Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.White
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
cska nem az iskolák visznek a csőd szélére?

folyamatosan bekell zárnom őket, mert nagyon sok az anyagi vonzata.
elkezdtem nagy művet csinálni, egy nemzetközi repülőteret.na ez nem olyan egyszerű.3 nyersanyag kell neki és nem kevés.most csináltam egy 3. várost olaj miatt, mert 250K liter olaj kell neki, és csak ott van.
-
engusz
veterán
Sikerült játszani vele, sajnos az integrált videokártya kb. semmire sem elég
Nem voltak komoly illúzióim, de azért alacsony felbontáson, közepes grafika mellett nagyobb tempóra számítottam -
Dale
aktív tag
Ha már írtam, lenne egy kérdésem... Évek óta egy Nvidia 8600GTS van a gépemben, a gép maga már cserélődött azóta. A játék eléggé lebutítva megy csak, így szeretném ha tanácsot adnátok... Mi az a most kapható videokari, amivel ez a játék korrektül megy, lehetőleg maximumon, 1920*1200-ban? Olyasmit szeretnék ami idle-ben közel hangtalan és keveset fogyaszt, és nem egy tégla méretű visító borzalom. A driverek miatt Nvidia-ban gondolkozom, de ATi-t se zárom ki.
Tudom utálatos kérdés ez, de a 8000-es sorozatnál kiszálltam a vga-k követéséből, és annyi az átszámozás meg butítás hogy már lövésem sincs hogy mi micsoda.
$250 körül gondoltam a keretet rá. -
Dale
aktív tag
válasz
Blindfish
üzenetére
Jelenleg USA-ban konkrétan elérhetetlen az egész, a keleti parti szervereket épp foltozzák így ha el is indul a játék és tudok szervert választani, akkor se tudom a saját városomat folytatni egy nyugati parti szerveren... Szóval majd vigyázzatok hogy hol kezditek el a játékot, ha fontos a mentés. Remélem a holnapi európai launchra már valamivel összeszedettebb lesz ez, de kétlem.
Rettentő szánalmas egy így, persze nagy a load, de már látom ahogy az EA lelövi a szervereket par év múlva, elvégre minek az. Én viszont még az utóbbi időkig is játszottam a SC3000-el, szóval koppanni fogok.
Csak abban bízom, hogy pár év mulva a Maxis kiad hozzá egy offline patchet... Ez lenne a minimum.
-
Blindfish
tag
Na izgultok már?

-
Agaba
csendes tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Hát kipróbáltam másik szerveren. Nálam nem lehet folytatni a már máshol megkezdett játékot.
-
logaritmus
tag
Most teszem fel, ha eddig Nyugat EU szerveren játszottál és átmész a Kelet EU szerverre, akkor azok a városok amiket csináltál Nyugat EU-s szerveren, azokkal nem tudsz játszani mikor más régiós szerveren vagy (pl USA, Kelet EU)?

-
biga
őstag
És vajon aki most VPN-en játszik, az ugyan azon a régión lesz, mint aki nem? Tehát ha holnap nekünk beindul (vagy ti már nem fogtok VPN-ezni) akkor látjuk egymást? (vay ti a városaitokat?)
-
Delta×
senior tag
Engem is felvehetne az akinek van kedve nem légszennyező nemnormális oroszok mellé költözni

Elegem van a szomszédaimból xD
Origin: Fooxfire -
Blindfish
tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Engem is felvennél ha megkérlek??

Blindfishe
Meg aki szeretne velem játszani...
Kicsit elakadtam benne... Kelet eus szervereket tolok van egy Magyarország-os régióm xDDDDDDDDDD 120 ezres lett a népességem és nem tudok terjeszkedni :/ (főleg hogy hegységbe épült a városom)
Na éjjel már lehet rendesen nem VPNel nyomni!
JUHU!!!!!!!!! -
csasaKKP
senior tag
Aki játszik: mennyire lehet rákattanni a játékra?
-
RockHaRD
addikt
van egy városom egy 3 városos régióba, a nagy mű még üres. Nem szeretne valaki becsatlakozni, és felhúzni egy várost az enyém mellé?
originem: FEARush-RockHaRD
-
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
Paladin1492
üzenetére
Igen. Ha nem lesz szerver szarakodás
Bár biztos lesz, mert az öreg kontinens még nem is csatlakozott, de már most sem kerek az egész. -
Xaels
félisten
válasz
Paladin1492
üzenetére
Passz, talán az Origin kiírja a pontos időt, de most nem tudom megnézni mert nem vagyok otthon.
-
-
engusz
veterán
Köszönöm, ez pazar! Alig várom már, hogy nekiessek.
Már lehet VPN nélkül játszani vele? -
engusz
veterán
A játék igényli a DVD lemezt az indulásnál?
Nincs meghajtó a gépben, és ha lehet, akkor nem is szerelnék beSzerk.: közben a doboz hátulján megtaláltam a választ: "Lemezmeghajtó - Csak a telepítéshez szükséges"
-
biga
őstag
Nos valóban a kritikák nagy része épp az, amit te is írsz (a szerverhibákon kívül): kicsi a város, alig van tömegközlekedés (már ne haragudj, de már az első simcityben is volt ennyi, mint ebben, a sc4-et meg nem is említem!), és pl amit te is mondasz: nincsenek pl grafikonok, statisztikában is gyengébb (mondom, én még nem játszom, majd holnap
). A SC4 nagyon jó szimulátor volt, évek óta játszom vele. Sok hibája volt és én (is) azt várnám, hogy az új SC ennek a továbbfejlesztése legyen, tehát erős szimulátor, ne a Sims egyik nagyobb léptékű verziója. Pont attól félek a nagy számú hasonló vélemények alapján, hogy pont a SimCity lényege veszlik el: a vlódi(hoz közelítő) szimuláció!
Ja, valóban. Biztosan lesz hozzá ezerszám kiegészítés, jó pénzér. Majd vehetsz hozzá metrót, autópályát vagy esetleg nm áron plusz területet a városodnak?Persze mindezt egyelőre csak a véleményekből szűröm le, hisz az EA érthetetlen módon régiósított megjelenése miatt saját szemmel majd csak holnap tudok meggyőződni arról, valóban így van-e. Remélem pozitívan fogok csalódni benne (még ha a fent említetteket nehezen is tudom majd lenyelni)
-
-
Gomba
senior tag
Először is: a legelső SimCity óta fan vagyok (Simcity, SC2000, SC3000, SC4, SC4 Rush Hour)
Ezzel én is így voltam.
De aztán elkezdtem játszani (elején volt 45-60 perc mire indult minden), de azóta nekem semmi problémám. Legalábbis technikai:
- lefagyásom nincs
- nem dob le a szerver
- mindig tudtam csatlakozniAmivel funkcióilag van bajom (fontossági sorrendben nagyjából):
- túl kicsi város (bár már így is játszom vele 5-6 órája és még nincs tele, de érzésre nagyon kicsi és nem csak ennyit akarok egy várossal játszani)
- túl kevés közlekedés jellegű fejlesztés (nincs egyirányú utca, metro, autópálya, fizető kapu - mint SC4 Rush Hourben satöbbi). Nagyon hiányzik nekem a rush hour kiegészítő hozzá
- kevés típusú épület van amivel lehet fejleszteni a várost (érzésre)
- hiányoznak a grafikonok
- kissé képregényszerű lettEgyébként amiket olvastam (simtropolis és egyéb fórumokon és a beta test review-ek alapján) annál jobbat és élvezhetőbbet kaptam. Szóval ne hagyd magad becsapni! Valóban másabb a játék, mint az SC4 volt, de szerintem jön hozzá majd még kiegészítő (sok DLC sok pénzért
) és akkor tényleg nagyon klassz lesz.
Azt a nyolcezer x forintot nekem maximálisan megérte.
Tegnap este elkezdtem vele játszani 9 körül, majd fél1-kor gondoltam megnézem hány óra van. Ez gondolom mindent elárul. -
biga
őstag
Olvasgatom (játék helyett) a hivatalos FB oldalt illetve a fórumot. Hát nem nagyon találok dícsérő szavakat a játékra és a körítésére (szerverek, support). Rengeteg felháborodott user van, aki már a pénze visszakövetelésénél jár, pedig a világ nagy része még nem is játszik, és aki igen, az is csak kb másfél napja. Ez azért elszomorít és elbizonytalanít kicsit.
-
front3r
őstag
-
Gomba
senior tag
Tegnap este:
- Amerikai szerverek (megteltek)
- csak Europe West és East 1, illetve Asia volt elérhetőÉn is aggódom, hogy holnap a sok európai (aki nem VPN-ezik) rászabadul, akkor mi lesz.
ui: Amerikai VPN-en voltam, szóval el kellett volna érnem az amerikai szervereket - nem azért voltak nem elérhetőek nekem
-
Gomba
senior tag
Arra valakinek ötlet, hogy miért kiabálnak a gyárak, hogy nincs hova szállítaniuk az árut? Van kereskedelmi lerakatom (igen a pajzsnál a kereskedelem gomb alatt van), ki van egészítve a 4 darab extra raktárral is (elvileg jó típus), be van állítva, hogy lehet a régióba szállítani, plusz műanyag export is engedélyezve van...
Belső kereskedelemre gondolom nem vonatkozhat... -
Gomba
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem nem segített a víztisztító. Továbbra is ott marad a talajszennyezés... Úgyhogy engem is érdekelne, hogy mivel lehet "kiirtani".
-
-
logaritmus
tag
Egyébként most nézem origin-be, már meg lehet venni a városépítő készleteket (német angol francia) darabonként 10 dollárért

-
logaritmus
tag
Köszi mindkettőtöknek!

-
RockHaRD
addikt
válasz
logaritmus
üzenetére
én is kerestem egy darabig, de blindfish jól mondja, ott van a shield vmelyik menüpontja alatt

szerk.:
még mindig nem tudja senki, hogy a talajszennyezettséggel mit lehet kezdeni ha full barna? -
Blindfish
tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Van oldalt ilyen kis pajzs szerű cucc ott azon belül van a 3. fül ha jl tudom...

-
logaritmus
tag
Hol lehet vagy hogy lehet kereskedelmi lerakatot letenni, mert tényleg körülnéztem és sehol sem találom ...

-
biga
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Hát ha jól olvasom, akkor nemigen jelenleg, mert a szerverek túl vannak terhelve. Ami elég gáz, ha belegondolunk, hogy az USA-n kívül a világ többi része még nem is csatlakozik és főleg, hogy ehhez a játékhoz KÖTELEZŐ a folyamatos kapcsolat a szerverekkel (nincs offline mód). Mi lesz akkor 7-én?

-
GegeWarrior
senior tag
Majd pénteken csatlakozom! Megvárom hátha addig orvosolják a bajokat(szép álom)
-
Blindfish
tag
Ki milyen nikkel nyomja?? Én Blindfishe vagyok vegyetek fel és nyomjuk együtt

-
RockHaRD
addikt
tuti, hogy nem buktad a kódot, szal ezért kár is aggódni. Ha nem bírsz várni, akkor azt lehet csinálni, hogy az ea help oldalát felkeresed, átállítod US-re, és ott hogyha kiválasztod a játékot, akkor lehet segítséget kérni élő chaten. (Mo.-ról nem elérhető ez a funkció) Ott megmondják, hogy mi lehet a gond.
-
Khelben
nagyúr
Látom, sokan belefutottak ebbe a régiós dologba. Én is ma kaptam meg a játékot, gondoltam feltelepítem aztán majd játszok vele pénteken. Elkezdte a telepítést, kérte a kódot, majd a telepítő hibával kilépett. Utána már hiába próbáltam telepíteni, nem engedte, azt mondja, ezt a kódot már felhasználták. Viszont a játékaim között az origin kliensben nem jelent meg. Most akkor mi lesz? Buktam egy kódot, vagy megjelenéskor egyszer csak megjelenik a kliensben?
-
Mr.White
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
másik városban van az ipar.szennyezett mint az állat.

mindent átruházok arra a városra, cserébe kapja a pénzt.nehéz összhangba hozni a dolgokat.
szerintem te is kezdj neki egy új városnak.amit nem értek hogy miért nem járnak át az egyik városból a másikba a diákok.kiépítettem vasútat, vannak buszmegállók nekik mindkét városban.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mr.White
üzenetére
nagyon fasza kis város

hol vannak a gyáraid neked? O.o
szép kis lakópark a szigeten, mellette pedig nagy felhőkarcolók. hol van a kereskedelmi, meg az ipari részleg?
az én városom is nagyon határon mozog. (főleg a szemét random disaster címszó alatt előbújt FUTÓGYÍK miatt, aki végigszántotta a várost
), de most próbálom egyenesbe hozni -
csasaKKP
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
C gomb képernyőfotó, V pedig videó elvileg.

Mindenkinek: Üdv, mindenkinek! (sok szóismétlés
)Végre én is kézhez kaptam a játékot, szóval visszatérő "vendég" leszek.

Olvastam, hogy többen VPN-nel próbálkoztok és hogy működőképes is a dolog. De ebből nekem származhat bármi bajom?
-
RockHaRD
addikt
nvidia kártyám van, de 2 monitorral nem tudod ezt kihasználni, mivel középen lenne az elválasztó csík, ami igen érdekesen nézne ki

egyébként az nvidia control panelnél a physx-szel egy fülön van a surround configuration, de most megnéztem, és 2 monitornál kiszürkül a surround beállítás, mivel minimum 3 kell
szerk.: valaki rájött már, hogy melyik gombbal lehet videot, meg screenshotot felvenni a játékban?
-
RockHaRD
addikt

így áll most a városom

-
logaritmus
tag
Jelentem "securitykiss" Los Angeles szerverről megy a Simcity!

-
norbee2244
senior tag
Jelentem: ma hívtak már mehetek érte(Konzolok Szervize),de ameddig nincs origin fölös szóval pénteken hozom és beszállok mellétek. Alig várom
-
Xaels
félisten
Vicces az Origin. Hozzáadtam a termék kódot a fiókomhoz, meg is jelent a játék a listában, de azt mondja amikor indítanám, hogy a termékkulcsot már felhasználták... Mondom WTF

-
Sonja
nagyúr
-
Delta×
senior tag
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tölti le :d lassan de biztosan én is kockulni fogok ^^ -
Mr.White
senior tag
nagyon nagyon bejön a játék, ez a régiózás is csak izgalmasabbá, és sokszínűvé teszi a játékot.
kérdés1: a gazdag lakóknak milyen munkahelyet kell csinálni?gyárat nem akarok a városba.
kérdés2:ha az egyik városomban vagyok, akkor addig a többi város áll, vagy ott is megy az idő?G^zC^mp€r:jah benéztem városodba, láttam mi a szitu.

szerintem ne foglalkozz vele.csinálj egy másik várost, specializálódj mondjuk turizmusra vagy bármire, ami meg van most városod abból meg csinálj iparvárost aztán a munkásokat meg ingáztasd a városok között.van vonat, bár drága még, de megoldható. -
Xaels
félisten
-
RockHaRD
addikt
a talajszennyezettséggel lehet valamit kezdeni? áthelyeztem a komplett gyár részleget a városomba, hogy a levegőt ne szennyezzék, de a régi helyükön nagyon szennyezett a talaj... nyilván itt nem építenek felhőkarcolókat emiatt

-
Delta×
senior tag
ÓÓÓ megbolondulok már játszani akarok
semeik VPN program se jó amit próbáltam -
Ez a hősös izé ad valami pozitív dolgot a városhoz?
Olyanra gondolok hogy kisebb lesz a bűnözés vagy ad valami bónuszpénzt...
-
Xaels
félisten
Egy sima verzióval én is csatlakoztam. Az a hősös DLC nem ér egy ezrest...
-
PodMAN
senior tag
Nekem most hozta a futár a KonzolVilágból az előrendelt Limitált (Különleges) Kiadást. Kiborító dolog, hogy most meg várhatok a szerver nyitásig

-
logaritmus
tag
válasz
norbee2244
üzenetére
Szerintem mehetsz érte nyugodtan, én ma kaptam meg tőlük, szóval már biztos átlehet venni náluk is.
-
Blindfish
tag
Nekem most töltötte le egy a felsorolt VPN-es programok közül... Most Frissítem de nagyon lassú :/
szerk.: DVD-ről telepítettem nem vártam meg míg letölti megszakítottam s dvd-ről simán fel ment!
-
RockHaRD
addikt
ÁÁááá folytatni akarom a tegnapi városom

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Eladó MacBook Air (M1, 2020) asztoszürke 512Gb
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI 3090 24GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A 650 TI-t is, olyasmit akarok venni ami sok évig kiszolgál, és lehetőleg PCIe 3.0, ha már az alaplapom tudja. Találtam egy olcsóbb 660-at, lehet hogy az lesz.

Nem voltak komoly illúzióim, de azért alacsony felbontáson, közepes grafika mellett nagyobb tempóra számítottam

)