Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Spotify nagyon jó ilyen téren és én azt is szeretem, hogy sok helyre be van integrálva, ahová a többi nem. Pl. én nagyon szeretem, hogy a shazamezett tartalmak listában azonnal ott vannak a Spotify-on vagy pl. nagyon sok streamer hardver ismeri, mondjuk hálózati zenelejátszók. Ezekért sem léptem még meg a váltást. Viszont már lassan vállalhatatlan, hogy mennyi sza**a vagyok előfizetve. Lehet inkább a filmesek közül ritkítok valamit...
-
Üdv! A növekvő streaming árak miatt gondolkodom, hogy lemondom a szolgáltatást és a Youtube Music-ot kezdem használni, mert a YT-premium nekem mindenképp kell. Át szeretném viszont valahogy tenni a tartalmaimat. Milyen felület segíthet ebben? Az sem baj, ha fizetős. Pl. erről valami infótok van?! [link] Köszönöm!
-
Üdv! Prémium lemondása esetén mi történik a gyűjteményekkel? Totál elvesznek és újra előfizetéskor már nem lesznek meg vagy újra elérhetővé válnak vagy amit létrehoztam, az megmarad, de nem módosítható vagy ... Köszönöm! BÚÉK!
-
Üdv! Egy épp hallgatott dalnál Androidos app-ben hol lehet (ha lehet) megnézni a kiadás évét?! Nem látom sehol, pedig kinyitogattam már minden menüt itt.
Köszi!Upsz, album megtekintésénél ott van.
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ahogy nézem, igen.
-
Persze, ahogy írtam is. Anno eljátszottam mindent, értesítések ki/bekapcsolása mobilon, PC-n böngészőben, a support által javasoltakat is megcsináltam. Helyreállni is magától állt helyre ...

Az e-mailt pedig nézem, végigpörgetem az összes ajánlott dalt. Ezért is hiányzik.
-
Minden péntek este kapok e-mailt az újdonságokról. Valamikor tavaly ősszel ca. 2 hónapig nem jött, akármit próbáltam, supportot is, semmi. Most 2 hete megint semmi ...

-
Úgy néz ki helyreállt az értesítési szolgáltatás az e-maileket illetően. Közel két hónap után már két hete szokott formában jön az ajánló e-mail péntek estéként. A negatívum annyi ezzel kapcsolatban, hogy a support nem tudta megoldani, az ügyem gyakorlatilag lezárt. Most, hogy mitől jött helyre nem tudom, de a legutolsó applikáció frissítéssel tudom összefüggésbe hozni (Android) időrendileg, pedig elvileg szerintem nem kellene, hogy ennek köze legyen hozzá. Az értesítések fiók szinten, PC-n is állíthatók. A Chromecast funkciót viszont egyértelműen a frissítés hozta helyre.
-
Üdv! Nálam is jelentkezett Galaxy Note 9-en, hogy a Spotify-t nem tudom Chromecast-re kiküldeni, mert azt írja az alkalmazásban, hogy Nincs telepítve a Spotify. Mármint hová? iOS-ről és egy másik androidos telefonról is működik ill. minden más streaming alkalmazás működik.
Kezd elmenni a kedvem a platformtól. Supportos utánajárás után sem sikerült az értesítések hiányának megoldása és most ez. Van Youtube Premium-om, azzal lenne Music is ...
-
Üdv! Ki és bekapcsolás után sem jönnek a korábban megszokott értesítések e-mail-ben. Sőt, bekapcsoltam mindent értesítést, a push verziókat is, de semmi nem jön. A fiókból is ki/beléptem, de semmi. Telefon szinten is minden értesítés engedélyezve van a Spotify részére. Nem értem. Lehet ezeknek írni valahol? Köszi!
-
Üdv! A fiókomban be van kapcsolva az új zenék és ajánlott zenékről való e-mail küldés, de mintha 2-3 hete nem kapnék ilyet. Előtte rendesen jöttek heti egy alkalommal és szerettem is átnézni ezeket. Megnéztem az e-mail fiókomat is, de a levélszemétben sincsenek, tehát nem került oda véletlenül. A törölt levelek között ott vannak a korábbiak. Köszi!
-
Hello! Ma le akarta vonni az előfizetés díját a rendszer, de azt írja sikertelen. OTP-s webkártya, max. 10e kredit van rajta általában, most is van elegendő. Ilyen üzenetet akkor kaptam eddig, amikor tényleg nem volt rajta annyi pénz. Megadtam újra a kártyaadatokat, de megint ezt dobta. Ma már vásároltam a kártyával, tehát elvileg jó.
-
Hello! Épp próbálgatom a Youtube Music lehetőségeit. Ha lemondanám a prémiumot a Spotify-on, attól a playlistjeim megmaradnának és az ingyenes verzióban ugyanúgy adhatok hozzájuk újabb zenéket? Köszi!
-
Hello! Az aktuális hallgatott dalról infókat (kiadás éve, kiadó stb.) elő lehet valahogy varázsolni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi!
Amúgy újra átnyálazva az értesítéseket, minden be van kapcsolva, de nekem az alkalmazás 1x nem küldött még ezekről értesítést.