Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
[link] ez pont kapóra jött, ebben a stádiumban vagyok pont én is.
-
SSJmeszes
senior tag
Valaki játszik 2560x1440 ben?
Mert eddig egy 1080p. s monitoron játszottam, azzal semmi gond nem volt.
Kipróbáltam a BF3, Euro Truck 2 ebben a felbontásban és megy. SimCity ben meg kifagy abban a pillanatban mikor beállítanám neki a felbontást. -
Delta×
senior tag
Amit egyetemen kifejlesztek azt majd a megyében más városok is tudják használni ? vagy nekik is kikell külön fejleszteni ?
-
Dreamie
őstag
Kezdek egy PH-s régiót akkor, 16 a max, ha jól láttam, vegyetek fel, és írjon rám aki jönni akar. Most kezdem, Kelet 1-en.
Origin: dreamie78
-
Korcsii
őstag
Sziasztok, végre nálam is beizzítva a SimCity. A sorozatból ez az első nekem, de a béta alatt beleszerettem, megvetem.
Örömmel konstatáltam, hogy este óta több új szerver is nyílt, és fele zöld!PH!-s régió projekt hogy áll? Avagy kéne választani valamit induláskor...
Origin: korcsii
-
biga
őstag
Nem tudja valaki, hogy kell a hősöket aktiválni? Annyit írt nekem, hogy a rendőrségben, de ott nincs semmi ilyen.
-
SSJmeszes
senior tag
Végre én is tudtam játszani vele.
A véleményem az, hogy jó kis játék le tud foglalni nagyon, viszont kicsi az építési terület..:-/ Szerintem csinálhatták volna 3x ekkorára legalább. -
front3r
őstag
-
tomatos
aktív tag
Elég jól felment az ára a játéknak, itt csekkolhatjátok a különböző online kereskedők ajánlatát (Download key):
[link] -
forguet
senior tag
Sziasztok!
Az itthon kapható verziót lehet eredeti nyelvre is állítani?
Mármint angolra. -
tomatos
aktív tag
Ha még senki nem linkelte volna:
Server status -
szines2
csendes tag
Sziasztok. Vegre sikerult beszereznem a jatekot. Sajnos ha nem otthon vagy, akkor legalabb €42-t kell erte fizetni... Ezen a Green Man Gaming oldalon sikerult beszereznem ilyen aron: http://goo.gl/1S8Je
Origin nevem: FlyingHobbit
Ha esetleg multiban akartok jatszani.
Nekem eddig nem volt gondom a Sim City-vel, es szerintem nagyon mokas jatek.

-
-
Delta×
senior tag
Kettő vasútállomással 2x annyi lesz a turistám ? mert lassan több a kaszinó mint a turista

Vagy mind 1 mennyi a vasút ugyanannyi turista fog jönni ? -
GegeWarrior
senior tag
Hát nem tudom két órája próbálok játszani, de eddig nem ment
Viszont fasza zene megy a szerverválasztó menü alatt. Olyan Simses 
Talán holnap...talán hétvégén...Remélem azért bejutok mielőtt lelövik majd a szervereket...
-
engusz
veterán
válasz
OverKiller
üzenetére
Milyen konfig? És pontosan mit csináltál?
-
OverKiller
tag
Kíváncsiságból feltettem mindent a legnagyobb részletességre, és 8-10 FPS-em van. 1024x768-as felbontáson minden low beállításon IS!
Nem túlzottan értem ezt a dolgot.. Valakinek ugyanilyen probléma jelentkezett? -
csaba951
veterán
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Uninstall, majd az Origin kliens nyelvét át kell állítani angolra, és ekkor kell kérni a netről való installálást. Ekkor elvileg az angol változatot teszi majd fel a gépedre.
Jut eszembe! A kulcs aktiválásakor milyen nyelveket írt ki? Mert csak azokon a nyelveken lesz elérhető a játék!
-
SentryGun
aktív tag
Basszus, el is felejtettem, hogy mär megjelent. Megyek is rendelni egyet.
-
törölt tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Nekem kb. egész délután ezt mutatta, 5 óta próbálok belépni, de a menünél tovább nem jutottam. Tiszta Diablo 3 feeling, bár ott legalább volt esély bejutni, ha az ember elég elvetemült és kitartó volt.
(Ott anno volt hogy egy óráig nyomkodtam a bejelentkezést, de a végén csak beengedett.) -
logaritmus
tag
Jelenleg nagyon szép a server status

-
Preda
aktív tag
Valaki esetleg rendelt Direct2play en keresztül és megkapta a kulcsot? Mert én onnan rendeltem, de még nem küldték.
-
csasaKKP
senior tag
Segítsetek!

Hogyan tudom a "Sűrűséget" növelni városomban? Tele van már a térkép, de felhőkarcolók sehol. Népesség 20000 fő. Parkokat már egy csomót letettem, utakat maximumra upgradeltem.
-
Delta×
senior tag
Tegnap este az a fél óra játék amit nem csatlakova játszottam ellett mentve

Valami mégis csak pozitív a rendszeben
-
Mr.White
senior tag
mit kezdjek ezzel a sok látogatóval?beköltözni nem tudnak, pénzt nem hoznak, csak dugó van az utakon miattuk...
-
biga
őstag
Jut eszembe: hogyan kell törölni (illetve újrakezdeni) egy várost?
-
-
RockHaRD
addikt
hát én nem értem mi van... nekem egyszer nem volt problémám
hétfő este felé aktiváltam szingapúri vpn-nel, majd másnaptól amerikaival, és mától pedig vpn nélkül. A kezdeteknél kiválasztottam a Kelet európai szervert, és azóta egyszer nem volt csatlakozási problémám O.o mindig beengedett azonnal, semmit nem kellett várni, soha nem dobott ki, nem exe hibázott, nem csatlakozott le játék közben 
-
Katasztrófa. Komolyan, még az enyémbe is alig tudok belépni, nem hogy csatlakozni valamelyik régióhoz!
-
OverKiller
tag
Gondolom ha közben nem kapcsolódik vissza, akkor igen. Mert ugye egyfajta mentést kell végezzen a szerver, amit később le tudsz kérni, és újra ott folytatni ahol abbahagytad. Azt tudom, hogy ha kilépsz, akkor abban a pillanatban végez egy mentést, viszont azt nem tudom, hogy azt lekezelték-e, hogy ha nincs szerverkapcsolat abban a pillanatban amikor ki akarunk lépni, akkor sikít-e érte vagy sem.
-
Delta×
senior tag
Ha lecsatlakozik az a hoki és úgy még nyomom 20 percet akkor az a 20 perc tartalma elvész?
-
engusz
veterán
-
-
-
-
SSJmeszes
senior tag
Száradjon le a feje aki kitalálta ezt a hülyeséget, hogy aktív net kell hozzá.
Legalább a Singlet lehetne játszani, de még véletlen se. -
-
Blindfish
tag
válasz
norbee2244
üzenetére
Igen és a legjobb hogy írja h európai 1 elérhető (de mégsem!!) eu 2 teli (keleti részleg is meg nyugati is) DEEEE átrak amcsi nyugat 2-re ami simán megy...
Csendes óceán is lehalt... :/UP!! Kelet EU 1 Online!!!!!!!
-
Blindfish
tag
válasz
norbee2244
üzenetére
http://answers.ea.com/t5/Updater/Checking-for-Updates-Issue/td-p/634232
Leleményeseknek!
Sok sikert 
-
norbee2244
senior tag
válasz
Pierre75
üzenetére
9-13 óráig jól működött a téma bár többet voltam offline(de közben játékban) mint online. Jól leköti az embert viszont kell még idő,hogy beinduljon és ténylegesen sokan legyenek fent. Talajszennyezés nagyon kegyetlen téma viszont már van 3 felhőkarcolgatom meg egy rakat pénzem
-
Pierre75
senior tag
"míg a másik városba át kellett mennem"
Gyanús, hogy bug lesz, mert nálam is ott szakadt a cérna.
Most próbáltam visszamenni, de a serverek halottak.Sok örömöd nem lesz belőle kezdetben, mert ez az első SimCity-m (bő tíz éve Caesar-ral építgettem), de ha gondolod felvehetjük egymást listára. név: Musterbild
-
biga
őstag
Na, majdnem egy teljes órát ment a "kezdőlépések". Kb addig, míg a másik városba át kellett mennem, aztán vége, megszakadt minden. Bárki bármit mond, a játék még jó is lehet, de az egész huzavona az állandó ragaszkodásával az online kapcsolathoz (amit az EA nem képes biztosítani, nem én!) nagyon gáz. Ha így marad, akkor tényleg mérges leszek.
De valóban nagyon nem mindegy, kivel vagy egy régióban (már ha akarsz valakit magad mellé). Tényleg érdemes lesz majd csoportosulni és összefogni valamelyest.
-
tttzshd
tag
válasz
OverKiller
üzenetére
elfelejtettem írni hogy Simcity fan vagyok és a 4 -el nagyon sokat játszottam !A kérdésem a multi része : tehát van valami mmos élmény része a multinak pl fejlődés vagy valami plussz dolog.. ranglista ? mert ha csak annyi hogy besegít valaki a városomba abba mi a jó ? Én egyedül szeretem építeni a városomat .Tehát egyelőre a SimCity 5 multija nekem = 0 -val
-
logaritmus
tag
Talajszennyezés visszaszorítására még senki nem jött rá?
A másik kérdés, mi lesz akkor ha teljesen kiürül a víz az én területemen? Magától újratermelődik?
Annyi vizet nem tudok venni a szomszédoktól amennyi nekem kellene, mert annyi nekik nincs
-
OverKiller
tag
Én 4 órát játszottam, - számomra - jól haladtam, SimCity fanok szemével hozzá se kezdtem a játékhoz.
(Első SimCity játék, még én is ismerkedek vele.)
Engem elég jól lekötött, ha nem lettem volna fáradt, akkor reggelig nyomtam volna.
Igazából ilyen fejlődések mennek végbe a városban, pl. a játék elején kijelölöd a lakóhelyeknek a zónát, akkor ilyen kis házikók lesznek. Amint növeled a környék szintjét (parkok, iskola, tűzoltóság, stb.) úgy fejlődnek ők is. De ezt akár minden háznál meg lehet nézni egyesével, hogy milyen az elégedettségi szintjük.
A játék egyszer felkínált nekem egy lehetőséget a tűzoltóságnál, hogy kapok 50.000 pénzt (ha jól tudom simoleon) ha pár napig tüzijátékozhatnak, persze tűzesettel jár, és ha kevesebb mint 5 ház ég le, akkor megkapom a pénzt. Hát már az első napon 1 ház leégett..
De a szomszédom besegített pár tűzoltókocsival, és a probléma meg lett oldva.
Tettem le szénbányát, hozzá egy lerakót, így már a kereskedésből is jön a pénz, tettem le 1 kaszinót, az se volt túl rossz (napi 25.000 simoleon bevétel). Így első szusszra, nagyvonalakban ennyit értem el.
Szerk.: Pont találtam egy képet amit tegnap csináltam, miközben az UFÓ meglátogatott: [link]
Mint látod, a jobb oldalon ilyen kis családi házak vannak, középtájt meg már ilyen sorházak. -
tttzshd
tag
gyerekek ha valaki játszott a multis résszel akkor írja már le milyen,leköti az embert ?stb...
mert mondjuk a wot az leköt
játszok hogy hogy jobb tankom és jobb legénységem legyen,de SimCity multis részét nem tudom elképzelni ...együtt építünk
az elég unalmasan hangzik ... -
Most le van halva, az egész. Csak addig jut el az egész, hogy frissítések keresése. Onnan sehova.
-
OverKiller
tag
Én ma úgy hajnal 1-2 körül bejutottam, játszottam 4 órát, aztán (önszántamból) bezártam az egészet és elmentem aludni. Játék közben jópárszor kiírta, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel, de úgy fél percre rá válaszolt is rá, hogy újracsatlakozott.
Így elsőre egész tetszetős, egyetlen hibát véltem felfedezni, ez nem tudom, hogy másnál is van-e, tehát szerverprobléma, vagy optimalizálatlanság.. De 10 FPS fölé valahogy nem tudta tornázni magát a játék medium beállítások mellett sem! (A Crysis 3-mal low beállítással tartom a masszív 20-25-öt..)
Egyszer megtámadott egy UFO is, örültem neki!
front3r: Ez a globális kereskedelem amúgy milyen alapon működik? Mert letettem ezt a lerakót, szépen adom el a szenet, de az hova kerül? Ki/mi veszi meg?
Pierre75: Simán meg tudná oldani az EA, de a nyakamat teszem rá, hogy sz*rnak bele, nem túlzottan érdekli őket a dolog. BF3-nál maradva, a szerverproblémánál régebbi és hosszabb időtartamú hiba is van, és még jelenleg is fennáll. A brutális késés. Nálam azt jelzi, hogy fal mögött vagyok, az ellen meg lazán letunkol és megöl.
Nem egyszer volt már olyan is, hogy kilöttem egy tárat a srácra, kifogyott a tár, elkezdett újratölteni, és így az újratöltés felénél adta be a hit-et és meghalt.. Mondom, azt kössz! Bad Company 2 ugyanez. -
Pierre75
senior tag
Nem azzal van bajom, hogy megjelenéskor rászabadulva a serverek-re vannak kezdeti bajok, hanem a BF3 példájánál maradva, ezek heti rendszerességgel állandósulnak. Amit lazán áthidalhatnának, hogy a server hibák idejére legalább offline lehetne babrálni, mert azért rossz vicc, hogy net kelljen ahhoz is, hogy a tutorial végigmenjen.
biga: ha lesz vmilyen tört verzió, az ezer sebből fog vérezni. (A Cossacks 2-t se tudták rendesen törni, abból is csak elgányolt vacak volt a virágbolti. De a gyárit intelligensen úgy oldva meg, hogy net a multi-hoz kelljen.)
-
front3r
őstag
Nem lesz lételeme a wareznek, mert szerver nélkül olyan funkciók nem működnek, amik megölik az offline lehetőségeket. Globális kereskedelem pl. Vagy eleve a multi. Egyedül nagyon nehéz a játék, és látszik, hogy eleve úgy van megcsinálva a játék, hogy a multira kell támaszkodni. Ami nagyon jó élmény, de a warezt el lehet felejteni.
-
engusz
veterán
válasz
Pierre75
üzenetére
Nekem 12 Gb-ot írt és az online telepítő, de szintén közel sem foglalt el ennyit. Éjfél után próbáltam VPN nélkül indítani a játékot, de teljesen kuka volt, még szervert sem tudtam választani
Személy szerint nem vagyok kiborulva miatt, mert egy kis türelem belefér (valószínűleg a hozzánk hasonló emberek, vért izzadva heggesztik a szerókat). Másrészt pedig kell egy kis hardver fejlesztés is, mert tiszta képregény az egész

-
Pierre75
senior tag
Telepítésnél kiírta, hogy kell neki 10GB hely, felrakott 3-t.
Még a tutorial sem bírt végigmenni, mert lehalt a server. Legalább annyi eszük lehetett volna, hogy ha behalnak a serverek, legalább offline menne a single.
Tekintve, hogy hetente hal le néhány órára a BF3 is, sok kínlódás várható. -
Xaels
félisten
Az ilyen játékoknál mindig van gond a szerverekkel az első 1-2napban. A D3 is lehalt, a BF3 is meg volt fektetve és a COD sem bírta a terhelést. Majd stabilizálják türelem.
-
biga
őstag
válasz
norbee2244
üzenetére
Nem haragudtam én, csak ugye ez olyan, hogy te veszel mondjuk egy autót, ami nagyon szép és jó, de a szalonból már nem tudsz vele kiállni, mert nem indul. Persze, rögtön megnéik, barkácsolnak vele kicsit, be is röffen, de 20m után megint megákk és ezt játsza napok óta. Te még összesen 100m-nem mentél vele, legfeljebb üldögélhetsz benne. Túlzásnak éreznéd visszatolni és visszakérni az árát? Hisz egyszer becsszóra menni fog...
-
norbee2244
senior tag
Sejtettem,hogy valaki felfog háborodni pedig nem ez volt a célom vele. Természetesen engem is dühít,hogy kiadtam érte pénzt és nem tudok vele a szabad 2 órámban játszani,de itthon az ilyen dolgokhoz már hozzá szokhattunk . Biga ettől független elnézést tényleg nem volt szándékomban senkit sem megbántani,de a pénz vissza fizetés eléggé eltúlzott igény szerintem.
Más: Beengedett elkezdtem kellemes összképe van és kellően nehéz. Mindig kiköltöznek a népeim pedig kinyalom a *****-ukat is

Szerk.: Most álltak le a szerverek megint..
-
biga
őstag
válasz
norbee2244
üzenetére
Lehet azért sírnak, mert sokan már februárban előrendelték a játékot, cserébe kaptak: idióta régiós megjelenítést, és mire ezt is kivárják mit látnak: a játék nem működik, csak hébe-hóba. Ha véletlenül még a szerverek is mennek, akkor nem működik, mert csak. Tényleg, mi okuk is van rinyálni a kockáknak? A pénzük - mint látható - jó helyre került...

Nem vagyok kocka, egyáltalán nem szoktam játszani, de ez a játék (legalább is eddig az volt) legenda, amin én magam is felnőttem. Ennek ellenére még egy mp-et nem tudtam vele játszani, mert nekem is ezt írja. Illetve most már nem ezt, hanem beléphetek a kezdőlépésekre (máshová nem, vagy nem jöttem rá hogy), betölti a várost, amit nézegethetek, de semmit vele tenni nem tudok és a játék sem üzen semmit. Kiléphetek és kezdhetem elölről a semmit.
Én úgy érzem van talán némi jogos felháborodás a "kockákban"...
-
Rez_Grof
őstag
Arról nem is beszélve hogy magyar, orosz, meg lengyel nyelven kivül más nyelvvel nem hajlandó feltelepülni.
Kicserélni meg nem lehet angolra. -
Rez_Grof
őstag
válasz
norbee2244
üzenetére
Hát engem is dühit kicsit hogy veszek valamit 10K-ért és nem tudom használni mert nem méloztatott az EA elég vasat project mögé tenni.
Ha drága vas, meg sajnáljuk rá a pénz akkor mi a frásznak az online játék, de most ugy öszintén. -
Sonja
nagyúr
Úgy látom, hogy másnál is van ilyen, hogy nem indul el!
Csak tudnám mi a probléma. 
-
Sonja
nagyúr
Szuper, nálam el se indul a játék!
Bekerül a feladatkezelőbe a SimCity.exe, de kb. 2 sec múlva eltűnik és ennyi. 
-
Rez_Grof
őstag
válasz
norbee2244
üzenetére
Másnak se megy!
http://answers.ea.com/t5/Miscellaneous-Issues/Unable-to-create-your-city-at-this-time-Please-claim-a-city/td-p/619910/page/36 -
Dreamie
őstag
válasz
OverKiller
üzenetére
fejleszted az ipart, oskolával, egyetemmel, úgy gongolom, az nem annyira szennyezi már a kornyezetet, legalábbis, én észrevételem szerint.
-
OverKiller
tag
Sikeresen kezdtem egy várost, becsatlakoztam egy sráchoz, és elég rövid időn belül csúnya vége lesz, ezt már látom.

A gyárak füstje felé fog menni.
Ezzel lehet tenni valamit amúgy? -
Blindfish
tag
Na én már játszottam vele tegnap is
nem várok most inkább... majd holnap neki állok a városomnak... 
Sziasztok jó éjt!!
-
Mr.White
senior tag
na akkor bekövetkezett az amire számítani lehetett.minden szerver behalt.

-
norbee2244
senior tag
válasz
OverKiller
üzenetére
Nekem azt mondta,hogy már elérhető lesz délután szóval a csalódás határtalan volt mikor este 9-kor haza érve megpróbáltam felrakni a játékot. Jut eszembe: origin = norbee2244 (bár nem igazán értem ezt a rendszert)
-
Blindfish
tag
válasz
logaritmus
üzenetére
én bent tolom már xD
elszoltam magam most dobott le

-
OverKiller
tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Nekem lehúzott ha jól emlékszek 2-t, most ilyen betöltéstelen dolgokat produkál.

[link]
norbee2244: Én már hétfőn elhoztam, azóta várok.
(Bár én készültem rá, hogy leghamarabb úgyis csak 5-én játszhatok vele, úgyhogy nem ért nagy szívrohamként, hogy csak ma éjfélkor kezdhetek, de még mindig jobb mint amit a boltos mondott, hogy csak 8-án este lesz elérhető) -
norbee2244
senior tag
Elhoztam ma a boltból erre raknám fel és kiírja,hogy "a játék még nem jelent meg". Majd össze f&stam magam a röhögéstől,de azért kivártam az éjfélt,hogy valami minimálisat tudjak vele játszani.
-
Blindfish
tag
NA már pereghettek ti is!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Örömmel konstatáltam, hogy este óta több új szerver is nyílt, és fele zöld!
de az nem ugyan az

hétfő este felé aktiváltam szingapúri vpn-nel, majd másnaptól amerikaival, és mától pedig vpn nélkül. A kezdeteknél kiválasztottam a Kelet európai szervert, és azóta egyszer nem volt csatlakozási problémám O.o mindig beengedett azonnal, semmit nem kellett várni, soha nem dobott ki, nem exe hibázott, nem csatlakozott le játék közben

De a szomszédom besegített pár tűzoltókocsival, és a probléma meg lett oldva.

Bekerül a feladatkezelőbe a SimCity.exe, de kb. 2 sec múlva eltűnik és ennyi. 
C2, BF3, és most SimCity, ugyanaz a lejárt sláger: szerverek off!