Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebbe most futottam bele:
Zenei streaming szolgáltatatók piaci részesedése(Viszont a cikk állításával ellentétben jelenleg az a helyzet, hogy az audio streaming hallgatottság a járvány helyzet miatt inkább csökkenő tendenciát mutat - legalábbis egyéb források szerint (forrás pl.).)
Más. Itt általában negatív megjegyzéseket olvashatni a Spotify heti ajánlóival kapcsolatban, szóval legyen eggyel több pozitív is: én alapvetően elégedett vagyok vele. Az ajánlott számok 90%-a teljesen rendben van, ha nem is lesznek kedvencelve, egyszeri hallgatásra teljesen jók. Az ajánlók kimondottan reflektívek: az adott héten hallgatott előadók/stílusok visszaköszönnek a heti ajánlókban is. Én nem érzek problémát a réteg zenékkel sem: mivel nem nagyon hallgatok mainstream-et, az ajánlóimban sem szerepelnek ilyenek (sőt: nem egy párszázas havi hallgatással "büszkélkedő" előadót sikerült felfedeznem az ajánlókon keresztül).
Persze én is bele tudnék kötni: nem lenne rossz, ha rájönne, hogy a héten nem azért hallgattam meg X előadó néhány számát, mert szeretem, hanem mert olvastam róla, és kíváncsi voltam, hogy milyen. (van persze private session, de macerás bekapcsolni, és előre nem lehet tudni, hogy érdemes-e...
); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux Mint
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak.