- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Családi Premium előfizetésre való jogosultsághoz az elsődleges fiók tulajdonosának és a másodlagos fiókok tulajdonosainak azonos lakcímen élő családtagoknak kell lenniük. [link]
Az interneten is vannak határok (sajnos) és jogi dolgok miatt is külön kezelik, valamint az eltérő árazás miatt is. (Apple Music családinál országon belül mindegy ki hol lakik. Ott viszont az egyéni országváltás rémálom amikor nullázzák a zenekollekciót.) A te esetedben már azért se engedi a Spotify, mert te itthon magyar áron veszed 8 euróért a családit, és látják IP alapján az egyik tag hónapokig másik országban él ahol pl. Ausztriában 15 euró a családi ára. Ráadásul különösebben indokolniuk se kell, mert elfogadtad bármikor megszüntethetik.
-
törölt tag
Amikor még volt prémiumom régebben, úgy csináltam otthon számítógépen Spotify programban bekapcsoltam a helyi fájlokat, gyártottam egy playlistet, behúztam a saját zenéket, majd ezt a listát wifin keresztül iPhone Spotify-ban letöltöttem.
Úgy emlékszem csak az a lista volt, nem rendes integrálódás mint AM módszerében. Ott tényleg beépül a gyűjteménybe.
-
zizidor
őstag
Így közvetlenül szerintem sem lehet, de némi trükkel tudsz hasonló megoldást. Elméletileg.
A desktop változatban bekapcsolod a helyi fájlok megjelenítését. Itt tudsz hozzáadni saját zenéket. Utána mobilon is bekapcsolod a helyi fájlok szinkronizálását, felveszed őket egy lejátszási listára és ráböksz a letöltésre. Így végül is csak egy másolatot csinál saját magának (plusz helyfoglalás!), de így legalább tudsz saját zenéket hozzáadni offline használatra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest