- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Okés, köszi, ezeket tudom
Csak a gyártó érdekelne, speciálisan ehhez a laphoz, nem általánosságban.. 667-en támogatja az is tiszta, de ha majd megrángatom, megy az többen is
ezért veszek valszeg 800ast, akkor ha már proci kicsit meg is rándult, ram még alapjáraton biztos megy 800-on, a többi meg ráadás 
A-data..az a baj, ilyet nem tudok olcsón szerezni..kingmax és samsung lenne, kingmax pár száz ft-tal több, asszem 8kért kapom a 800ast, samut kicsivel olcsóbban..dilemmázok, hogy melyiket..samsungot hassznált a volt tulaj, azzal biztos ment..kédrdés milyen chip volt rajta

Az sztem is sokat lendítene az intvga-s lapokon, ha már végre eljutnának odáig, hogy nyamvadt 32-64 megát integráljanak a lapra..de sztem 128 mega se dobná meg max 1-2k-val a gyártási ktsg-et...ezért vettem most vga nélküli cuccot, igaz, hogy nem nagy szám a kari, de ez az első pcie-s vga-m, kezdetnek jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm GPS Wi.fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak a gyártó érdekelne, speciálisan ehhez a laphoz, nem általánosságban.. 667-en támogatja az is tiszta, de ha majd megrángatom, megy az többen is
ezért veszek valszeg 800ast, akkor ha már proci kicsit meg is rándult, ram még alapjáraton biztos megy 800-on, a többi meg ráadás