Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Van róla lista? (Új vagyok itt...)

BTW, esküdni mernék rá, hogy egy éve még volt egy menüpont vagy valami, amivel csak a mobilra letöltött zenék között lehetett válogatni. Most éppen döglődik az internet kapcsolatom, gondoltam kihasználom arra, hogy újrahallgassak pár elmentett kedvencet, viszont csak szám vagy album nézetből lehet indítani őket, de ott a több ezer kiszürkített számból vagy albumból kell kimazsolázni azokat (még akkor is strapás, ha konkrétan emlékszem, hogy mit mentettem le.) Off-line módban nem működik a keresés sem, és ha megvan egy letöltött szám, nem lehet átváltani az albumra (hiába van az egész letöltve), át kell váltani album nézetre, és újra megkeresni...
Persze lehet, hogy csak nem igazodom ki az user interfészen, ez esetben megköszönném, ha valaki útba igazítana. Előre is kösz. (Android, ha ez számít.)
(#3933) qqzs Android? (PC-n (web) nem találtam ilyen lehetőséget.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Eredeti játékok OFF topik
- 2x 10GBASE-T PCIe Network Adapter Card
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest