- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok.
A földi dugárzású Mindigtv extra-ban, technoloógiai váltás van folyamatban (DVB-T2/HEVC), a kérdésem annyi, hogy a w755c típusú tv-m, a tunerjével, alkalmas-e a földi tv-k vételére az átállás után.
Ezen tipus esetén, hogy kell belépni a debug módba, én is megnézném, hogy mennyit ment a tv-m. -
varmi2
nagyúr
Sziasztok.
Mi a neve annak a proginak, amivel sorba rendezhetem a tv csatornákat? -
varmi2
nagyúr
Szerintetek egy 20-25k körüli androidos tv box (s912, s905x)jobb képet adna film nézés közben, mint a w75 sony tv futó kodi? A tv boxon is kodi futna. Van értelme a beruházásnak?
-
varmi2
nagyúr
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Tudtok linkelni minőségi koax kábelt?
-
varmi2
nagyúr
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Ma rendeztem a garancia hosszabbítást, 5év garancia+ balesetre is. 30k az ára.Nos azt nem értem pontosan, hogy mondjuk 4 év múlva, ha leesik a tv, és eltörik, akkor mi fog történni. Kétlem, hogy addig még lesz ilyen megjelenítő panel, hogy cserélni tudnák. Tehát, mi történik? Egyik lehetőség, hogy adnak aktuális új tv-t. Én tavaly akcióban 200k-ért vettem, akkor a csere tv is ebben az árkategóriában lesz? Mert 4 év múlva jóval jobb tv-k leszen, ugyan ebben az árban. Esetleg a ráfizetek, akkor adnak még jobbat is. Vagy aszt mondjuk, hogy 4 évvel ezelőtt 200k volt a tv, most 30k-t ér, és a különbséget kell csak kifizetnem ha ismét új 200k körüli tv-t akarok venni. -
varmi2
nagyúr
válasz
Predikative
üzenetére
Próbálj egy gyári adatok visszaállítását.
-
varmi2
nagyúr
50w755 ma ajánlotta fel a frissítést. Hiba nélkül végigment.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Predikative
üzenetére
Megosztod a mappát, és a tv-re felteszed a kodit, és kész.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Kornel
üzenetére
A tv-n tudsz kadenciahelyesen lejátszani filmet, csak nem kodival, így pontos a megfogalmazás.
Aképminőséggel kapcsolatban, meg annyi van, hogy a tv harvere korlátozott képességű, míg egy asztali pc, vagy média lejátszó külső eszköz direkt erre van kihegyezve. Azért lesz jobb a kép. De ennek ellenére én a kodival játszom le a hálózaton megosztott filmeket, és nekem egyenlőre elég is. -
varmi2
nagyúr
válasz
blakey
üzenetére
Úgy volt, hogy csak hosszú nyomásra kezdett a fehér led világítani. Majd elvékonyodott a fehér csík. A képernyő egy részén látszott valami villanás, majd kialszik a fehér fény lassan. Ebből én hardveres hibára gondoltam egyből. Semmi nem segített, sem az áramtalanítás. Csak az a hardveres resetelés, amit nem rég linkeltek
-
varmi2
nagyúr
válasz
norrberth
üzenetére
Jaja. Ennyit bírt egy bő félévet. Remélem megjavítják, vagy adnak másikat gyorsan. Hétvégenként sokat ment, de hétköznap csak pár órát, mert meló is van.
(#32399) K Norbi
dolgoztam elektronikai gyárba sokhelyen. Bár nem sony tv gyár. De nincs olyan, hogy adott országba selejt megy. Máshova meg jó. Ez nenm élelmiszer![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
varmi2
nagyúr
Elromlott a tv-m

Tegnap este még elalvás kapcsolóval lett kikapcsolva, ma meg nem kapcsol be. Felvillan a fehér led, és ennyi, az áramtalanítás sem segít rajta. -
varmi2
nagyúr
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Ha a képminőség számít, akkor egy w75xC/w80xC-t vegyél.
-
varmi2
nagyúr
Jól rémlik, hogy más régióban már kint van az android 6,0 a w755c-re?
Le lehet valahonnan szedni, és felrakni, vagy meg kell várni, hogy itt is elérhetővé tegyék? -
varmi2
nagyúr
válasz
tothjani9109
üzenetére
Pontosan mit nem tudsz beállítani?
-
varmi2
nagyúr
A tv opticai csatijába bedugtam egy opticai kábelt. De most meg nem tudom kivenni. Van valami trükk, a kihúzásánál, vagy csak az erő kérdése?
-
varmi2
nagyúr
válasz
2thletme2day
üzenetére
A c azt jelenti, hogy 2015- ös modell, a b egy évvel korábbi. Ezzel is mennie kell a upc-nek, csak egy kártya és egy cam modul kel.
-
varmi2
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Le lehet játszani. Kettő megoldás van. Ha dlna-n keresztül van megosztva, akkor a gyári videolejátszóval lejátszható. Ha nem dlna, hanem sima Windows megosztás, akkor külön lejátszó progi kell hozz. Feltelepítel egy vlc playert, vagy kodit. Vagy ami szimpatikus, csak andoidos lejártszó legyen.
-
varmi2
nagyúr
Valamiért nem indul el a mytv telenor. 2x letöröltem, és újratelepítettem, 2x újraindítottam a tv-t semmi. Elkezd tölteni, majd kilép.

Másnál megy? -
varmi2
nagyúr
Mindketten jól döntöttetek!
-
varmi2
nagyúr
válasz
stewe780
üzenetére
Mindkettőnek meg vannak az előnyei, és a hátrányai. De tv-nél jobb a VA, mint az ips. Mert jobb a kontrasztja, és jobb a feketéje. Van hátránya is. Kisebb a betekintési szöge, mint az ips-nek. De egy tv-t szemből nézel vagy kicsit oldalról, nem teljsen oldalról. Tehát nem 120fok vagy még nagyobb szögben. De a sonykban elég jó va panel van, és va panel és va panel között is nagy különbségek vannak. Nem mindegy, hogy ki gyártja, és mennyiért. A sony legjobbakból vesz.
Úgy mondom ezt, hogy monitorom az ips. Tehát van ips is itthon. -
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
válasz
daniel2121
üzenetére
Van az android menüjében is rendszer újra indítás. De az áramtalanítás tényleg egyszerübb.

-
varmi2
nagyúr
Aki 50w755c-t akar venni az emagon megteheti, akciós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Mobil flották
- Assetto Corsa Rally
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De vajon mi lehetett? És valyon holnap jó lesz? Ha ismét előjön, akkor megy szervizbe.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)