Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, most ha gépen játszom le, és optikán megy az erősítőbe vagy az erősítő maga játssza le, nem hallok különbséget. (lehet, hogy most is van, de ahhoz az eltéréshez az én fülem már kevés
)
Lehet, hogy igen... az alapbeállítás szerinti hangminőség és a rendkívüli között mondhatni vakteszttel jött ki nekem, mert nem is tudtam róla, hogy van állítási lehetőség, csak morogtam, hogy a korábbról meglévő számok valahogy nem úgy szólnak, ahogy kéne... akinek morogtam, az meg állította, hogy 320-as MP3 minőség... dehát amivel hasonlítom régit, az is az... itt valami nem stimmel, már WASAPI-t nyomoztam (Foobarban azon van), aztán ment a fej falba verés, hogy ott a hangminőség beállítás a menüben
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Path of Exile (ARPG)
- Linux Mint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MCDODO T03 fejhallgató
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden