Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Black Mirror: Bandersnatch
    Szeretem a sorozatot. Perszer volt olyan része, ami kicsit laposabb, de azért szinte mind megéri az idejét, és volt olyan is, ami "mélyebben megérintett" (egyszer pl. több hónapra félretettem egy részt a közepénél, mert nem akartam még depisebb lenni a betippelt befejezésétől --- aztán végül egész boldog vége lett :DDD).
    Ez a rész ... érdekes, de kicsit ... lelombozó. Valahogy többet vártam. :U
    Kétszer ugrottam neki, aztán úgy döntöttem feladom a 2.5/5 pontozásommal, és megnézem neten "a nyertes befejezést", erre kiderült, hogy gyakorlatilag az összes tipikus befejezést láttam már (legalább is ezeket az IGN listáról) a "history repeats itself"-et kivéve (és ja, most már látom, hogy ez lett volna 5/5).
    Szóval olyan érzésem volt a kvázi kimaxolt végigjátszásból is, mint ha nem lett volna még igazán vége, hanem ezután csúcsosodna ki az a sok apróság, amin többszörösen átrágattam előtte. De úgy tűnik nem.
    Ez talán inkább szól csak arról, hogy folytassa a néző magának az egyes szálakat, amik aztán nem futnak össze a képernyőn.

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés