- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #10598 üzenetére
Azt kellenne felfogi, hogy ezt a hangot tovább ne eröltesd.
Nem érdekel mire van ideje! Én kifizetem a vételárat és egy teljesértékű terméket akarok. Persze apróbb hibák beleférnek, de az is kerüljön orvoslásra. Jelen esetben ha szar a bios szar a lap is. Ha meg csak a 6-s biossal oldják meg úgy, hogy közbe más lesz szar ami előtte jó volt az meg a pofátlanság teteje. Én ill mások nem monopoly pénzekkel fizetünk. Pedig az is majdnem pénz.
Dehát neked mindegy 3 havonta cserélgetsz mindent, nem vagy család fenntartó. Így azért könnyen lehet észt osztani más péztárcájának kárára.
Szóval aki nem akar vagy nem tud ne gyártson pl alaplapot. Nem kötelező ugyanis.Konfigos: egy miatt érdemes lenne (lekapcsolja a vgat ha elég az igp) de azt nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest