Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Tartsam meg a véleményem magamnak? Akkor minek van a fórum? Mindenki tartsa meg a véleményét magának? Az nagyon kostruktív hozzászólás, hogy zerget nem lehet megfogni. Igen, persze. Csak te nem tudod. Nem véletlenül vagy 381 meccsel a hátad mögött goldban. Ahogy Kovsol leírta elég hamar feldobja a rendszer az embert, ha jól játszik. Én P- vel kvalifikáltam magam 4-1 aránnyal goldba, p-vel játszottam, elég hamar feldobott, váltottam zergre, elidőztem egy keveset platinába, majd diamond. Egy percig nem éreztem, hogy nem honorálja a rendszer, ha nyerek. Ráadásul az esetek többségében 900 pontnál feldobja az embert, én ezt tapasztaltam, másoknál is ezt láttam, persze vannak kivételek. A hiba a te játékodban, de könnyebb leírni, hogy a zerg egységek szuper kombinációja a hibás. 2 hónapja jelent meg a játék, ma már, gold az low level, a játékosok többsége az egységek tulajdonságaival sincs tisztában, nemhogy különböző taktikákat alkalmazzon, esetleg reagáljon is az ellenfél játékára.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest