Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, most ha gépen játszom le, és optikán megy az erősítőbe vagy az erősítő maga játssza le, nem hallok különbséget. (lehet, hogy most is van, de ahhoz az eltéréshez az én fülem már kevés
)
Lehet, hogy igen... az alapbeállítás szerinti hangminőség és a rendkívüli között mondhatni vakteszttel jött ki nekem, mert nem is tudtam róla, hogy van állítási lehetőség, csak morogtam, hogy a korábbról meglévő számok valahogy nem úgy szólnak, ahogy kéne... akinek morogtam, az meg állította, hogy 320-as MP3 minőség... dehát amivel hasonlítom régit, az is az... itt valami nem stimmel, már WASAPI-t nyomoztam (Foobarban azon van), aztán ment a fej falba verés, hogy ott a hangminőség beállítás a menüben
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden