Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.White
senior tag
-
RockHaRD
addikt
válasz
logaritmus
üzenetére
ez nem jó

felrakom, connect to usa server, minden f.sza, mégis a megjelenés 7.-e 12:01am. ugyanez van a másik shield progival, amit pár hsz-el arrébb linkeltek
-
biga
őstag
válasz
norbee2244
üzenetére
Mondjuk nem lepne meg, az usákok mindig is perifériának tekintették a világ többi részét

Ettől mé nem valami elegáns a hivatalosan március 5-ét hírdetni, ha USA-n kívül ne akkor jelenik meg...
-
front3r
őstag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Majd írd már le légyszíves, hogy van-e náluk Simcity! Köszi! Előrendeltem, szóval ha van náluk, akkor megyek is.
G^zC^mp€r: Így van, megjelenésig VPN-ezni kell, minden Origin indításnál.
-
RockHaRD
addikt
a vpn csak az origin indításáig kell, utána ki lehet lépni vele... viszont ez kelleni fog innentől a megjelenésig

-
xGP
csendes tag
Miután kapcsolódtál a VPN-hez, akkor a Speedtesten meg tudod nézni az IP-d, térképen meg is jeleníti, hogy hova tartozik az IP cím, így vizuálisan is látszik, h tényleg megy-e.
-
GegeWarrior
senior tag
Ma megyek a Gameshopba a Tomb Raiderért, hátha egy füst alatt elvihetem a Simcityit is

-
norbee2244
senior tag
A Konzolok Szervizénél mikor lesz elérhető? Valaki dolgozik ott vagy van benfentes infója?
-
Dreamie
őstag
Én becumtam... Feltettem amit Renard linkelt, aztán origin indít, de szerintem ide regisztrálta, mert nem engedi elindítani. Pedig a google fiókom is jelzett, hogy valaki más ip-ről bejelentkezett... nem igazán értem, no mindegy, majd 7.-én jövök...
-
Delta×
senior tag
Leszedtem ezt a flyvpn cuccost valaki tud segíteni a továbbiakban ?
-
tomatos
aktív tag
Online kulcs vásárlás árak:
[link]Ezek csak 8.-tól működnek az fix, viszont olcsóbb mint az Origin!
-
Látom itt mindenki vpn-ezik. Én meg nagy sietségembe csak kulcsot rendeltem neten, amit persze 8. előtt nem adnak oda. Azt hittem itthon drágább lesz, és 30 euróért rendeltem meg Angliából, most már látom hogy hiba volt. Dobozt nem sajnálom.
-
Mr.White
senior tag
-
Delta×
senior tag
Ó a kutyafáját már
rendesen beizgultam mikor postárol jöttem hazafelé erre ott mosolyog rám a március 7. felirat ><Abban tudtok segíteni hogy addig hogy tudom dvd használat nélkül letölteni / telepíteni a játékot ?
Ugyanis új konfigomba még nem szereztem satás dvd technológiát és tanyanettel lassan jönne le ><
Ha már várni kell 2 napot akkor addigra legyen meg a dolod
Gondolom ez sem fog működni ha dvd-ről pendrive-ra, onnan meg gépre rakom >< -
Sonja
nagyúr
USA VPN:
Server: us.justfreevpn.com
PPTP Username: justfreevpn
PPTP Password: 2441Innen: http://www.justfreevpn.com/
(#177) renard: Jaja, nem az igazi, így kiszedtem.

-
Mr.White
senior tag
no megjött a cuccos, de nem tudom telepíteni, mert az összes VPN foglalt flyVPN-en.
más is tapasztalja ezt? -
válasz
RockHaRD
üzenetére
Első dolog hogy ne legyenek szélirányban az iparral a lakossági és kereskedelmi épületek.
A második hogy csökkented az ipar számát, lehet totál hülyén hangzik de csak kereskedelemmel is fog működni a város. Ha mégis kell ipar akkor legyen minél távolabb a többi épülettől.PH régióba jelentkeznék!!!
-
RockHaRD
addikt
valaki tudja esetleg, hogy a gyárak által generált kőkemény légszennyezéssel mit lehet csinálni?

a városházán egyfolytában az a negatívum, hogy "túl sok a baktérium"...
-
front3r
őstag
Itt kapható.
Megbízható eladó.renard: Létre lehet hozni privát régiót, ahol csak te játszol, ha akarod, akkor csak barátokat hívsz meg a régiódba. Teljesen egyedül is tolhatod.
Viszont netkapcsolat mindenképpen kell. -
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ha jól gondolom akkor ez csak neten játszható?

-
-
Exom
tag
Van tippetek arra, hol lehet még kapni LE -t?
Persze 576 -on kívül
Köszi -
logaritmus
tag
Majd írja meg valaki ha már működik vpn nélkül is. Köszi!

-
RockHaRD
addikt
MŰKÖDIK A JÁTÉK!!!
vpn csak az origin indításánál kell, hogy ne legyen szürke a játék. utána ki lehet lőni, elindítod a játékot, letöltni a maradék cuccokat, és utána minden szerver választható. Én a Kelet európait választottam. Play gomb azonnal megjelenik, indul a játék, és újra játszhatom a tutorialt -.-

-
front3r
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Majd mond meg légyszíves, hogy milyen szerverek érhetőek el! Vagy csak annyit, hogy van-e EU szerver?! Köszi!
G^zC^mp€r: Ez rendben van, de majd valahol kérni fogja, hogy melyik szerveren szeretnél játszani VPN ide vagy oda. Lehet még nem volt ilyen ,de ha lesz, akkor arra vagyok kíváncsi, hogy van-e EU szerver, ahol játszol?
Vagy eleve nem kéri, és egy fix szerverre rak be...
-
tomatos
aktív tag
Akinek megvan az eredeti lemez és nem akar várni itt egy legális módszer a játékhoz:
úgy néz ki nekem működik (nem digitális válozatról beszélek)
1. feltelepíted origint (accot csinálsz stb.)
2. beteszed lemezt...installálsz
3. kilépsz originből
3. flyvpn telepítése
4. singapuri server kiválasztása az asia fülön
5. origin indítása
6. játékaimban simcity telepítés
7. 1 percet várj míg elkezdni majd lelép vpn-ről
8. 1 rész installálás kész
9. origin megint kilép
10. flyvpnnel megint csatlakozik
11. originbe visszalép és játékot indít
12. nagy fájl letöltése 1 perc várás majd megint vpn-t megszakít (elég lassu a nagy fájl letöltése
13. vpn újraindit
14. játék elindit és élvezi, közbe ki lehet kapcsolni a vpn-t úgy nézem
üdv jó játékot -
Mr.White
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
szerintem max csak azután miután ez lejárt

-
GegeWarrior
senior tag
Na nekem a Gameshop felajánlott egy ezressel olcsóbban sima kiadást

El is fogadtam, a szuperhősök meg mehetnek levesbe
-
bpx
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
a limitednek a simatol kulonbozo boritoja van, felul Limited Edition vagy Kulonleges kiadas felirattal (ha magyar), mint a kepen
a hatoldalan is fel van tunteve, hogy jar hozza bonuszkent a "superheroes and villains" avagy "hosok es gonosztevok" csomag
egyebkent en a CD Galaxisbol hoztam az enyemet, ma delutan 5 korul mentem erte es limited editiont kaptam (kb. 1 hete adtam le az elorendelest arra)
a honlapon mar naluk is csak a simabol vanaz elorendelt LE peldanyokat ha minden igaz kedd delutanig van lehetoseg atvenni (legalabbis a visszigazolasban ez volt), akkor esetleg meg lehet erdeklodni szerintem, hogy maradt-e meg
-
RockHaRD
addikt
a blokkon is limited edition van

-
RockHaRD
addikt
én most hoztam el az (elvileg) limitedet a konzolvilágból, miután ph-n lezsíroztam az egyik eladóval, de a dobozon nincs rajta, hogy limited
Nem merem kibontani addig míg nem vagyok benne biztos, hogy az.... -
Jönnek az első review a játékról, Polygon 9.5/10-et adott rá, jó lesz ez

Ja és a tesztben is megerősítették, hogy ALWAYS ONLINE lesz a játék, szóval ha állnak az EA szerverei, akkor nem indul el.
-
sp@rtan
senior tag
Most hívtak a Konzolvilágból, hogy az előrendelt LE helyett nem akarok-e 900 Ft-tal olcsóbban simát. De nem.
És holnap hozza a futár, viszont az ügyintéző szerint csak péntektől lehet játszani vele... -
Sonja
nagyúr
Nincs itt gyöngyösi, akinek kellene a LE példányom bontatlanul holnap?

-
RockHaRD
addikt
Gameshopba megérkezett a játék, de még a beigért 1000 db helyett is csak 800 jött nekik...

-
RockHaRD
addikt
válasz
Mr.White
üzenetére
576-ban a honlapon azt írják, hogy raktáron van a limited, de persze a westendben lévő üzlet telefonja ki van kapcsolva...
szerk.: telefont bekapcsolták, és fel is vették. Központi raktárban van, egyelőre nincs semmi probléma náluk a Limiteddel, szal náluk van elég, holnaptól elvileg átvehető

de azért a gameshopban reménykedem, inkább 8500ért vennék, mint 12-ért
-
RockHaRD
addikt
Galaxistól is írtak, hogy elfogyott a Limited náluk

-
Dreamie
őstag
február 5.-ét tudok én is... még ennyi van hátra
-
Tacsika
aktív tag
Halló, Halló!
Nekem már itt pihengél a L.E. egészen csütörtök 01h-ig... akkortól megy a szerver (az Origin szerint)
A tok tartalma: 1db DVD, 1db kb. B5. lap a kóddal...
CDG. A simát akarták adni, de némi szóváltás után a pult alól előkerült a L.E. -
Mr.White
senior tag
én egy phenom x4, gtx 460, 8giga rammal max grafika mellett játszottam a bétát, és teljes mértékig élvezhető votl, de ugye ott csak 1 óra volt a játékra.az viszont biztos, hogy sokkal jobb az optimalizálása mint cities xl-nek.
norbee2244:így van, ez csak a digital deluxe-hoz jár, amit csak originen tudsz megvenni 80euroért.:S
-
norbee2244
senior tag
válasz
Mr.White
üzenetére
A videót elnézve egyre nagyobb a várakozásom akkor is. Ha valaki hamarabb hozzá jut és kipróbálja valami hosszabb szösszenetet írjon róla mivel előre láthatólag csak 11-edikén jutok hozzá .
A videóból nem igazán jött le illetve lehet rossz a gondolatmenetem: csak a Digital Deluxe-ban lehet Német , Francia és egyéb jellegzetetességeket építeni? Javítsatok ha valamit benéztem megint.
-
tkesy
őstag
Mit tudni, ennek milyen az optimalizációja? Van valakinek valami infója ilyen téren?
(pl a cities xl-é finoman szólva is pocsék... )
-
Mr.White
senior tag
pénteken írtam cd galaxisnak, azóta nem jött válasz a kérdésemre hogy LE-t vagy simát küldenek, és holnap elvileg hozza a futár.
így valószínű akármit is küldenek azt be kell nyelnem.
most néztem ezt a videot és csak most esett le mekkora lehúzó EA már megint.:S
a kommentekből is kiderül mi is a véleménye az embereknek... -
RockHaRD
addikt
cd galaxisba már lehet is menni érte
csak ott meg nincs limited 
szerk.: most meg eltűnt az oldalról a simcity
wtf -
RockHaRD
addikt
Gameshopba a jelenlegi állás az az ,hogy 1000 db-ot kapnak az 1300-as előrendelésekhez...

remélem jut nekem

-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Most épp az Original Soundtrack-et (OST) hallgatom, ami egész jó.
Valahogy ki kell bírni azt a pár napot. 
-
Dreamie
őstag
Én valószínű két gépről fogom tolni, mentések lesznek szinkronizálva? Erről hallottatok valamit?
-
Xaels
félisten
válasz
norbee2244
üzenetére
Akkor idézném: "Köszönjük előrendelését, a megrendelést hivatalosan visszaigazoltuk. Legközelebb a termék(ek) beérkezése előtt jelentkezünk."

-
norbee2244
senior tag
Azt megkaptam viszont még a mellé írta az automata,hogy kapni fogok egy megrendelés megerősítést kollégától és azután lesz tényleges a rendelés. 5 munkanapot vártam a dologra és miután itt írtátok,hogy egy másik bolttól kaptatok vissza jelzést és egyebek inkább áttettem oda a rendelést. Igazából mindegy hova megyek érte.
-
Xaels
félisten
válasz
norbee2244
üzenetére
Nem kaptál "Megrendelés értesítés"-t? Én mindig kaptam eddig tőlük, most is. Esetleg a Spam szűrődben nézd meg.
-
norbee2244
senior tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Gameshopból megerősítést sem küldtek számomra a rendelés után kb tehát én annyira nem reménykednék. Bár érdekes ez az LE ,mert annyival nincs benne több.
-
RockHaRD
addikt
válasz
GegeWarrior
üzenetére
elő rendeltem minden létező boltban a limitedet, egyikben csak lesz.
ne örülj annyira a gameshopnak még, mert ők csak hétfőn tudják meg. Van itt ph-n egy tag, aki ott dolgozik, tőle kérdeztem meg priviben, hogy mi a helyzet, és azt mondta, hogy hétfőn megkérdezi a beszerzési osztályt, h wtf. Reméljük a legjobbakat. Én is annak örülnék a legjobban, hogyha náluk lenne Limited (kedvenc játék boltom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez nem az én képen, csak akartam betenni ide egy magyar nyelvűt.