- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Fentebb már linkeltem, de van pl. ez a playlist, amin kipróbálható. (Én PC-n próbáltam a Spotify alkalmazással.) Szekvenciális lejátszást kell állítani, az első számtól indítani, és ilyenkor már az első két szám közötti váltásnál látványosan jelentkezik az effektus. A crossfade legyen kikapcsolva, biztos ami biztos.
- Ha nincs automix, akkor az első szám után rendesen elkezdődik a második szám 0:00-tól egy hosszú intróval.
- Viszont ha van automix, akkor a második szám lejátszása 1:03-nál kezdődik, mégpedig úgy, hogy az első szám végét ismétli, és kb. öt másodperc alatt keveri rá a második számot.Ha az a feature hiányzik, hogy a Spotify virtuális "válogatáskazettát" gyártson olyan számokkal, amelyek egymás után játszva szépen passzolnak egymáshoz, akkor szerintem ilyet az automix nem tud, ha valaki ilyesmi(nek látszó viselkedés)t tapasztalt, az egy bug lehetett, amit pl. a frissítés csalt elő, és nem feltétlen van köze az automix-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Arc Raiders
- PayPal
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Bioshock 2 Special Edition
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest