Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
godfella69
tag
Nem tudom ti mi a jó istent csináltok ebben a játékban,
de nekem semmilyen gondom nincs minden faszán működik és a közlekedés is végre jó lett 
-
Dreamie
őstag
No lepechelem valamelyik nap én is és kipróbálom.
-
dilipok
veterán
Nekem nincs bajom az ujonnan inditott regiommal

Xirtam: te hat, ki mas
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xirtam
veterán
Lehet én vagyok a nyomorék, de engem még egy hiba sem akadályozott a játékban, és egyik hibával sem találkoztam.

-
SSJmeszes
senior tag

Ez vicc..
Halmokban áll az Eladó épületek &, && is de nem költöznek be a parasztok..
Továbbra is nincs munka duma..., és elfogyott a pénz.. Ezen a játékon már semmi nem segít.. -
mope
tag
wááá... tegnapelőtt rendeltem meg, csak még nem jött meg

az a baj, hogy annyira imádom az ilyen típusú játékokat

-
Sonja
nagyúr
-
Eyesis
őstag
sziasztok,
érdemes megvenni most a Simcity-t, vagy ha már eddig kibírtam nélküle várjak még vele? Hol lehet legjobb áron megkapni?
-
dilipok
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
sajnos az elhagyott varosaim tovabbra sem mukodnek normalisan. 2 PH regioban vagyok (vagyis inkabb voltam) jelen az EU 1 ill. 2 szerveren. Bocsanat mindenkitol, akik szinten ott jatszanak, de nem tudom folytatni ezeket.
Biga, az eu2-es regioban nekem is azt csinalja a varosom, hogy folyamatos visszaallitast akar

-
Exom
tag
Gondoltam, hogy több heti szünet után ismét kipróbálnám a játékot.
Eddig szüneteltettem a játékot a sok bug miatt.
Egy új (patch utáni) régióhoz szeretnék csatlakozni.
Küldenétek egy meghívót ide: Scao9
(EU Kelet 2 -n vagyok)
Köszi -
godfella69
tag
Este én is neki állok kezdek egy teljesen újat

-
törölt tag
Egyébként akinek gondja van neki is írhat: [link]
Elég gyorsan szokott válaszolni hogy mi lehet a gond illetve pár embernek visszahozott már elveszettnek hitt városokat. -
engusz
veterán
Iszonyat mennyiségű bugot javítottak, gyakorlatilag a lista második feléből találomra ki lehet választani olyan pontokat, amik drasztikusan befolyásolják a város alakulását és vele együtt a játékélményt is
Április végén jelent meg a Sim City 2013

-
front3r
őstag
A problémás épületeket bontsd le és építsd fel újra, úgy valószínű eltűnik a bug. Nekem az újrahasznosító gyáramat kellett lebontanom, újra leraktam és azóta működik gond nélkül. Patch előtt már semmi sem segített rajta.
A legtisztább gondolom egy új régió lenne, akkor működni kellene mindennek, amit a patch listában felsoroltak. Azért oda is írták, hogy le kell bontani és újraépíteni a kaszinókat is.
-
xGP
csendes tag
Frissítettem, játszottam egy kicsit, vélemények:
-Ami először feltűnt, hogy a népszerűség 4-5%-ot elég gyorsan esett, főleg a lakosság igényei miatt.
-Nálam nem javult meg magától az iskolabusz bejáró, 2 iskolánál is beragadtak, nem tudom lesz-e még ilyen.
-Mentőautók nem dolgoznak (mondjuk eddig se nagyon tűnt fel, de nem is halt meg senki), most meg állandóan 2-3 napi halott van, csak ha maxismant elküldöm, ő törődik a sérültekkel.
-30-40 perc alatt vagy 20 épületet le kellett bontanom, ilyen-olyan problémák miatt (eddig elvétve kellett csak párat), fő az ok az oktatás, mert a város negyede arra panaszkodik, hogy nincs oktatás, pedig volt 3 fullos általános iskola, 3800 fős középiskola, főiskola, egyetem és rengeteg iskolabusz. Az általánosok állandóan tele voltak, na mondom építek még egyet, így már nincsenek tele, attól függetlenül a probléma még fent áll.
Az a legjobb, mikor azok az emberek panaszkodnak, akik az iskolával szemben laknak
-A munkaerőhiány is kezd az agyamra menni, 110k körül van a lakosság, nem sok ipari övezet van, kereskedelemből sincs már sok (ugyebár hiába van sok, ha úgyse dolgozik senki), mondjuk specializációs épületem az van bőven. És már rég felépült az arkológia, ahonnan elvileg több tízezer munkásnak kéne beáramlania.
-Hogy mondjak valami jót is, a tömegközlekedés fényévekkel jobb lett, nálam a dugókat csak a sok busz okozta, ez teljesen megszűnt. Eddig busznál és villamosnál is 50-60 perc volt az átlagos várakozási idő, ez most 20 körül van. -
biga
őstag
Befrissültem. A nem elinduló városaimon nem segít semmit
Azokat ha elhagyom, akkor sem tudok velük mit kezdeni (hiába akarnám elfoglalni újra, csak tölti be a végtelenségig). Igazán jó lenne, ha lehetne törölni a városokat, hogy legalább újrakezdhessem azokat a városokat, mert idegesítő, hogy a régióban ott egy nem használható város 
-
capafog23
őstag
Megjött már a frissítés?
-
csasaKKP
senior tag
-
Xirtam
veterán
Srácok valaki találkozott már olyan problémával, hogy notebook-on a játék nem vált át a benne lévő dedikált VGA-ra?! Ezért folyamatosan laggol. Ez egy i7-es Dell gép, amiben van 7xxx HD ATI vga is, és nem kellene neki akadozni!
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
De, hogy küldi tovább, mikor csak 3 másiknak tudsz küldeni akikkel össze van kötve az út. A többivel nincs a többi 3 nak sem.. Tehát csak 4 en tudunk bizniszelni, mert 4 városnak van összekötve egy út.. a többire nincs..
Hülyeséget írok?Egyébként nem úgy volt, hogy ma jön a paccs?
-
X Factor
addikt
Bányászol, olaj kutat fúrsz, vagy ezeket a nyersanyagokat importálod, és ipari specializációval, gyárakban gyártod őket,és ha ez megvan a régió panelon a lerakatokban lévő nyersanyag küldhetővé válik.
SSJmeszes Összekell dolgozni, elküldöd azmeg tovább küldi, ráadásul szvsz egyszerübb 3-4 fős csapatokban öszedolgozni mint 10 ember lakosságát,iparát, közlekedését, épület struktúráját összehangolni.
-
SSJmeszes
senior tag
-
SSJmeszes
senior tag
Terület bővítés lesz majd a javításban?
-
Tbor
tag
A nagy mű építéséhez honnan tudok nyersanyagot szerezni ?
-
biga
őstag
válasz
Naturalist
üzenetére
Köszi, átnézem

-
Tbor
tag
válasz
Naturalist
üzenetére
Ez igen, sokkal jobban tetszik mint az új. Remélem még ezt is alakítják majd...
-
biga
őstag
válasz
Naturalist
üzenetére
Van valami oldal, ahol ezeket a modokat meg lehet találni? Én ebből jó, ha 1-2-t ismerek.
-
Naturalist
tag
-
dobost
senior tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Köszi!
Lehet az volt nálam a gond, hogy a lakótelepeket úgy építettem meg, hogy egyből gazdagoknak szánt parkokat pakoltam mellé, így hatalmas felhőkarcolók lettek pillanatok alatt, viszont a gyárakba már ezek az úri népek nem akartak menni, így hiány alakult ki. Persze ekkor egyetem még nincs, így a technológiai fejlődés még nem érte el a szintet, hogy a gazdagok menjenek az űberszuper fejlett gyárakba jómunkásemberként!
Ha küldök át rendőrkocsit, mentőt illetve tűzoltót az hoz a konyhára? Sajnos ezt nem mutatja sehol. (vagy én még nem találtam meg...) -
Korcsii
őstag
Áram, víz, szennyvíz alapból meg van osztva, ha van felesleg (és amíg van felesleg).
A többi szolgáltatásnál általában járműveket lehet küldeni: régió nézetben rákattintasz a másik városra, majd alul kiválasztod, hogy hova mennyit küldesz.
Ugyan itt lehet simoleont, nyersanyagot stb-t is felajánlani.
Export/import az más tészta, ahhoz kell egy kereskedelmi lerakat vagy teherkikötő (specializációnál kereskedelem fül), ahonnan aztán el lehet adni a dolgokat (a nagyvilágba, nem kell hozzá szomszéd). Megépíted, hozzáadod a megfelelő tárolókat, majd beállítod, hogy import, export, vagy saját felhasználás legyen abból az áruból.
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban, hátha Ti meg tudtátok oldani valahogy!
Az alacsony és közepes keresetű munkaerőhiánnyal mit lehet kezdeni? (kb 8000 betöltetlen állásom van)
Már van egyetemem is, de még mindig rossz a helyzet.
A felesleg felajánlása a szomszédoknak automatikusan történik? Vagyis a régiónézetben ha nekem van pl felesleges vizem, akkor ő tud vásárolni vagy építenek kell esetleg beállítani valamit, hogy exportra is menjen?
Ez a kereskedelmi lerakattal is így van?Köszi!
Üdv,
Tamás -
biga
őstag
válasz
Naturalist
üzenetére
Ez simcity 4? Éveket játszottam vele, de ilyesmit nem tudtam sosem csinálni. Bár gondolom a képen látható holmik nagy rése külön kiegészítő.
Na meg folyamatosan kanyarodó sín?
Ez volt mindig a legnagyobb bajom vele, hogy az utakat síneket csak meghatározott szögekben (45° és 90°-ban) lehetett vezetni. Ez is valami modding cucc hozzá? Mert ha igen, akkor sokat kihagytam azzal, hogy nem nagyon használtam kiegészítőket 
-
RockHaRD
addikt
miért nem írnak egy szót sem a közlekedésről?

-
dilipok
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
jol atbongeszve, en ezt varom a legjobban:
Demolish: Fixes issue that occurred when players demolished buildings that had service vehicles, delivery vehicles, or agents out in the city or region. Previously, the agents would be in a state of limbo and would not recover when new buildings of that type were placed. This will no longer happen.
Mar csak azert is mert kozvetlenul v kozvetve ez tette tonkre eddig az osszes varosomat

-
biga
őstag
Ilyenről csak álmodunk itt a Simcityben, pedig azért az simcity elvben nem egy kategória vele.: [link]
-
sagem
addikt
válasz
godfella69
üzenetére
Na ez jó hír, remélem jó tapasztalatokról fogtok utána beszámolni

-
csasaKKP
senior tag
válasz
godfella69
üzenetére
22 órakor... Szóval inkább 23.-a.

-
dilipok
veterán
válasz
godfella69
üzenetére
na ez vegre jo hir

-
godfella69
tag
22-én jön a frissítés hurrá.

-
Tbor
tag
-
törölt tag
válasz
nepszter1
üzenetére
THIS OFFER IS BEING ISSUED TO YOU FOR PROMOTIONAL PURPOSES ONLY AND DOES NOT CONSTITUTE A CREDIT, CHARGE, DEBIT OR GIFT CARD.
Promoter: Advanced Micro Devices, Inc., One AMD Place, Sunnyvale, California 94088 USA.
Promotion Period: Promotion Period begins March 12, 2013 and ends on December 31, 2013. Eligible AMD Product must be purchased during Promotion Period. Key Code must be used to obtain Free Game downloads by March 12, 2014, after which the Key Code is void.
Eligible AMD Products:
AMD A8-5600K Processors, AMD A8-5500 Processors, AMD A10-5800K Processors, AMD A10-5700 Processors
-
Dreamie
őstag
válasz
dilipok
üzenetére
Nyílván a cél az, hogy minél többet eladjanak ebből a szarból... mert ez az elődhöz képest tényleg ilyenre sikeredet... Én úgy látom, hogy nem igazán érdekli őket a javítás... ez van.

(#1825) Xirtam : Számomra a legbosszantóbb ez a felhőbe mentés, és hogy jól felépített városnál sokszor visszaállítást csinál, és lehet kínlódni megint. 2-3x még azt mondom oké, de ennél többször előfordult már. Van még több apróbb bug is, amiket nem tudom javítottak-e már.
-
Sonja
nagyúr
Most jött e-mail, hogy a MAC-es verzió Június 11-től lesz elérhető!

-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Kelet2-n létrehoztam egy Hungary nevű privát 16os régiót.
Ha valaki csatlakozni akar, akkor dobjatok egy privit és küldök meghívót!Üdv,
Tamás -
válasz
godfella69
üzenetére
Ugyanakkor ha a lakók hiányolják a boltokat, akkor hiába épül hotel a kék területen, továbbra is hiányolni fogják... szóval valami differenciálás csak van. Ugyanez fordítva is igaz, ha a szórakoztató helyeid hiányolják a hoteleket, akkor bizony a kéken hotelnek kell épülnie, addig nem nyugszanak le. Volt hogy 3x is leromboltam az irodaépületet, mire végre odarakott egy hotelt.
-
godfella69
tag
Nem tudod befolyásolni hogy milyen kereskedelmi egység legyen randomra vannak boltok, hotelok, cégek. Csak az ingatlan értéküket tudod befolyásolni parkokkal és fákkal. Minél nagyobb a telekérték annál szebb épületek épülnek.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Karesz0995
üzenetére
Ezt a kérdést ugye te sem gondoltad komolyan?

-
thEndeR
aktív tag
Ha gondoljátok engem is felvehettek: thEndeR7
-
Tbor
tag
Ebben a játékban csak zónákat lehet létrehozni (pl. ipari, kereskedelmi, lakó), vagy el lehet dönteni, hogy pl. egy hotelt, egy bevásárlóközpontot stb hova szeretnék építeni ? Pl. most a tengerparti részen van egy klassz pelenka-újrahasznosítóm én meg egy szép üzletsort meg szállodákat szeretnék.
-
dobost
senior tag
Engem is felvehet valaki, ha gondoljátok: HunDobi.
-
Xirtam
veterán
Ha van kedvetek vegyetek fel Orignin-en. : Richie_Dale_HUN
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Most kezdem a játékot, melyik szerverre érdemes csatlakozni?
Hol vannak a PH!sok?
Üdv,
Tamás -
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek arra ötlete hogy mit lehet olyankor tenni ha elfogy az összes vízkészlet?
Honnan varázsoljak vizet?Vagy újra töltődik valamikor a talaj?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nekem semmilyen gondom nincs minden faszán működik és a közlekedés is végre jó lett

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Ez volt mindig a legnagyobb bajom vele, hogy az utakat síneket csak meghatározott szögekben (45° és 90°-ban) lehetett vezetni. Ez is valami modding cucc hozzá? Mert ha igen, akkor sokat kihagytam azzal, hogy nem nagyon használtam kiegészítőket