Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
barabasb
üzenetére
Azt aláírom, hogy egy kicsit overkill mindennapi használatra, de amikor lapot keresgéltem az Asus Prime X470-Pro utódjának, ez tetszett a legjobban, és egy pár tesztet átolvasva az jött le, hogy ez egy komolyan megcsinált lap, valószínű nem fog beszarni 3 év múlva.
(Volt egy Asus M3N-HT Deluxe/HDMI lapom (illetve még most is meg van, szépen el van csomagolva mert eladni nem volt szívem) még az AM2+ érában [link] [link] [link] , amit 2009-től 2017-ig használtam hiba nélkül, először egy Athlon 64 X2 6400+ procival [link] , majd egy Phenom II X4-gyel [link] . Annak idején az a lap sem volt olcsó, és nagyon sokat kibírt.)
Nézegettem én más Asus, MSI, Asrock, Gigabyte lapokat is, de vagy komolytalan VRM+ hűtéssel voltak felszerelve, vagy komoly VRM+hűtés volt rajtuk, de akkor meg mindenféle RGB ledekkel + csicsás műanyag díszítésekkel voltak megszórva.

Ez a lap pont olyan, amilyet már régóta szerettem volna (komoly, jól megépített lap jó hűtéssel, VRM-mel, semmi csicsa).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest