!)
Amit még érdekesnek találok, hogy talán javul a helyzet ha Hardon vagy alacsonyabb nehézségi szinten játszok, de brutal nehézségi szinten egyszerűen totál diavetítés a játék (~12FPs)
Sőt meg merem kockáztatni, hogy, lehet, hogy nem is hardveres probléma, mert több ssd-n is megvolt a „hiba” jelenség, több újratelepítést több star craft verzióval is próbálkoztam! A jelenleginél számottevően gyorsabb ssd-t már nem tudok szerezni: D
Minden eshetőségre kíváncsi vagyok!
Köszönöm előre is a válaszokat!

Más fórumban afelé terelnek hogy az FX nem bírja az AI-t!
tapasztalatok esetleg? 
Új hozzászólás Aktív témák

- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Anyagi helyzetek és életutak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hálás köszönet!

De akkor a kampány pontsan ugyan az kell hogy legyen mint régen?
Mondjuk amilyen szinten tartok a billentyűparancsok használatával csoda hogy eddig eljutottam