Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xGP

csendes tag

Frissítettem, játszottam egy kicsit, vélemények:
    -Ami először feltűnt, hogy a népszerűség 4-5%-ot elég gyorsan esett, főleg a lakosság igényei miatt.
    -Nálam nem javult meg magától az iskolabusz bejáró, 2 iskolánál is beragadtak, nem tudom lesz-e még ilyen.
    -Mentőautók nem dolgoznak (mondjuk eddig se nagyon tűnt fel, de nem is halt meg senki), most meg állandóan 2-3 napi halott van, csak ha maxismant elküldöm, ő törődik a sérültekkel.
    -30-40 perc alatt vagy 20 épületet le kellett bontanom, ilyen-olyan problémák miatt (eddig elvétve kellett csak párat), fő az ok az oktatás, mert a város negyede arra panaszkodik, hogy nincs oktatás, pedig volt 3 fullos általános iskola, 3800 fős középiskola, főiskola, egyetem és rengeteg iskolabusz. Az általánosok állandóan tele voltak, na mondom építek még egyet, így már nincsenek tele, attól függetlenül a probléma még fent áll.
    Az a legjobb, mikor azok az emberek panaszkodnak, akik az iskolával szemben laknak :)
    -A munkaerőhiány is kezd az agyamra menni, 110k körül van a lakosság, nem sok ipari övezet van, kereskedelemből sincs már sok (ugyebár hiába van sok, ha úgyse dolgozik senki), mondjuk specializációs épületem az van bőven. És már rég felépült az arkológia, ahonnan elvileg több tízezer munkásnak kéne beáramlania.
    -Hogy mondjak valami jót is, a tömegközlekedés fényévekkel jobb lett, nálam a dugókat csak a sok busz okozta, ez teljesen megszűnt. Eddig busznál és villamosnál is 50-60 perc volt az átlagos várakozási idő, ez most 20 körül van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés