Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
longwild
aktív tag
Lényegében egy szerver sem érhető el! :p
Totál piros mind, tele, tele, tele...
-
capafog23
őstag
Amikor elkezdtem a játékot sima utakkal kezdtem azt felfejlesztettem, de sugárútra ugyebár nem lehet, megoldás? (busz már van nagyon sok, villamost meg ugyebár nem tudok)
dózer? -
biga
őstag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Király! Na akkor még véletlenül sem lépek ki és örülök, míg megy. Akinek meg sikerül felvennie, vegyen fel és üzenjen és már hívom is meg.
Apropó: a meghívásnál városra tudok csak meghívni valakit? (tehát ha régiónézetben rákatt egy üres területre feldobja a barát meghívást, na de nem biztos, hogy te azt választanád. Vagy az a régióra érvényes?)
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Ha van még hely PHLandon, beszállnék

-
Petie
veterán
lehet bedugult és azért nem ment.
megtelt a bejövő újrahasznosítható szemét és lehet hogy az épület egy raktárat használ így nem tudta hova tenni a kitermelt műanyagot ötvözetet, és mivel még kis egység volt megtermelve (270 műanyag, 0.7 ötvözet) ezért a kamion nem vitte ki, és bedugult az egész.
egy másik városban is csináltam egyet, ott előbb csináltam külső raktárat is, meg kevesebb begyűjtő kamiont és ott normálisan ment a termelés.más:
ajándéknál mennyit kell várni míg átér? egyik városból küldtem pénzt a másik városba. még meg is vártam míg elvitte a kocsi és kiírta hogy elküldve, de ahova küldtem ott még 3 nap után se jelent meg az összeg.. -
csasaKKP
senior tag
A frissítésnek hála, megint probléma van a felcsatlakozással.
-
LBandi
aktív tag
Elég viccesen vannak megcsinálva a játékban a léptékek. 3 reaktorok atomerőmű kell egy 300k-s városhoz
100 ezer feletti lakosság esetén már megalopolisznak számít . Ráadásul a közutak olyan szintje nem elég amilyen még az igazi nagyvárosokban sincs mindenhol. -
bpx
őstag
válasz
logaritmus
üzenetére
-
csasaKKP
senior tag
Végül én is úgy jártam, hogy 170k-s lakossággal +turistákkal nem birkózik meg az úthálózat. Mínuszban vagyok, még szerencse, hogy a turizmus miatt növekszik a bevétel (amit nem jelez ki), de attól tartok, nem sokáig marad talpon a városom.
És kellene kórház.
Ötlet? -
biga
őstag
válasz
OverKiller
üzenetére
behívlak az újba, ha érdekel (euk2)
-
biga
őstag
Létrehoztam EU Kelet 2-n is egy hasonló 16-os régiót, hogy akkor is lehessen játszani, ha nem megy az 1. Ha valakit érdekel jelentkezzen nálam.
-
RockHaRD
addikt
válasz
logaritmus
üzenetére
please f*ck your own mom.... nyilván ha beleöltek az emberek órákat a városba, akkor majd nyitnak egy újat...

-
OverKiller
tag
Valaki be tudna hívni egy területre?

Jó lenne nem a sok külföldivel játszani..
Originem: Par4doXon
Előre is köszi!
-
biga
őstag
" A SimCity szolgáltatás üzemszünetet tart"
Minő meglepetés! Mármint hogy most már írja is, nem csak teszi...
-
Petee87
tag
Sziasztok! Lehetséges előre letölteni a játékot kód nélkül? Kódom még nincs, de amint megkapom első perctől szeretnék vele játszani, ezért szeretnék előkészülni. Limited Edition érdekelne. Ha nem akarom használni a LE-ben a szuperhősöket akkor nem kötelező igaz?
-
Mr.White
senior tag
válasz
logaritmus
üzenetére
majd lesz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kelet 1 elérhető nektek?
-
Sonja
nagyúr
Ez ellen mit lehet tenni?
Egyre több az ilyen üzlet. 

-
Mr.White
senior tag
egy ideig tűrtem, és megértettem ezt a szerver szarakodást, de most hogy a városom emiatt nem lett szinkronizálva, és csomó mindenem elveszett, + visszalépni se enged, mert a szerverek tele vannak, kezd nekem is tele lenni a ****!
-
xGP
csendes tag
-
xGP
csendes tag
Az elégedettségnél mit lehet kezdeni a "pénze van szükségünk" dologgal ? Gondolom akkor dolgozniuk kéne, de így is van egy csomó betöltetlen állás (azaz munkaerőhiány van), nem tudom hogy lehetne másképp megoldani a dolgot.
-
janitor01
tag
Sziasztok!
Most kezdtem el de töményetlen kérdésem volna..
Ekkora területem lesz örökre? mert ez így nagyon picúr. Betelt minden és folyamatosan rinyál, hogy rakjak le több lakó övezetet..
Mit csináljak ha a szomszédom, nem játszik? semmit nem csinál de az Ő városában van olaj meg szén...
Megpróbáltam rámenni a kereskedelemre de nem annyira vágom, hogy hogyan működik..
-
SSJmeszes
senior tag
Hát vagy nagyon hülye vagyok a játékhoz és nem értem, vagy a játékban vannak nagy hülyeségek..
Közel 200e. népesség mellett a kereskedelem és az iparágban 80% azzal zár be, hogy munkás kell nekik..
Hogy nincs munkás? Ezt nem értem.. Meg az előbb is magas adók miatt.. milyen magas adó 8-10 közt mozgatom.. A fejlesztők ne jöjjenek akkor MO ra!
Mert rögtön felakasztanák magukat!
Egyre több a hajléktalan is..
Az meg hagyján, hogy alig van hely nagyobb dolgokat letenni, illetve nagyon nincs is rá lehetőséged.. Tehát szerintem ki sem tudod építeni teljesen a játékot ami lehetőségek vannak benne.
-
biga
őstag
válasz
Mr.White
üzenetére
Közlekedési, eü problémám nekem sincs, a bűnözés is elviselhető (bár azt folyamatosan mondják a városházán), de a szennyezéssel nehezen bírok. A légszennyezés az hagyján (igaz, a nagy része kimegy, főleg felétek
), de a talajszennyezésem durva és nem nagyon jöttem még rá, mi szünteti meg hatéjonyan (hiába, a bányászat és a fémgyártás már csak ilyan...). Az az érdekes viszont, hogy ott is nagy a talajszennyezés, ahol ilyen nincs is: pl a városi sugárutak alatt, ami gyk az első perctől ott van. Kisérletezem a felszámolásával, de ha valakinek van rá jó megoldása szívesen veszem. -
csasaKKP
senior tag
TILTOTT!

Más: A francba, 100k közelében voltam lakosilag, erre ez a rohadt szélerőmű nem termel áramot, mert a szélerősség 6 mph csak, és 15- körülről indult! Most meg csak 6... Én meg az egyetemen a szélerőmű fejlesztésébe kezdtem, de nem sietnek, meg b***hatom, ha nincs szél.

Utána meg dugó. dugó dugó hátán, rinyálnak, hogy a busz tele van, de fullra van upgradelve minden buszos dolog. Villamos dugig van, rinyálnak. Nincs több hely még egy villamosremíznek. Vonat dugig van, rinyálnak. Hogy indítsak több vonatot?

Nincs elég értelmiségi munkás... Hát a tanulásba fektettem, az viszi el minden zsém. Minden suliféle le van téve, fullra upgradelve. És rinyálnak a gyárak is.
Az emberek csak tüntetnek, pedig a népszerűségem 80% körül van.
...
És odáig jutottam, hogy a népesség csökken, áram kevés. Mit csináljak?
-
Delta×
senior tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Eladó függő
-
Satan_Claus
őstag
Mennyire megbízható dolog az Origin kulcsvétel? Mármint nem Originről

-
RockHaRD
addikt
én most dózeroltam le az egész várost... és itt jön a képbe a büdös nagy bug, hogy -700 az áram, meg stb víz, szennyvíz viszi el a nemlétező pénzt, pedig üres az egész telek, és 0 lakos van... (130 ezren voltak előtte)
már saját atomerőművem volt amúgy, szal áram probléma nem volt, viszont ami a vízzel van, az keményen felbasz
az ember a fullos városába lerakja egy tiszta helyre, és 4-5 nap alatt kifogy??? és akkor utána bontsd le a fél várost, hogy áthelyeztest. Hiába van mellette a szennyvíz tisztító, semmit sem jelent 
-
Petie
veterán
sziasztok

van egy kis gondom az újrahasznosító üzemmel, remélem tudtok segíteni.
tele van.
és olyan mintha nem dolgoznának benne, mert a felgyülemlett újrahasznosítható cuccből nem fogy semmi és a termelés 0/0 (1 műanyag 2 ötvözet sorom van)
milyen fejlettségű orkok kellenek ebbe az egységbe?
-
RockHaRD
addikt
Budaphest lakói szívesen vásárolnak itt: Phaszomat
-
Mr.White
senior tag
-
OverKiller
tag
válasz
csasaKKP
üzenetére
A 3xx-es volt fent, még év eleji, tegnap töltöttem le a 314.14-est (legújabb beta amiben kiemeli a SimCity támogatást) de 10 fps-ről felmentem 12-re és ennyi. Úgyhogy még várni kell, hátha beoptimalizálják a dolgokat.
Vagy lehet hogy szimplán tojnak a laptop játékosokra, hiszen "egy kis GT sorozatos mobilvga-val ne akarjon má' jáccani a *csög, vegyen asztalit aszt csapassa!"..
-
Dreamie
őstag
hát bazz.... nekem úgy beállt egy kereszteződésbe az összes kukás, újrahasznosítós és iskolabuszos, hogy szét kellett verjem a negyedet, hogy újra beinduljon... eszem megáll bazz, csak látom, hogy gyűlik a szemét... beszarás...

-
logaritmus
tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
busszal és villamossal frankón lehet menedzselni a közlekedést, de ha sajnos alapból nem jó lett kiépítve a közlekedés egy bizonyos lélekszám fölött teljesen mind1 mit csinálsz dugó lesz és beáll minden, ezzel gátolva mindent, Én max azt szoktam csinálni, hogy egy idő után mikor már tényleg gáz lesz a dugó, megnézem a simek merre közlekednek leginkább és azokat az utakat átmenedzselem, beteszek párhuzamosan másik sugárutakat ezzel valamennyivel javítva a helyzeten, nyilván akkor borul a megszokott rend, de újra kell építtetni azt a részt amit szétbarmoltam. Nekem is már volt több mint 250 ezres lélekszámú városom (2) amit megölt ez a kretén dugó, és ment a rablás a szénné égés
mert senki nem ért oda sehova. -
GegeWarrior
senior tag
Király a Tornádó
Elég látványos és pusztító 
Muszáj voltam kipróbálni, mert 18 szélturbinámhoz azt írta ki nincs szervizúttal csatlakoztatva miután beléptem
És hiába csináltam bármit nem történt semmi
Emiatt koros energiahiány volt.
Ez valami bug? Másnál volt ilyesmi? Mert ez nálam már másodjára történik. -
-
marcyman
aktív tag
Van valami mód arra, hogy áthelyezzek egy "pénzbe kerülő" épületet? (Rendőrség, tűzoltóság, stb.)
Vagy marad a jó öreg bontás és újra felépítés? (Persze pénzt nem kapok vissza.) -
Korcsii
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Én már másodszor játszom el, hogy bezárok mindent.
Elsőnél bement 40% alá a népszerűségem, és a területek fele üres lett. Mondjuk legalább átstrukturáltam egy-két könnyen mozdítható dolgot, amíg lassan újra benépesedett. Másodiknál megint elszálltak az adók, így kb dózerólasból állt a játék, meg mindig feldobta, hogy itt a vég, csináljak valamit. Ezt szerencsére sikerült időben elkapnom, és lassan talpra állok. Én is processzor bizniszbe kezdtem, mert voltak szemétszállítási gondok... azért küszködős... -
RockHaRD
addikt
nekem végem van... nincs már pénzem, viszont -30000 óránként, szal vagy kikapcsolok mindent, vagy vége a városnak. Most még annyit próbálok, hogy induljon be az egész gépezet, fleveszem a 300 ezernyi kölcsönt, és akkor van 10 órám, hogy beinduljon a processzor biznisz. Ha nem, akkor ennyi volt... kitörlöm, és kezdhetem előlről

(#619) renard játékban végig offline vagy (nylván nem) Originbe is hiába írok, nem válaszolsz... tök jó akkor a rendszer nem? (mármint nyilván nem kapod meg, nem direkt nem válaszolsz)
-
Mr.White
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
küldök mindjárt.
teherkikötő kell a vonattal való szállításra, de most még sztem ne csináld meg, elég a kisebb raktár is.amúgy nem értem, miért nem akar a legnagyobb sűrűségre nőni a lakosságom, elvileg az utak is elegendőek rá, meg 90%-os a boldogságuk.
megpróbálok valami videót csinálni.
nálam egyedül szennyeződéssel van gond, mert rossz helyre fújja a szél a cuccost.

gazember nálam mindenki offline, és semmi üzenetet nem kapok senkitől...
-
GegeWarrior
senior tag
Hát nem tudom nálam van pár kereszt utca is, de mégis állati a dugó

Igaz villamos nincs, de a busz maxon megy.
Úgy látszik 75 ezer fő felett nincs mit tenni??? Az mondjuk tényleg meleg, mert így semmi nem jut el sehova sem.
Pedig vannak 200k felettiek is. Akkor ott mi lehet
A játék viszont kurvaaaa jó
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mr.White
üzenetére
egyfelől köszi a 2 millát, másfelől pedig lehet, hogy kéne még 2
(tudom, pofátlan kérés, de elköltöttem azonnal fejlesztésekre, osztan egyszer csak -30000$/óra, szal most csőd lett 
egyébként lehet, hogy a busz lesz a megoldás, láttam nálad is, hogy sok van, szerintem az megoldja majd nálam is a közlekedési problémát
vonaton hogy szállítasz árut?

-
Mr.White
senior tag
ja amúgy 2 nagy buszállomásom van és 10db P+R, lehet ez oldotta meg a közlekedési gondokat.az árut is érdemesebb vonattal szállítani.
-
Mr.White
senior tag
nemtom nálam minden rendben van.se bűnözés, se úthálózat probléma.
ezek fennáltak nálam is, de egyszercsak jó lett.
gazember, biga, dili küldtem nektek 2misit fejenként hátha kisegít.dreamie neked nem tudok, mert nem vagyunk összekötve.:S
dreamie fejlesztem a 2. generációs reaktort, remélem ezt azért te is tudod majd használni.
a víz probléma meg tényleg úgy oldható meg, hogy a szennyvíztisztítót és a vízmű szivattyút egymás mellé teszed, lehetőleg nagyobb lefedettségű vízkészlet mellé.
-
csasaKKP
senior tag
Na, srácok, elteszem magam holnapra, ma szétkockultam magam (függő leszek?
). További jó játékot mindenkinek! -
csasaKKP
senior tag
válasz
OverKiller
üzenetére
Ha a grafikai beállítások nem segítenek, akkor driver probléma lesz szerintem.

Dugó esetén használj dugóhúzót.

Nem sokat tudsz tenni, újra kéne húzni őket.
Szerk.: Az rendesen be van dugulva.

-
RockHaRD
addikt
megette nálam az egészet a fene... ez a közlekedési probléma egyfelől megoldhatatlan, másfelől pedig tönkre vágja az egész várost, mert az áru nem jut ki, a rendőrök pedig ezért nem tudják a bűnözőket elkapni, mert állnak a dugóban az emberek...
mit tudok ilyenkor tenni?
villamos maxos kocsikkal jár, busz szintén van. Tököm ki van már az egésszel, hogy tök jól felhúzom a várost, erre egy ilyen bug miatt beszarik.. mert ez tuti nem normális, hogy a bejáratnál ekkora dugó van
krvstnfszt -
Kicsimix
őstag
Mióta frissített a játék nem lépett ki : )
1-2 órája...Vagyis nem crash elt .. : )
-
OverKiller
tag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Nálam 1 háznál és full városnál is 10 FPS, mostmár az új driver-rel 12.

Beállításokra szintén nem reagál, bármit állítok be neki, marad ugyanaz. Csak azt sajnálom, hogy nem cserélhetős a vga-m, mert akkor tuti hogy cserélnék egy valamilyen ati-ra.
De még mindig azon vagyok teljes mértékben elképedve, hogy hogy lehet kevesebb grafikai igénye egy BF3-nak, vagy egy Crysis 3-nak? Vagy akár egy Most Wanted (2012), és még sorolhatnám azokat a játékokat amiket tudok játszani ezen a kis "csóró" laptopon..
-
csasaKKP
senior tag
válasz
OverKiller
üzenetére
Én HD 5670-nel játszok, 24 FPS-ről indultam, most mivel nagy a város, 20 alá csökkentem. Illetve majd kipróbálom notin, 7670 M-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy 10 perc kattintgatás kellett nekem is 

100 ezer feletti lakosság esetén már megalopolisznak számít . Ráadásul a közutak olyan szintje nem elég amilyen még az igazi nagyvárosokban sincs mindenhol.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(dilipok)

És mire jutottál végül?