Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Fentebb már linkeltem, de van pl. ez a playlist, amin kipróbálható. (Én PC-n próbáltam a Spotify alkalmazással.) Szekvenciális lejátszást kell állítani, az első számtól indítani, és ilyenkor már az első két szám közötti váltásnál látványosan jelentkezik az effektus. A crossfade legyen kikapcsolva, biztos ami biztos.
- Ha nincs automix, akkor az első szám után rendesen elkezdődik a második szám 0:00-tól egy hosszú intróval.
- Viszont ha van automix, akkor a második szám lejátszása 1:03-nál kezdődik, mégpedig úgy, hogy az első szám végét ismétli, és kb. öt másodperc alatt keveri rá a második számot.Ha az a feature hiányzik, hogy a Spotify virtuális "válogatáskazettát" gyártson olyan számokkal, amelyek egymás után játszva szépen passzolnak egymáshoz, akkor szerintem ilyet az automix nem tud, ha valaki ilyesmi(nek látszó viselkedés)t tapasztalt, az egy bug lehetett, amit pl. a frissítés csalt elő, és nem feltétlen van köze az automix-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest