Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Köszi! Komoly jelszó van (KeePass generálja mindig
), de lecserélem akkor, aztán újra belépősdi (legalább kipróbálom, hogy az erősítőn kell-e valamit csinálnom ehhez, vagy megoldja, mert a mostani jelszót úgy emlékszem, nem kellett bepötyögnöm rajta
)Disney filmzenéket nem igazán
...törökül meg talán 20 éve hallgattam utoljára zenét, a szomszédnak hála ( ...amikor a táska telefonok mentek, mert az volt neki
szerencsére pár hónap után elköltözött, így nem boldogított tovább esténként ezzel a zenével
). -
Male
nagyúr
Ma kaptam a szokásos e-mailt tőlük, de ezzel: "Megérkezett a Zeneradar: kedvenc előadóid, például Begüm Günceler legújabb számai egy személyre szabott műsorlistán, amelyet minden pénteken frissítünk a kedvedért. "
Namost ez a Begün akármi nem tudom mi, az életben nem hallgattam... kell aggódnom a fiókom miatt, esetleg más is használja?(Ja, sima, egyéni prémium csomagom van.)
-
Male
nagyúr
válasz
PinkyTheOnly
üzenetére
Szerintem sima kártyás vásárlásnak minősül, így egyrészt nincs pluszköltséged, másrészt viszonylag jó árfolyamon történik a váltás általában. (Azért nem írom biztosra, mert én PayPallal fizetem.)
-
Male
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, most ha gépen játszom le, és optikán megy az erősítőbe vagy az erősítő maga játssza le, nem hallok különbséget. (lehet, hogy most is van, de ahhoz az eltéréshez az én fülem már kevés
)
Lehet, hogy igen... az alapbeállítás szerinti hangminőség és a rendkívüli között mondhatni vakteszttel jött ki nekem, mert nem is tudtam róla, hogy van állítási lehetőség, csak morogtam, hogy a korábbról meglévő számok valahogy nem úgy szólnak, ahogy kéne... akinek morogtam, az meg állította, hogy 320-as MP3 minőség... dehát amivel hasonlítom régit, az is az... itt valami nem stimmel, már WASAPI-t nyomoztam (Foobarban azon van), aztán ment a fej falba verés, hogy ott a hangminőség beállítás a menüben
, és átrakva rendkívülire a gépen játszva már rendben volt minden 
-
Male
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Streamelés hangminősége: rendkívüli. Viszont letöltésit nem látok a beállításoknál.... ááááh, a telefonos appban viszont van ilyen is, és az közepesen van... ezen múlna akkor?
Átdobtam a telefonos appban mindkettőt rendkívülire... és jó a hang az erősítőn!
Köszönöm a segítséget!
(Közben ezt is találtam válasznak: "The quality of the music played on your Yamaha AVR depends on the quality settings you select on your phone." ...szóval tényleg onnan másolódik át... egyértelműbb lenne, ha az erősítő menüjében tudnám választani, de mindegy, a lényeg, hogy megy
) -
Male
nagyúr
válasz
mobilizmo
üzenetére
Azt a Spotify appból vagy a gépen futó Spotifyból mondom meg... de alapvetően elindítom a lejátszási listát, és onnantól már az erősítő távirányítóval kezelem, az appból kiléphetek, gépet lekapcsolhatom, megy végig listán. (ahogy te írtad, ott mintha neked kép app kéne hozzá, de nálam ehhez nem kell pluszban semmi)
Burt1793: Ok, értem.
-
Male
nagyúr
válasz
mobilizmo
üzenetére
Nálam máshogy van, egyszerűen a Spotifyben kiválasztom, hogy az erősítő játssza, és kész. (gépen ugyan ez), nem kell hozzá külön app. Viszont itt nincs semmi további beállítás, legalábbis nem találtam. Írok a Yamaha supportnak akkor, hátha :S
Burt1793: Oks, de a google audio max beállításának mi köze van a Spotify erősítőn való lejátszásához
-
Male
nagyúr
Hangminőség/beállítás kérdésem lenne. Az erősítőmnek van Spotify támogatása (Yamaha RX-V685), a gép pedig optikán van rákötve. Az tűnt fel, hogy mintha a gépről játszva (hangminőség rendkívülire állítva), jobb lenne a hangminőség, mint amikor az erősítő játssza közvetlenül (Spotify Connect). Nem annyira feltűnő, mint az ingyenes Spotify vs. Premium, de azért hallok valamit. Most olvasom az összefoglalóban, hogy "Jó- 160 kb/s (asztali lejátszó default minősége)", tehát talán erről van szó. A kérdés, hogy ezt hol tudom átállítani? Magán az erősítőn kéne találnom erre valami beállítást, vagy a Spotifyn valahol? ....egyelőre sehol sem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de lecserélem akkor, aztán újra belépősdi (legalább kipróbálom, hogy az erősítőn kell-e valamit csinálnom ehhez, vagy megoldja, mert a mostani jelszót úgy emlékszem, nem kellett bepötyögnöm rajta
...törökül meg talán 20 éve hallgattam utoljára zenét, a szomszédnak hála ( ...amikor a táska telefonok mentek, mert az volt neki
szerencsére pár hónap után elköltözött, így nem boldogított tovább esténként ezzel a zenével