Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
OverKiller
tag
válasz
bexinho23
üzenetére
A játéknak szinte alig van igénye, csak valamiféle támogatási probléma van a játékban..
Amúgy az előző kérdésedre akkor a válasz:
- Proci: Core i5-2410M (2 mag 4 szál turbóval magonként 2,9Ghz)
- Ram: 8Gb Corsair 1333
- VGA: NV GT 520M 1GbBF3 is megy 30-35 FPS-sel, Crysis 3 olyan 20 FPS környékén, ez meg megy 10 FPS-sel? És ahogy nézegettem a fórumokat, egyedül egy helyen olvastam ilyen FPS problémáról, és ott se érkezett rá válasz, úgyhogy ez egyenlőre nálam ígymarad.
-
capafog23
őstag
Valakinek kell a régiójába egy kezdő játékos?
origin e-mail: capafogxy2@gmail.com
Vegyen fel akihez mehetnék. -
csasaKKP
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Azt poénból mondtam. Habár a gyáraknak jobban fog menni tőle, inkább több bűnözés lesz. Elvileg.

Blindfish: meghívlak.
Privibe írj. 
Amúgy az mi, hogy folyamatosan csökken a szélerősség?
Tizen egynéhány mérföld/óráról indultam, most meg kemény 9. Én hülye meg szélerőműbe fektettem. 24 turbinát tettem le, és még mindig kevés
Nem baj, aktiváltam viszont a tornádót, amit úgysem merek bevetni. 
-
Blindfish
tag
Én meg kezdem feladni PHlandat...
katasztrofálisan állok :/ valahova ha meghívtok csinálok egy új kis várost 
-
biga
őstag
Azt hiszem rájöttem a vízgondra. A szennyvíztisztítók termelik a vizet a talajban
Pechemre az enyémet a határra tettem, így a nagy része kivül esik a területemen, de át fogom helyezni 
-
RockHaRD
addikt
eddig nem mertem lerakni a Vu tornyot. Tényleg van értelme?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Neeem, az gonosz dolog!

Majd D. Vu helyrerakja a bűnözést.

-
Khelben
nagyúr
Délután a 7 éves lányom játszott a játékkal, két óra alatt összeszedett 1 millió pénzt. Igaz, hogy a város fele lángokban állt, a másik felét meg szétlopták a bűnözők, de a bevétel megvolt

-
capafog23
őstag
Most töltődik le a játék, melyik szervert érdemes választani?
-
RockHaRD
addikt
válasz
logaritmus
üzenetére
igen... lassan a kicsi rendörség is, meg a nagy is maxos, és még mindig háborognak.. nekem meg közben új korházat kéne csinálnom, meg az újrahasznosítási cuccost, de egyszerüen nem tudok mit csinálni, mert minden pénz a q rendörségre megy el
-
Delta×
senior tag
válasz
logaritmus
üzenetére

-
logaritmus
tag
Update: 03/09/2013
SimCity Update 1.3
This update to SimCity contains the following updates and fixes:
General
• Fix for a crash related to the highway interchanges and vehicles.
• Traffic was optimized for complex road sections.
• Fix for a specific case of city processing that forced players to rollback their cities to a previous state.
• Fix for a crash some players saw when exiting their city.
• Rapidly clicking or accidently double clicking the Claim city button will no longer create multiple regions.
• We temporarily removed filtering by friends and maps on the Join Game screen to better support database performance. Players can still find friends' regions by going to their friends' profile pages.Servers
• Various database optimization to address issues with connecting to our servers
• We've added 8 new servers (Oceanic 2, NA East 3, NA West 4, EU West 5, NA West 3, EU East 4, NA East 4 and EU West 6). -
Mr.White
senior tag
na PHécs elérte azt a szintet, hogy nem tud hova fejlődni.már levittem az adókat 0%-ra, 87% fix boldogság van, és lassan 14 milliós a kasszám...
jó lenne ha legalább dupla ekkora lenne az építési terület... -
marcyman
aktív tag
válasz
OverKiller
üzenetére
Nekem GTX 570-em van és szépen fut rajta eddig.
-
OverKiller
tag
válasz
Kicsimix
üzenetére
A legújabb driver a 314.14 BETA, ez támogatja már a SimCity-t is, de akkora támogatásokba van a driver, hogy 10FPS-ről feltornázta magát 12-re. *facepalm*
Amúgy van itt még valaki aki NV 5xx-es kártyát használ? Mert nekem is az 5-ös széria vacakol, Kicsimix-nek is, lehet hogy van összefüggés köztük..?Szerk.: Amúgy még az nvidia driverben is brutális mértékű rontásokat tettem a minőségre a teljesítmény irányába, és így sem javult, úgyhogy Én úgy gondolom, hogy nem az én levesemben van a kaki.
marcyman (#574): Hm.. Akkor nemtudom mi lehet a baj.. Csak idegel már ezis.
-
marcyman
aktív tag
válasz
Mr.White
üzenetére
A 3. szintű sűrűségű épületek nálam úgy épültek meg, hogy:
Az utakat körülöttük a legmagasabb szintűre fejlesztettem.
$$$ jelű parkokat építettem a közelükbe.
Nem utolsó sorban helyigényük is nagyobb. (Vidd rá pár épületre az egeret és kiírja, hogy mi a baj ha nem fejlődik fel.) -
RockHaRD
addikt
leraktam még egy kis rendőrséget, hátha megnyugszanak...
szerintetek megnyugodtak? -.-
ráadásul a dugóval sem tudok mit kezdeni. Nem tudom átépíteni az egész várost... erre azért odafigyelhettek volna. A Vonatosok is csak sírnak, hogy legyen má sűrűbb vonatjárás, de bazmeg, hogy legyen sűrűbb? Vagy van vonat, vagy nincs, nem lehet hozzányúlni a házikóhoz...

-
biga
őstag
válasz
Mr.White
üzenetére
Veszek is, hidd el, de az kb a tizede az igényemnek
Ezért kezdem visszafele bontani a várost, főleg az iparnál (hogy a szennyezést is visszafogjam, mert az felétek megy). Sajnos a kohók iszonyat tempóban fogyasztják a vizet (és az áramot).Azt én sem tudom, mi lesz, ha mindenkinek elfogy a víz, azt venni sem lehet a globál piacról, mint a nyersanyagokat.
-
RockHaRD
addikt
válasz
csasaKKP
üzenetére
attól függ mivel telt meg. Csinálj ércet és műanyagot, és akkor ehhez processzorgyárat, akkor az elhasználja folyton. A processzort pedig kereskedelmi lerakatból exportáld, és iszonyat pénzt hoz

de kihagyhatod a sorból a processzorgyárat, és magát az ércet, és műanyagot, vagy fémet is viheted a kereskedelmi lerakatba, és azt is exportálhatod, csak jóval kevesebb pénzt kapsz értük...
-
csasaKKP
senior tag
Ha a szemét újrahasznosító megtelt, mi tévő legyek?
Ha valaki akar csatlakozni a régiónkba, nyugodtan írhat akár privátot is.
-
Mr.White
senior tag
-
RockHaRD
addikt
néha azért felb.sz a játék

a nagyobb rendörség van már meg, szinte max számú autóval, + helikopter + 1 bűnmegelőzési központ, és még mindig azért tiltakoznak a városházán, hogy túl nagy a bűnözés. Nem tudom még a polgármesteri villát sem megépíteni, mert nincs meg a 75%-os népszerűség emiatt a hülyeség miatt... nehogymá' még egy nagy rendörséget kelljen építenem

-
Blindfish
tag
Kelet 1-en vagytok?
mert már kelet2 és 3 is tele van

-
hgeri0820
csendes tag
válasz
logaritmus
üzenetére
A gyáraknak meg az a bajuk, hogy nincs hova szállítani az árut, pedig kereskedelmi lerakat is van, és nincs is tele. Az adó meg 9%.
-
longwild
aktív tag
Esetleg valaki nem adja el a jatekat? Atvennem!
Hol erdemes venni? -
hgeri0820
csendes tag
Sziasztok! Mit lehet velük csinálni ha azért költöznek mert nincs pénzük?
-
marcyman
aktív tag
válasz
Mclaren.
üzenetére
Én az alapot vettem meg és meg vagyok elégedve, leszámítva hogy néha nem tudok kapcsolódni.
Persze majd egy fél év múlva amikor nagyjából kilépünk a "béta" fázisból akkor lesz igazán jó.
A Diablo 3-hoz tudom hasonlítani ilyen téren, ott is kb. mostanra lett "játszható" a játék. -
Mr.White
senior tag
-
RockHaRD
addikt
menjen már a k.rva anyjába a játék azért... az ember belerak több órát a városba, és nem tudja folytatni, mert már várólista sincs, csak szimplán teli a szerver... nyilván akkor új várost kezdek egy másik régióba, nem? lóf.szt
-
Delta×
senior tag
Olyan veszély áll fent hogy ahova csatlakoztam régió ki tudnak engem dobni vagy csak egyszerűen megszűnik és azt a várost cseszhetem ?
-
RockHaRD
addikt
egyfelől nem értem minek másik ph-s régió, amikor még ez sincs teli, másfelől pedig használjátok a szerkesztés gombot, ne itt chateljetek...
-
marcyman
aktív tag
-
-
Delta×
senior tag
Hogy tudom megoldani hogy éjszaka elegendő legye az áram ?
Napkollektor megy akkumlátorrol és a szélerőmű is forog de ez mégsme elég van amikor 2-3 MW hiány van
Továbbá : milyen szint szükséges az atomerőműhöz ? Előző városomban hogy idézzem "túl sok idióta" volt és felrobbant a cucc
-
BZoli87
csendes tag
Csináltam egy másik régiót PHFORUM néven, ha valaki szeretne ide jönni, szóljon és küldök meghívót.
-
Mr.White
senior tag
na PHland lakóit kérdem, kinek küldjek zsét ajándékba?ez a processzor biznisz nagyon megy, főleg mióta vonattal is tudom szállítani őket.
lassan TV-t is tudok csinálni, kíváncsi leszek rá.Mclaren. :sima is jó neked, a limited edition extráit még nem is használtam, pedig megtehetném.
-
Mclaren.
csendes tag
szisztok!!
Vásárlás előtt állok, és kérdezném hogy érdemes a LIMITED EDITIONT megvásárolni? vagy elég az alap?
-
csasaKKP
senior tag
We're still working on EU 4, good availability on others, especially our 8 new servers so try playing on one of those. The new servers are on much more powerful so you should experience less issues playing.
Hmph.

-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Nincs kedve valakinek közös pályán felhúzni pár új várost?
Jó lenne társulni egymáshoz. Aki benne van az vegyen fel.
Origin nevem: Pentaerythritol (tudom nem egyszerű.)
-
RockHaRD
addikt
Eddig sírtak a vonatért, leraktam, mivel volt sín a terültemen, de most meg azért sírnak, hogy zsúfolt, és több vonat járhatna, de nem tudok vele mit csinálni, mivel a vonatmegállót csak lerakom, és nem lehet vele semmit sem mókolni
mi a teendő ilyenkor? -
RockHaRD
addikt
van egy pici bug-csalás a játékban, ami elég hasznos tud lenni: ha megtelik a szeméttelep, akkor nem kell új helyet lerakni a szemétnek, hanem csak töröld ki a szeméttel együtt, és tegyél egy üreset a helyére

-
Kicsimix
őstag
Szombaton 14 kor nem lehet sehova belépni és +19 perces várakozási idő... Elég sokat megengednek maguknak... Azon kívűl 15 percenként simcity.exe működési hibával leáll... GTX 560TI-t tekerei maxon, a ventik majd kiesnek..
Komolyan nem értem ,hogy gondolják.. A játék jó lenne de ez katasztrófa.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Meg lehetne oldani... Igaz a szerverek között állandó nagy sebességű kapcsolat kellene, de már egy csomó optikai kábel van a tenger alatt...

Majd esetleg valamikor megcsinálják.
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
logaritmus
üzenetére
Üzend már meg nekik, hogy szopják már be a kékerest.. Ezt hogy gondolják, hogy új várost kezdünk?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
SSJmeszes
üzenetére
De mintha csak az nem menne. Egy kicsit bosszantó, nekem is ott van a városom.
@ logaritmus: Értem én, de a városom más szerverről nem érem el.
@ Xaels: Jelenleg nincs bajom a bejövővel, de valahogy nem tudom növelni a városom sűrűségét, pedig úgy csinálom az utakat is, ahogy az Útmutató (szó szerint
) mutatja. + egy csomó park. -
Xaels
félisten
Most ott vagyok, hogy költségvetésem -10K óránként szirénázik a játék, de a tőkém folyamatosan nő az ipar miatt. Csak a sok homeless nem akar megszűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- FC26 Nintendo Switch játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvagy ismerősnek.
Adj Origin ID-t és jöhetsz.
Privibe írj.
Tizen egynéhány mérföld/óráról indultam, most meg kemény 9. Én hülye meg szélerőműbe fektettem. 24 turbinát tettem le, és még mindig kevés
Nem baj, aktiváltam viszont a tornádót, amit úgysem merek bevetni.

mi a teendő ilyenkor?