Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szia Mindenki!
Direkt nem írtam, pontos típust, mert csak azt próbáltam sugallani, hogy bármely gyártónál becsúszhat hiba nem kell annak, tipikusan 1-2 márkára szűkűlnie.
A giga lapokat sokan istenítik, erre tessék, ez sem volt különb a Deákné vásznánál.
A köz nyomásának engedvén azért elárulom, hogy a lap egy GA-M750SLI DS4 volt.
Már előre hallom, a következő szavaitokat, de szólok, hogy nem a csipszet volt a hibás, sőt kifejezetten fürge kis jószág volt, csak sajnos kicsiny lábacskái rossz talajon vertek gyökeret.Nem sokat tököltem vele, de úgy gondolom, a lap táp vezérlő áramkörei mentek tönkre. Ha megnyomtam a bekapcsoló gombot nem kapcsolt be, vagy elindult, leállt és mindezt 5-6 másodpercenkét ismételte, de a postig nem jutott soha. Utoljára nem kapcsolt le, de nem indult el. Elég is volt belőlle.
A proci ebben a lapban egy F3-as windsor 6400+ volt. Ennek semmi baja szerencsére, egy ninja 2 tartja 30 celsius fokon jelenleg is.
Egyébként egy M3N HT Delux-ra cseréltem. Kövezzetek meg, de szimpatikus.

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 10
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest