Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem a játékkal kapcsolatban. Már régen játszottam vele, de gondoltam érdemes lenne elővenni, így is tettem. Sajnos azonban azt tapasztalom, hogy a játék gyakran beszaggat, illetve elég hamar eléri az egységek száma azt a szintet, amikor 10 fps körül megy a játék (itt nem 300 unitra gondolok
). A grafikai beállítást már mindenhogy kipróbáltam, most épp 1280x720-as felbontásban, minden mediumra/low állítva, vagy kikapcsolva, de továbbra is változatlan a helyzet.Ami miatt zavar az egész, hogy a korábbi gépemen, amely egy Core2Duo-s processzorral, 4 GB RAM-mal és GeForce 9800GT VGA-val sokkal jobb minőségben ment (emlékeim szerint 1680x1050 felbontás, minden beállítás medium/high) és ilyen problémát nem tapasztaltam.
A mostani konfigom Core2Quad processzor, 8 GB RAM, valamint egy 1050Ti VGA. Olvasgattam neten mindenféle beállításról, de egyelőre nem találtam rá a megfelelő megoldást.
A két konfig között az op.rendszer jelentett még különbséget (Win 7 volt, most pedig Win 10 64bit van), de ez nem jelenthet ekkora problémát...
Akinek lenne ötlete, netán tapasztalata, kérem ossza meg velem, hátha

Előre is köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). A grafikai beállítást már mindenhogy kipróbáltam, most épp 1280x720-as felbontásban, minden mediumra/low állítva, vagy kikapcsolva, de továbbra is változatlan a helyzet.