Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brett001
üzenetére
Hát igen, nekem sem volt kellemes, amikor szembesültem azzal, hogy a kedvenc műfajom (idén) állítólag a chamber psych...
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)(Én egyelőre nem nagyon szoktam kettőnél többször meghallgatni valamit, illetve rengeteg számomra korábban ismeretlen előadót hallgatok, szóval az én év végi értékelésem nagyjából semmire sem jó... Mondjuk, az meglepő volt, hogy Spotify szerint idén 89 országból hallgattam előadókat. Persze az előadók publikus adatlapján ez az infó sem található meg...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Vajon mi a bánat lehet az?
BTW, tudja valaki, hogy ha hallgatok egy számot, akkor hogyan lehetne a Spotify-tól megtudni, hogy az szerinte milyen műfaj (genre)?)