- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brett001
üzenetére
Hát igen, nekem sem volt kellemes, amikor szembesültem azzal, hogy a kedvenc műfajom (idén) állítólag a chamber psych...
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)(Én egyelőre nem nagyon szoktam kettőnél többször meghallgatni valamit, illetve rengeteg számomra korábban ismeretlen előadót hallgatok, szóval az én év végi értékelésem nagyjából semmire sem jó... Mondjuk, az meglepő volt, hogy Spotify szerint idén 89 országból hallgattam előadókat. Persze az előadók publikus adatlapján ez az infó sem található meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)