- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hcl: Samsung S21 FE átpakolás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brett001
üzenetére
Hát igen, nekem sem volt kellemes, amikor szembesültem azzal, hogy a kedvenc műfajom (idén) állítólag a chamber psych...
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)(Én egyelőre nem nagyon szoktam kettőnél többször meghallgatni valamit, illetve rengeteg számomra korábban ismeretlen előadót hallgatok, szóval az én év végi értékelésem nagyjából semmire sem jó... Mondjuk, az meglepő volt, hogy Spotify szerint idén 89 országból hallgattam előadókat. Persze az előadók publikus adatlapján ez az infó sem található meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Assetto Corsa Rally
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)