- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebbe most futottam bele:
Zenei streaming szolgáltatatók piaci részesedése(Viszont a cikk állításával ellentétben jelenleg az a helyzet, hogy az audio streaming hallgatottság a járvány helyzet miatt inkább csökkenő tendenciát mutat - legalábbis egyéb források szerint (forrás pl.).)
Más. Itt általában negatív megjegyzéseket olvashatni a Spotify heti ajánlóival kapcsolatban, szóval legyen eggyel több pozitív is: én alapvetően elégedett vagyok vele. Az ajánlott számok 90%-a teljesen rendben van, ha nem is lesznek kedvencelve, egyszeri hallgatásra teljesen jók. Az ajánlók kimondottan reflektívek: az adott héten hallgatott előadók/stílusok visszaköszönnek a heti ajánlókban is. Én nem érzek problémát a réteg zenékkel sem: mivel nem nagyon hallgatok mainstream-et, az ajánlóimban sem szerepelnek ilyenek (sőt: nem egy párszázas havi hallgatással "büszkélkedő" előadót sikerült felfedeznem az ajánlókon keresztül).
Persze én is bele tudnék kötni: nem lenne rossz, ha rájönne, hogy a héten nem azért hallgattam meg X előadó néhány számát, mert szeretem, hanem mert olvastam róla, és kíváncsi voltam, hogy milyen. (van persze private session, de macerás bekapcsolni, és előre nem lehet tudni, hogy érdemes-e...
); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Napelem
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
); ugyanazt a számot néha megkapom kis és nagylemez változatban is; ha egy követett előadónak új lemeze van, akkor arról minden héten kapok egy számot (én szívesebben hallgatom meg egyben, persze ez kivédhető, ha előreveszem és végighallgatom az albumot), stb. De ezek csak apróságok, szerintem az ajánlók alapvetően rendben vannak.