- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Notepad++
- Mindent a StreamSharkról!
- Pörkölt, sós földimogyoró
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A siker két szabálya
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Csak ellenőrzésképpen, ha nem kifejezetten a Sonynál (márkaüzlet) vásárolok (hanem pl az Edigital), akkor is lehet utólag 5 év extra garanciát venni rá a Sonynál? Ezt lehet online is, vagy személyesen kell intézni?
Előre is köszönöm a segítséget!;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Kábelnél ez elsősorban a felhasznált anyagok minőségét (réz tisztasága, árnyékolás minősége, gyártás minősége, valódi aranyozás stb) jelenti, azaz lefelé kompatibilis, max felesleges lenne, de a 2.0-ás sem sokkal olcsóbb, semmint a 2.1-es. Mondjuk én nagykerben vásárolok ilyet (meg Aliról ), ott most jelenleg csak a 2.0-ás van ebből a CLUB3D-ből (3m-es 18 GBit-es 2.0 kábel ~4700 Ft, 1m-esben ~3200 Ft, a 2m-es 2.1-es pedig ~6900 Ft) Szóval van miből válogatni, max ha olyan, akkor bepróbálok egy 1m-est, ha jó, akkor minden OK, ha nem, akkor sem buktam túl sokat, jöhet a 2.1-es. De mivel így nagyker áron nem sok az eltérés, illetve hosszra is a duplája, akár az is jöhet azonnal.
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz salapp #42688 üzenetére
De Ő ha jól vettem ki cseréltetni akarta, az meg nem elállás kategória, mert elállás esetén beviszed, visszaadják a zsét.
Én neten rendeltem, áruházi átvétellel, de még mindig semmi hír az átvehetőségről, de erre is él a 14 nap jogszabály szerint. Arra nem látok esélyt, hogy a boltban, amikor átveszem, akkor ki tudjam próbálni, mert szerintem ott helyben meglincselnének a többiek, mivel csak a környezetemben tudok 5-6 embert, aki így rendelt mint én.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Azt csak 2.0-ban láttam, de ez is 18 Gbitps elvileg.
CLUB3D HDMI 2.0[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz K Norbi #42655 üzenetére
Én is szeretnék már csatlakozni, vettem én is a BF alkalmával, direkt bolti átvételt kértem mivel arra 1-5 napot írtak, most meg kiderül, hogy futárral már rég lehozták volna
Na mindegy addig olvasgatom a topikot ezzel a TV-vel kapcsolatban...
Egyébként a kábelvitához, én ezt fogom hozzá venni:
CLUB3D HDMI 2.1[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Mini-ITX
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen