Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

Sziasztok!

Egy kis tanácsra lenne szükségem a játékkal kapcsolatban. Már régen játszottam vele, de gondoltam érdemes lenne elővenni, így is tettem. Sajnos azonban azt tapasztalom, hogy a játék gyakran beszaggat, illetve elég hamar eléri az egységek száma azt a szintet, amikor 10 fps körül megy a játék (itt nem 300 unitra gondolok :) ). A grafikai beállítást már mindenhogy kipróbáltam, most épp 1280x720-as felbontásban, minden mediumra/low állítva, vagy kikapcsolva, de továbbra is változatlan a helyzet.

Ami miatt zavar az egész, hogy a korábbi gépemen, amely egy Core2Duo-s processzorral, 4 GB RAM-mal és GeForce 9800GT VGA-val sokkal jobb minőségben ment (emlékeim szerint 1680x1050 felbontás, minden beállítás medium/high) és ilyen problémát nem tapasztaltam.

A mostani konfigom Core2Quad processzor, 8 GB RAM, valamint egy 1050Ti VGA. Olvasgattam neten mindenféle beállításról, de egyelőre nem találtam rá a megfelelő megoldást.

A két konfig között az op.rendszer jelentett még különbséget (Win 7 volt, most pedig Win 10 64bit van), de ez nem jelenthet ekkora problémát...

Akinek lenne ötlete, netán tapasztalata, kérem ossza meg velem, hátha :)

Előre is köszönök minden segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés