Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta×
senior tag
3 napja nem enged lassan játszani...
Csak én vagyok yilen szerencsétlen vagy csak mindig behal a szerver amin játszanék ? (kelet-1) -
A Simcity csak annyira egyszerű amennyire akarod hogy egyszerű legyen.
A videón csak annyi látszik hogy megépít egy olyan várost amivel kezdeni lehet és viszonylag sok pénzt hoz, de ez még csak egy nyers low wealth-es város ami semmire nem jó multiban. Kezdetnek az első fél-egy órában megfelel. -
Ossamin
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=EutH11qepYw
Úúúú tényleg ennyire egyszerű ez a játék?

-
Petie
veterán
újabb bug?
a régióban ahol vagyok van bőven kapacitás a szennyvíznek, 310 elérhető. 4 városból vásárlom a szolgáltatást és mégse megy ki a f*s a városomból.kinyír...meg a másik. tegnap csináltam egy koncertet, rendezvény, és 7kor elmegy a régióban az áram, engem meg a guta ütött meg, mert elmaradt áramszünet miatt...
hát menjmáááár... -
Ossamin
csendes tag
Angolul tudóknak érdekességek a forgalomról. Hogy is működik ez a szuper AI. Már kezdem sejteni a mostani városom miért is dől bele a saját dugójába lassan

http://www.youtube.com/watch?v=iuSiYxfSI-U
-
BZoli87
csendes tag
A tűzoltósági helikopter csak a víztoronnyal működik?
-
xGP
csendes tag
Az miért van, hogy ha lerakok egy parkot, akkor a népesség megcsappan ? Ha meg nem rakok, akkor hogy lesznek közép ill. gazdag emberek a városban ?
-
biga
őstag
Saját kis útja van! Azzal kötötted be?
Más: fura nekem, hogy lényegében állandó a munkaerőhiányom. Az utolsó iparomat kb 40e embernél csináltam. Most majdnem 100e van, de folyamatos még mindig a munkaerőhiány, ezért a gyáraim egy része állandóan bezár. Közben egy rakás lakos arra panaszkodik, hogy nincs pénze. (Az oktatásom teljesen lefedett, tehát szerintem nem a szakképzettség a gond)
-
Dreamie
őstag
Miért van az, hogy német vasútállomást 3x tettem már le, és még mindig nem működik, mert állítólag nincsen kapcsolat, pedig be van kötve az út és a sín is... ez mi? Bug?
-
biga
őstag
A szivattyúkat tedd a szennyvíztisztító mellé és lesz bőven vized. De nagyon figyelj, hogy a szennyvíztisztító ne szivárogjon! (Tehát bőven legyen kapacitása). Ha biztsra akarsz menni szűrős szivattyút használj (bár az nem olcsó)
Van már sok szerveren saját csapatunk, én euk1-et és euk2-t tudom reklámozni saját részről, de van atlantica-n és az euny-i szervereken is PH-s régió

-
Ewett
csendes tag
Még valami...
szeretnék egy jó csapathoz csatlakozni. Ki fogad be? -
Ewett
csendes tag
Szép napot Mindenkinek!
Egy fellépő problémára kerestem megoldást különböző helyeken, de egyenlőre nem akadtam rá. Viszont ide vetődtem erre az oldalra, és úgy tűnik a jelenlévők értenek a játékhoz.
A probléma a következő: X-dik próbálkozásra végre (talán) sikerült egy jövedelmező -és nem fél nap után tönkremenő- várost építenem, de... kifogyóban van a vizem. Ettől persze időnként minden leáll. Súlyosbító körülmény, hogy a szomszédoktól sem tudok vásárolni (szerintem az ő városaik alatt sem tocsog a víz hektoliterliter szám, ez egy ilyen környék:S). Na most az szép és jó, hogy mondjuk az áramtermeléshez tudok venni szenet meg olajat... de mi van a vízzel??? Ha kifogy a városomból, meg a szomszédból akkor vége? Ennyi? Ezért okoskodtam, szerkesztgettem, kalkuláltam 2 napig? Mi a megoldás? Ha egyáltalán van megoldás!? -
Exom
tag
Szerintem akár lehet 16 városod is. De nem túl érdekes szinte ugyanazt felépíteni 16 szor, csak azért hogy az egyikben ipar, a másikban kaszinó stb. legyen.
Mostmár, hogy tudom mi a Simcity LE -ben a plusz, azt kell mondjam, hogy az alap játékhoz képesti 1000 ft -ot messze nem éri meg. (szerintem) -
whabaky
tag
Köszönöm szépen a válaszaid, máris jobban átlátom a dolgokat

Ebből a szempotból, hogy az "alvó város is termel", illetve, hogy lehet több városom is elég szimpatikus dolog, úgyhogy azt hiszem fizetéskor már meg is veszem, Max átcsúszik az utána következőre, de tuti vétel lesz
Tehát, ha jól értem, akkor régiónként 16 player, de a városaid száma nem 1 darabban korlátozott (ezt úgy értem, hogy 2-3 lehet, nem pedig, hogy mondjuk 15-20).
Még egyszer köszönöm

-
Exom
tag
Amire tudok válaszolok:
1, Alapvetően multis a játék, nem indul net nélkül. De a kérdésedre a válasz. Lehet játszani, de ha 2 óránál többet szeretnél eltölteni vele, akkor szükséged lesz más városokkal való együttműködésre, mert kicsi a beépíthető szabad terület. A másik városokat irányíthatod te is.
2, Több fajta régió van. Max 16 user / régió jelenleg. Amíg a játékos nincs online, addig a városa alszik, de a városa mégis kiszolgálja a játszó játékostársakat.
3, nem. és nincs infó. De tudsz a régióban több várost is irányítani.Patcheket mi is várjuk, mert rengeteg hiba van benne. Előbb utóbb jó lesz. 0,5 - 1 év múlva már biztos működni fog rendesen, bár remélem hogy a legdurvább hibákat kijavítják 1 hónap alatt.
De szerintem ez is olyan játék lesz mint a SIMS 3 . Szóval töménytelen kieg. lesz hozzá. Bár én úgy látom, lesz mégis 1 jelentős különbség. Míg a SIMS3 -nál vagy az alapjátékkal, vagy a kieggel játszottál, itt úgy tűnik 1 játék lesz, és lesznek a kiegészítők, amiket ha megvetted, akkor látod és használod, ha nem vetted, akkor játszol az alapjátékkal.
PL: következő kieg: metró. Ha megveszed tudsz metrót építeni, ha nem nem. -
whabaky
tag
Sziasztok,
Olvasgattam a fórumot, de látom mindenki multizik, de azért, ha nem zavarok, lenne 1-2 kérdésem
Elgodnolkoztam a játék megvételén, van 1-2 hely ahol elég "barátságos" áron (7-8 ezerért) meg lehet venni, tehát nem nagy ördöngősség, viszont nem szeretnék lutrira vásárolni, mert béta teszten nem voltam, akkor még nem igazán érdekelt a játék, viszont akármennyire lehúzzák a játékot a tesztekben, annál inkább tetszik
(lehet valami fetisizmus, de a lényegen nem változtat
)Régen játszottam a transport tycoon-al (ez sem mostanában volt), de az nagyon bejött anno. Nemrég kipróbáltam a cities XL-t (vagy valami ilyesmi a neve), az is tetszett, de ez a SimCity még jobban megfogott.
Kérdéseim a következők lennének:
1) Lehet-e multi nélkül (anélkül, hogy kooperálnék bárkivel) játszani? Azt láttam, hogy beszéltetek már róla, de ott is lehet normálisan érvényesülni?2) Mennyire összetett, milyen lehetőségek vannak a multizásban? Teszem azt, hogy belépek valakinek a régiójába és ott végtelen új játékos csatlakozhat? Mi van akkor, ha valaki befejezi a játékot? Az egész ipara, oktatása és mindene áll, vagy az megy magától (tehát úgymond viszi a játék amíg offline)?
3) Elég az a 2x2km terület? Gondolom nem (hülye kérdés), de esetleg van infó róla, hogy ezt növelni fogják? Azt láttam, hogy baromi kicsi és gyorsan beépül. Nekem igazából ezzel van a legnagyobb "problémám" és csak emiatt vacillálok a megvásárlásán.
Ehhez kapcsolódóan... van arra opció, hogy több városom is legyen (több ilyen 2x2km-es területem egy huzamban)? Tehát mondjuk az egyik kaszinós a másik iparváros és live-ban tudok váltogatni mondjuk (nem kilépek és átmegyek a másikra). Amennyiben van ilyenre lehetőség, akkor az multiban, vagy single-ben (esetleg is-is)? (Remélem meg tudtam érthetően fogalmazni, mert mivel nem ismerem a játékot, így nem ismerem a korlátait, határait.)
Tehát lényegében, hogy bent vagyok egy régióban mondjuk néhány másik játékossal, de azon a régión belül van mondjuk 3 városom (3darab 2x2km-es területem beépítve) és mindegyikben folyik gőzerővel a simek élete (termelnek, tanulnak dolgoznak stb).Bocsánat a tudatlanságomért és előre is köszönöm a válaszaitokat.
(Ezekre a kérdésekre még sehol nem találtam leírást, vagy csak én nem értettem meg
)szerk.: Még annyi, hogy patchelés, bugfix milyen sűrűn van, mikor várhatóak nagyobb újítások, esetleg előre tudható bővítések.
-
Exom
tag
válasz
OverKiller
üzenetére
Ohh nagyon egyszerű..
Bedugult a közlekedésed.
A szénszállító, a kukás, az áruszállító mind a dugóban vesztegel.
Semmi nem működik emiatt -
OverKiller
tag
Ebben az új patch-ben valamit jól elfuseráltak.. Beléptem, és pár perc múlva elkezdett a városommal minden baj lenni. Áram -80MW, termelés leállt mindenhol.
Rájöttem, hogy miért.. Se a lerakat, se a teherkikötő nem csinál semmit. Az összes kocsi vesztegel, közben a széntüzelésű erőműnek szénre lenne szüksége, a kibányászott érceket senki nem viszi el, tehát se importom se exportom nincs semmiből.. Ez most mi..?
-
trigorin
aktív tag
Egyébként épp akartam kérdezni, hogy működik a szimuláció ezekkel az agentekkel, de látom, éppen ezekkel van baj. Egyrészt a közlekedés igen gyatrának tűnik, erről ma jött is hivatalos blogbejegyzés, másrészt gyanús a simek közlekedése is. Nagyon úgy tűnik nekem, hogy a simek csak elnevezett és újrahasznosított agentek, de valójában nincs igazi ottonuk, munkahelyük. Ezt a feltételezésem támasztja alá, hogy egy sim információs paneljén mindig csak az van kiírva konkrétan, honnan jött (erre link is van), de a célja csak általánosan van megfogalmazva. SC4-ben, ha bekopogtam egy lakásba, a program kirajzolta, hova járnak dolgozni, milyen járművel, egy gyárra kattintva pedig hasonló módon megjelenítette, honnan járnak oda dolgozni. Nagy különbség ez, azt hiszem.
-
engusz
veterán
Igen, ezt én is tapasztaltam, de egy kis idő elteltével egyre többen kezdték el igénybe venni. Persze még közel sem annyian, mint amennyit az ember elsőre gondolna, de valószínűleg automatikusan van szabályozva
Legutóbb a főiskolát kellett bővítenem, mert elfogytak a helyek. Az általános suli ki van maxolva. Egyetem mellé pedig most sikerült egy mérnöki kart telepíteni, de eddig csak félig volt tele
-
BZoli87
csendes tag
Azzal az furcsasággal találkozott már valaki, hogy egy adott városban van általános iskola, középiskola, egyetem, megfelelő iskolabusz lefedettséggel, és mégis vannak olyan simek akiknel a statisztika jelzi h "nem iratkozott be". Pedig ott a buszmegálló....
-
Sonitus
csendes tag
üdv,
egy elég noob kérdésem lenne: hogyan tudok speciális épületeket építeni? kaptam már egy csomó petíciót kaszinóra, arkológiára, stb, de az istenért sem találom meg azt, hogy hol lehet ezeket felépíteni.

-
Telda
addikt
A szomszéd városokból átjöhet a füst? Ha igen mit tudok vele csinálni?
Meg elkezdtek panaszkodni a lakók, hogy sok a bacilus, ezzel most mit csináljak? -
törölt tag
Tele van a tököm az állandó netkapcsolatot igénylő játékokkal...
Sajnos ezt sem veszem meg... -
biga
őstag
Végre lehet meghívót küldeni az összes Origines ismerősnek, ha offline is
8 meghívót kiküldtem, eu kelet 2-n PHLand várja akit érdekel 
-
engusz
veterán
-
CSiPet2
tag
EU-K4-en van már csapat? Ha van hely, jöhetne meghívó CSiPet2 névre. (4-el játszottam elég sokat, ezzel az újjal, még csak egy 50k-s városig jutottam)
-
-
trigorin
aktív tag
Ezt a kereskedést, meg úgy egyáltalán a városok közti együttműködést nem nagyon értem. A kezdő városom, First City mellé elkezdtem építeni egy másikat, a neve Hardwork City. Anélkül, hogy beálítottam volna, egyszer csak megjelent egy kukásautó First City-ből. Okés, mondtam

Aztán később visszamentem oda, és átküldtem 6 rendőrautót Hardwork City-be, épp ennyi volt a saját városomban összesen ugye. Azt már megértettem, hogy ilyenkor a rendőrautók maradnak a városomban, viszont kapok pénzt. Visszalépve Hardwork City-be, a hat rendőrautó szépen ingázott a két város között. A város meg ténylegesen nem fizet érte semmit, ezt is vágom. Nem tudom, ennek így mennyi értelme van, de érthető, miért ezt a modellt választották az erőforrás-kölcsönzésekre egy multiplayer környezetben.
Na de most hogy van az árukkal? Mert Hardwork City lakossága átjár First City-be vásárolni, szóval a kevés kereskedelmi negyed csak halódik ott, ugyanakkor a telepített gyárak (nevének megfelelően gyárvárost terveznék ugyanis
) csak panaszkodnak, hogy nincs minek termelni. Ők miért nem szállítanak szintén mondjuk First City-be? Hogy lehet így gyárvárost csinálni?Később, ha gyártok már ez-az komolyabb cuccot (úgy látom, procit, tévét, ötvözeteket meg még egy-két dolgot lehet) kinek kell majd exportálnom? Kell a régióban felvevő város? Vagy a globális piac a cél, az mindent benyel?
Ja, és az olajgyáram leállt First City-ben, mert tele van. Azt javasolja a játék, tegyek le kereskedelmi lerakatot. Na, azt nem találom sehol

-
Delta×
senior tag
2 napja azt írja a játék hogy "jelenleg nem lehet betölteni a várost kérem próbálkozzon újra"
Ez miért van ?
-
Ossamin
csendes tag
válasz
longwild
üzenetére
Amikor lerakod a zónát, akkor mutatja, hogy mekkora területet tud majd későbbiekben elfoglalni. Annyit mindenképpen hagyok neki. Amúgy olyan szép normális téglalap területeket hagyok a későbbi épületeknek

Lakó és kereskedelmi szektort eddig rendszeresen kevertem és működik is a dolog. Mondjuk a legnagyobb sűrűséget még nem értem el, ott lehet már problémás lenne.
-
-
Exom
tag
Lenne egy javaslatom, arra az esetre, ha véletlenül bekövetkezne a teljes összeomlás, és az Origin törölné a városokat, mondván kezdjük újra. (Nincs ez irányú információm, csak készülök a legrosszabbra)
Ha ez bekövetkezik, akkor rövid úton megegyezésre kellene jutnunk, mert az ami most van, az elég kiábrándító. A jelenleg rendelkezésre álló 24 db (folyamatosan bővülő db szám) szerveren vagyunk magyarok elosztva, attól függően, ki hol kezdett el játszani, hova tette le a városát először, illetve melyik szervert látja szabadnak.
A nevetséges, hogy a különböző szervereken játszó felhasználók nem is látják egymást !!
A fő probléma, hogy a usereket lasszóval kell összefogdosni egy -egy régióhoz, mert az összes szerveren szét vannak szórva a játékosok.A javaslatom az, nevezzünk ki 1 - 2 - max 3 szervert, mint PH default szerver, és mindenki oda csoportosuljon.
A régiók tele lesznek, a játékosok látják egymást, tudnak kommunikálni egymással.
Arról nem beszélve, hogy a ping miatt is érdemesebb közeli szervert választani.Esetleg Origintől függetlenül is érdemes megtenni mindezt? Mit gondoltok?
-
longwild
aktív tag
Ti a lakó és kereskedelmi szektorokat mennyire szoktátok keverni?
Egy-egy szektort mekkora szabtok az utak sűrűságável? Egyáltalán van ennek jelentősége, hogy két utca között mekkora az a hely, ahova épülhet a ház, felhőkarcoló?
-
Pierre75
senior tag
Ha EuNy3-n kezdett vki vmit, akkor csatlakoznék.
Az utóbbi 3-4 napban sikerült elkerülni a csődöt, (bőszen koncerteztem) de egy újabb földrengés után már meguntam (vitte a nagykorházat, kaszinót, gimnáziumot, lakó- és kereskedelmi centrumot).
Vmit frissített reggel. -
biga
őstag
Mikor tudtok belépni?
-
Dreamie
őstag
Nekem is jöhet meghívó!
-
xGP
csendes tag
biga, jelentkeznék én is a régióba euk2-n. Fel is vettelek Placehold3r néven.
-
biga
őstag
Sokan jelentkeztek a régiónkba (és ez jó, kellene a sok új város oda), de marha nehéz összeegyeztetni a dolgokat. (nem tudom miért nem tudok meghívót küldeni egy olyan origines ismerősnek, aki nem azon a szerveren van! Ez egy idiótaság!). Jó lenne egyeztetni egy időt, amikor mindenki aki jönni akar fellép a szerverre (már ha tud ugyebár) és akkor minden érdeklődőt egyszerre meghívok. Illetve ha nem én, akkor az, aki már bent van a régióban (Korcsii, longwild ez nektek is szól ám!
). Én gyk kis túlzással egész nap gépközelben tudok lenni (a hétvégék és a szerdák neccesebbek, mert ekkor a kölkök itthon vannak nem iskolában
), de ha valaki jelez (és itthon vagyok) akkor is fellépek legalább a meghíbó elküldéséig. -
Kicsimix
őstag
Ez nem bug.... Következő a problėma:
1, Rossz az utak elrendezėse
2, olyan kritikus kereszteződésekbeėpítettėl lakó vagy kereskedelmi övezetet ahol egyfolytában megáll egy vagy több autó ,hogy betėrjen üzletekbe vagy hazamenjen ezáltal őrületes nagy dugót okoz... A 200k+ -os városomban 1! ėpületet kellett lerombolnom, hogy megszünjön a bejáratnál a dugó...
Egy ilyen apró gond kėpes elrontani sokmindent....
De az ėpületeid elrendezése is befolyásolja... Pl egyetem ne legyen a bejárat körül.... Vagy inkább inkább semmi ilyen...
-
longwild
aktív tag
Vonatot megéri városon belül építeni?
Vagy csak regionális összeköttetésre jó?
-
-
Telda
addikt
Hali!
Hogy a fenébe van az hogy a házak szépen fejlődnek, ha ráviszem a házakra senkinek sincs gondja, de a lakosság 1800-ról 500-ra csökkent vissza. Nincs lég- vagy talajszennyezetség, az adók alacsonyak, parkok boltok vannak, munkahely dögivel, még is elmennek.
-
Nem tudom mit csináltak a szerverekkel, de most mikor beléptem csak két gomb fogadott. Újra kellet kezdeni a játékot. Az összes városom eltünt. Ráadásul mindkét szerveren, ugyan így jártam. Azt hiszem egy darabig, hanyagolom a játékot.
-
Ossamin
csendes tag
Pont erről kérdeztelek én is ma a régióban

Amire sikerült rájönnöm, hogy a villamos lehet a megoldás. De irdatlan menyniségű. Most van 1 villamos ilyen pályaudvar szerüségem (nevét persze elfeljetemm) max villamossal és 2 alap. Az is érdekes ha egy helyre rakom őket, akkor a villamosok ott fognak keringőzni a környéken. Minden fontosabb utan sugárút min van villamossín és így napi utasszámom kb 110e. Bejövő részen reggeli és esti órákban ven tumultus de egyébként elviselhető.
Lenne egy kérdésem nekem is a közlekedéssel kapcsolatosan. A buszok jók bármire is?? A távolsági hoz jópár turistát az ok, de a helyi? Nekem idővel mindig ott rohadtak a dugó közebén 1 tűzoltó és 1 rendőrautó között...furcsa módon amióta letöröltem a föld színéről is a helyi buszokat jobb lett a közlekedés

-
-
Exom
tag
Van bárkinek épkézláb ötlete a közlekedési problémák megoldására?
Úgy beállt a városom, hogy semerre sem mozdul a forgalom.
A városba bejövő autósor olyan hosszú, hogy nem látom a végét.
Ráadásul az autók működtető logikája is elég hervatag. Tök ésszerűtlenül mozognak. -
bla255
csendes tag
Én is megvettem a játékot mivel megtetszett, és bejönnek az effajta játékok, ráadásul már szerver gondok is elenyészőek.
Ha valamely régióba van hely, szívesen mennék, ahol velem egyszinten levő kezdők vannak.

Origin: bla255 -
Delta×
senior tag
Tegnap óta egyetlen városomat se tudom betölteni se újat kezdeni... csak nekem van ilyen gondom ?
-
biga
őstag
Kezdjél minimál utakkal és kevéssel. Majd később fejlesztesz. Eleve hagyj helyet sugárutaknak. Áram és víz ami már az elején feltétlenül fontos! Ezekre később is figyelj oda, mert a játék néha hajlamos túl későn jelezni, ha pl elfogyott az áramod (nekem egyszer akkor vált pirossá, mikor már -45MW körül járt! Gyanús volt, hogy nem jön a pénz, míg belefeledkeztem a statisztikába. 50MW-ot előteremteni nem könnyű egyik pillanatról a másikra, hacsak nincs elég sok pénzed és/vagy jól működő szomszédaid
Ha leáll az áram vagy a víz és amúgy is minuszban vagy gyorsan fog lefelé pörögni a pénzed, mert először általában a termelő üzemek állnak le!)Ha sok a szemeted hamar nyavajognak klinikáért és a tűz is esélyesebb, így egy szemétteleppel ezeket kicsit elodázhatod (csatorna sem árt). Kis bűnözés sem nagy gond az elején, a szegényebbeket kevésbé zavarja. Iskola ráér, ha már kicsit belelendülsz és már van bőven középréteg is. Ezekkel jó eséllyel elhúzod addig, míg elkezdesz valami igazán nagy pénztermelést: fém és ötvözetgyártást, vagy üzemanyaggyártást ilyesmi. (persze legyen nyersanyagod hozzá, mert eleinte nemigen fogsz importálni
Na meg - bár ezt hülyeségnek tartom - kohót/olajfinomítót ilyesmit alap épületek nélkül nem is lehet építeni, így a sime importálást-feldolgozást-értékesítést mellőznünk kell). Ha az beindul, akkor dőlni fog a pénz, 2 dologra érdemes ekkor majd figyelni: ezek mind durván szennyezőek, és hogy azért annyira nagyon így se menj minuszba, mert érhetnek meglepetések és -30000-el már nem egyszerű kilábalni egy nagyobb katasztrófasorozatból! (De nem lehetetlen!
)
Ha nincs nyersanyagod, elmehetsz a szerencsejáték felé is, az is viszonylag könnyű pénz, de készülj erős forgalomra és megnövekedett bűnözésre.A legdrágább dolgok: oktatás és eü! Egy egyetem (és alatta a többi) fenntartása már nem pite! De ezeket elég jól elodázhatod, míg valóban agy igény nem lesz rá.
Biztos van még egy rakás dolog, ami nem jut eszembe, azt majd a többiek elmondják

-
Telda
addikt
Valaki lenne olyan kedves és mondana pár alapfogást kezdőknek.
50.000-rel indultam, hogy tudok nyereséges lenni, mire elég ez a pénz?
Abból a +250ből ami az adókból befolyik semmit nem tudok venni.
Kölcsönt kellett felvennem, mert nem volt rendőrség és beindult a bűnözés. -
Zsoccc
senior tag
Járt már valaki úgy, hogy a játék leradírozta a régióból a városát? Lényegében mutatja, hogy ott van, meg mennyi a lakos, stb, de a régiótérképen olyan mintha üres lenne a terület, és természetesen be se tudja tölteni, csak tölt végtelenségig...
-

-
xGP
csendes tag
Erre én is kíváncsi lennék, mert nálam eddig minden városban ez volt, egyszerűen nem tudok 60k lakos fölé menni, pedig tényleg minden van már a városban. Persze az épületek fejlődnek közben, már lényegében csak felhőkarcolóm van, a térkép túlnyomó része lakóövezet. És az a töredék kereskedelmi és ipari övezet meg állandóan avval jön, hogy nincs elég vásárló / nincs elég munkaerő.
Azt se értem, hogy a lakók miért panaszkodnak a bacikra és a sérülésekre, holott teljes kórházi lefedettségem van, csomó mentőautóval, 2 wellnes autó, sőt még az a diszpécser iroda vagy mi is le van rakva (ráadásul ezeknek a fenntartása elég drága szokott lenni).
És még az is probléma nálam, hogy a kukásautók elvileg összeszednek minden szemetet (legalábbis nem látok a diagramon már sehol kukát, néha 1-2 kisebb marad), de a statisztikában még csomó hiány van és persze a lakosok panaszkodnak is a szemétre néha, meg gondolom ebből is ered az előző probléma, a sok baktérium.
Ezekre valakinek ötlete ? -
biga
őstag
válasz
Oliver1982
üzenetére
Én is, de én simán beállíthattam magyarra.
Más: Mondjátok meg mi a fenét kezdjek a lakókkal, akik megállás nélkül panaszkodnak arra, hogy nincs pénz. Munkahely lenne dögivel, a munkahelyek fele meg azért zár be, mert nincs munkás. Azt írja nagy a lakóövezeti igény, de hiába csinálok újakat, jó ha feltöltik, de nem fejlődnek sehová. Egy csomó parkom van, egy rakás iskolám és minden szolgáltatásom bőven jó, de mégis minuszba fordulok lassan e miatt. Nem első városom, eddig ilyet nem csináltak nekem

Megint más: van egy olyan gyanúm, hogy a szervereknek (hálózati) földrajzilag semmi közük a nevükhöz. Néhányan mondjátok, hogy több eu k szerver is tele van. Én meg ránézek (innen Fr.o-ból) és mind zöld (csak euk4 meg euny4 nem) Bármelyikhz lazán csatlakozom bármikor. Nálatok mi a helyzet?
Telda: hozzánk lehet euk2-n, ha be tudsz lépni és felveszel engem
(biga156)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

hát menjmáááár...

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)