- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
üzenetére
Ha azt nézed, hogy a DayZ Standalone-ból eladtak most már kb 1,7 millát december óta úgy, hogy kimondottan alpha stádiumban van a játék, és minden indításnál kiírja, hogy köszönjük, h megvetted, és segíted a fejlesztést, akkor az a 2 millió nem is olyan sok. Főleg hogy asszem tavaly márciusban jelent meg a Simcity. Egyébként én személy szerint nem bántam meg hogy megvettem. Csak a leárazott deluxe upgrade-t bántam meg amit Originen vettem, annak tényleg semmi értelme.
Sajnos egyébként amit mostanában az EA csinál, az egyszerűen vállalhatatlan lassan. Ott van pl a BF4 is. 21 ezer ft volt a prémiummal együtt, és ugyanúgy alpha mint a dayz, csak itt teljes játékként, teljes áron adják

-
sagem
addikt
Igen, az EA kötelékébe tartoznak, mint ahogy seregnyi más fejlesztőcsapat is. Azt soha nem fogjuk megtudni, hogy kinek mekkora része volt a dologban, de szerintem a kiadó elsősorban a tempót szokta sürgetni (ez itt is megvolt ugye..), ami persze a minőség rovására is megy, de ennél a játéknál már az alapok sem stimmelnek.
A Maxis készíti az EA egyik zászlóshajóját, a hatalmas bevételeket produkáló The Sims sorozatot is, naaa arra a sorozatra tényleg rátelepedett a kiadó, mindenki ismeri a helyzetet, de mégis, mindennek ellenére hosszú évek óta sikeres a franchise, s jönnek az újabb részek..ez a játék meg valószínűleg nem fog folytatást kapni belátható időn belül, mert olyan lett amilyen s a bevételek sem szárnyalnak. Szerintem inkább az a baj, hogy ez a Maxis már csak a nevét tartotta meg a hőskorból, és a tehetségek már rég nincsenek a cég kötelékében, gyakorlatilag a Spore volt az utolsó sikeres játékuk (és azt még az alapító jegyezte..) az egy kaptafára készülő Sims folytatásokat leszámítva. Szóval passz, de nyilván nem tett jót a dolognak, hogy az EA bábáskodott felette, hiszen ők már sikeresen fektettek meg jó pár AAA címet

-
sagem
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Na igen, szidjuk itt az EA-t, de amit a Maxis művelt ezzel a játékkal az is szégyen, pedig ugye ez a cég az eredeti alkotója a sorozatnak..jobb lett volna, ha egy másik csapat kap esélyt

Ez a kötelező régiós bohóckodás egy olyan játéktól, amely a single érában lett AAA cím már eleve borzalmas. A multi/online jó dolog, de nem minden játék esetében, pláne nem kötelező módon
-
csaba951
veterán
válasz
seederking
üzenetére
Igazából ezzel nem lenne gond, mert az alapkoncepció szerint a sok "kis" város együttműködéséből születik meg a "gigacity". Ez rendben is volna, viszont finoman szólva nem tökéletes az egyes városok között az alapanyagok, termékek, dolgozók, fogyasztók áramlása! Szóval az alapötlet jó, de sajnos nem sikerült leprogramozniuk.
Nem mellesleg nem a leendő vevők kérték ezt a koncepciót, hanem a készítő csapat maga vállalkozott rá. Utólag nézve elmondható, hogy nem tudták elérni a saját maguk által kitűzött célt.

-
seederking
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
"Az volt a tapasztalatunk, hogy túlságosan nagy mértékben nőne meg a játék erőforrásigénye,"
Értem viszont külföldi fórumokat olvasgatva látom nem 1-2 ember panaszkodik erre (mármint a kis területre).
Miért nem lehet kiadni egy modot úgy,hogy akár belefűznének egy rendszerigény növekedéséről és a mod telepítésével az erőforrás igény növekedést elfogadó "nyilatkozatot".Így nem lehetne támadni őket ilyen gondokkal. Szerintem ez a nem akarásnak nyögés a vége szitu. -
csaba951
veterán
válasz
seederking
üzenetére
A készítők csináltak ilyen típusú teszteket, és határozottan elvetették az ötletet! Az volt a tapasztalatunk, hogy túlságosan nagy mértékben nőne meg a játék erőforrásigénye, így csak a legjobb géppel rendelkezőknél futna zökkenőnőmentesen a játék. Meg így kicsúsznának a minimum gépigényből is. Ezeket a dolgokat nem akarják felvállalni, így ebben a verzióban már biztosan nem lesz (gyárilag) nagyobb terület.
A területi és sok egyéb problémára kínál megoldást a SimCity: Cities of Tomorrow kiegészítő. Igaz, néhány új problémát is okoz. Meg vitatható, hogy szép dolog-e pénzt kérni egy olyan kiegészítőért, ami gyakorlatilag nem plusz/extra dolgokat ad, hanem az alapjáték tervezési hibáinak az elfedésben segít.
Szerintem szép lassan új patchek sem lesznek, a stúdióban mindenki rá van állítva The Sims 4 gyártására. Ősszel jön ki, és év végéig még várhatóan az első nagyobb kiegészítő is megjelenik hozzá.
SimCity játék a mostani formájában nagyjából véglegesnek tekinthető. Szerintem.
-
seederking
őstag
Nem tudjátok lesz valami mod vagy patch vagy akármi a térképek/város nagyságának növelése érdekében?
Ahogy játszogatok vele elég gyorsan érezhető,hogy kinövi hamar az ember az építhető területet.Főleg ha nem figyel és túl nagy helyet hagy 1-2 épület utca között.Mondjuk nekem ez elég negatív,hogy ha nagy várost/lélek számú területet akar építeni az ember akkor nagyon be kell sűríteni az egészet. -
törölt tag
Nem tudjátok meddig van ma szerverkarbantartás?

(#2485) csoki: Nekem a sárga utas ikonokat csomószor dobálta akkor is, ha minden rendben volt az úttal. Vagy ha nagy a dugó akkor is előjön?
-
seederking
őstag
Kösz srácok..figyelmetlen voltam.
-
RockHaRD
addikt
válasz
seederking
üzenetére
-
csoki
senior tag
válasz
seederking
üzenetére
ha jól látom csak a városod északi fele nem csatlakozik a központi úthoz, a házak felett a sárga út ikonok elég feltűnőek

plusz ha rákattintasz a felugró buborék alatt a felkiáltójelre akkor oda is visz ahol a probléma van (46 épülettel van probléma)vasútat is csatlakoztatni kell a bejövőhöz, már ha van egyáltalán
-
seederking
őstag
Sziasztok
Segítség kellene.
Azt írja hogy nem csatlakozik a város az autópályához ezért nem fejődik a régióm/városom.
De a képen mint látható van kereszteződés/felhajtó..Vagy valamit nem jól csináltam?A másik pedig a vonattal ugyan így vagyok (mármint nem az autópályához nem csatlakozik hanem a régióhoz...Nektek volt hasonló,mit csinálok rosszul?
-
godfella69
tag
Hú de rég néztem már be ide, és rég is játszottam a sim citymmel
Mi a helyzet most a játékkal? Érdemes megvenni a kieget? nézegettem players.hu-n 3500 ft most a kieg csak az a kérdés mennyi idő még megérkezik anno egyszer vásároltam onnan és bő két hónap volt mire megkaptam a dolgot. Fejlődtek ez ügyben nem tudjátok? -
dilipok
veterán
igen, ezt en is tapasztaltam. Nincs is otletem, hogy hogyan kellene. Mar tettem oket egymas melle, szembe, varos egyik/masik felebe, de csak nem jo. Az egyiket szetveti a sz*r a masik meg nem is megy szinte... Az egyetlen megoldasom, hogy csak egy viztisztito es egy szennyviztisztitot bovitek maxig. Az eddig eleg volt.
-
biga
őstag
Még mindig vacakul működik a szennyvízkezelés is. 2 szennyvíztisztító egyszerűen nem megy normálisan együtt. Az egyik kicsordul, a másik meg szinte üres. Ez főleg a fertőtlenítőnél szívás, mert ha az azüres, akkor a víztermelés is megsínyli...
-
csaba951
veterán
válasz
atenzzz
üzenetére
Hát, sajnos ez így sikerült! Ha valódi SimCity élményre vágysz, vedd elő a SimCity 4 Deluxe Editiont! Ennek a reklámszövege (Build the Biggest Cities with the Biggest SimCity Ever!) simán ma is megálja a helyét!

-
atenzzz
csendes tag
A Maxis is ígérte, hogy lesz offline mód, csak a modderek megelőzték őket. Én nem akarom erőltetni, csak így elég hamar élvezhetetlen lesz a játék.
-
csaba951
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
10-es patch óta van lehetőség offline játékra is. Nem próbáltam, nekem megfelel az online változat is.
-
atenzzz
csendes tag
Üdv.
Én is felraktam a Simcity-t, illetve annak az offline verzióját. Nekem is hamar kevés lett az alap hely. Olvastam az interneten erről a "BOC" ~ Building Outside City módról. Próbáltam felrakni, de nem sikerült.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ( aki használt vagy használ ilyen módot) ez csak online játéknál működik, avagy offline módban is lehetséges ezt használni valahogy? -
biga
őstag
Nem igazán. Az inkább csak annyit csinál, hogy újabb épületeket (szolgáltatások) érhetők el utána.
A játékban lenne egyébként potenciál, de még sokat kell csiszolgatni rajta. Kezdve a teljes közlekedési rendszer rendes megcsinálásával, ami a temérdek javítás után sem tökéletes még, illetve mint mondtam sok minden hiányzik. A lakóépületek kezelése végül is nem rossz, de a hely nagyon kevés, a sok szolgáltató épület sokat elvisz. Elvben erre lenne jó a régiózás, de az csak nagy jóindulattal nevezhető működőnek. A szolgáltatások, nyersanyagok terén még csak-csak, de pl munkaerő tekintetében érthetetlen logikával (nem) működik.
-
biga
őstag
A 4 szerintem klasszisokkal jobb volt. Az - az összes hibájával együtt is - egy viszonylag jó szimulátor volt. Na ez nem az. Ha 4 megkapta volna ennek a grafikai motorját pl, beleértve a szabad útvezetést, de máshová nem nyúlnak, akkor jó lett volna. Itt pl a legalapvetőbb forgalomszabályozó lehetőségek hiányoznak (pl egyirányú utak, felhajtók stb), a felül/aluljáró is csak nemrég jelent meg. A terület nagyon kicsi, jóval kisebb, mint a 4 legkisebb területe. A város működésébe alig van közvetlen beleszólásod (gyk építkezéssel és némi szolgáltatással lehet befolyásolni), nincsenek rendeletek, belső szabályok, amikbe belenyúlhatsz (ja de, az adó).
Ettől még elmenne egyébként a játék, mert ha az egyre kevesebb, de még mindig jelen lévő bugokat nem számítom, végül is játszható, de ez nem igazán simcity, csak a nevében az. Ha a 4 után kezdesz el vele játszani, akkor sztem ez nagyon érződik, és számomra is csalódás. Ha elvonatkoztatsz tőle,akkor egy jó-közepes játék.
-
törölt tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
A kieg. olyan max 5k-t megér szerintem, főleg azért mert rengeteg olyan dolgot hozott, amivel ellensúlyozhatod a kis területet.
-
GeGexx
aktív tag
A 4-ben ugye 3 méret volt ha jól rémlik egy régión belül. És ott is folyamatosan váltogatok, mindig van egy nagy terület ahol csak ipar van és köré húztam 4-5 lakóterületet. Namindegy megveszem, nem akarom elhinni, hogy nem fogom élvezni.
Aztán max jól szívom a fogamat de ha sikerül bekerülnöm normális régióba nem lesz itt gond szerintem. Bár sejtésem szerint nem véletlen engedélyezték az offline-t EA bácsiék. Észrevették hogy szívnak vele páran.
Még az tartja bennem a lelket, hogy talán mac-en kevesebb bug lesz mint win-en, persze csekély esély van rá, azt olvastam, hogy egyugyanaz a két program... de hátha. Majd nyilatkozok róla ha meglesz és játszottam vele pár napot. -
sagem
addikt
A 4-ben kis területek?
Hát nemtom, ez kisebb területekkel operál sajnos 
De ha téged nem zavar, hogy át kell váltani a városokra, hogy most ezt, most azt irányítod akkor nincs nagy gond
Bugok sajnos még vannak, de azért ennyi javítás után már játszható a játék, nem hibamentes, sokaknak van vele nyűgje, de azért nem katasztrofális a helyzet
Általában a kis méretek és a bugok miatt szokták óva inteni tőle az embereket, de előbbi téged nem annyira zavar, utóbbi meg már kezelhető méreteket öltött, szóval nincs nagy gond

-
birorichard
őstag
Egy régió tartalmaz 2-4 (ha jól tudom) várost, amit elfoglalhatsz, megnyithatsz, hívhatsz be barátokat. Célszerű különböző profilúra tervezni őket, hogy kiegészítsék egymást. Egyedül tényleg nehéz vele, egy idő után én rendszeresen becsődölök, mert felborul a munkaerőpiac. Amúgy nagyon sok lehetőség van benne, én 5000 FT-ért vettem, de nem bántam meg, el tudok vele jó sokat molyolni.
-
GeGexx
aktív tag
4-gyel én is eljátszogattam napokat pedig ott csak offline mód volt és ugyebár ott is voltak kis területek és az nekem nem okozott gondot, hogy át kellett lépjek másikra ha kicsit fel akartam futtatni a dolgokat szóval az még talán annyira nem is zavarna ha nem az igazi az online. Persze jó lenne rendesen kipróbálni azt is.
Viszont most ezekkel a bugokkal megijesztettetél Satan_Claus. Sajnos nincs próbaverzió mac-re.
Még kicsit gondolkodok rajta, hogy mi legyen.
Más: ez a nincs hely dolgot úgy értsem, hogy maga az egész térkép kicsi még akkor is ha több várost húzok fel egymás mellé? -
sagem
addikt
Olvasgass vissza, sokakat elrettent a még mindig szép számmal jelen levő bug, illetve hogy nem nagyon van aktív régió (s mindenképpen régiókban kell gondolkozni, mert egy-egy város mérete..hát, pici). Mármint olyan, amit valóban több ember visz, nem egy
Ha ezekkel tisztában vagy és nem zavar, akkor hajrá 
-
Satan_Claus
őstag
Nagyon vártam az új részt a 4 után, ismi révén jutottam hozzá 15 dolcsiért karácsony előtt. Régiók nem működnek, a terület kicsi, és egyre kisebb lesz, ahogy az épületeket építed sorban. 100 órát játszottam vele, abból 50 kb az volt, hogy hagytam felfutni a várost (most már kilép egy idő után). Egy idő után nem tudsz fejlődni semerre, és egyre zavarosabb lesz a munkaerőpiac. Komplett tömbök tűntek el a föld alatt nekem, mintha lefele nőttek volna a házak. Csak példák. Nekem nagy csalódás volt, 500-1000 HUF a reális értéke. Kieg állítólag csak újabb bugokat hozott. Szóval költsd a pénzt értelmesebb dologra.
-
GeGexx
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Kifejtenéd?
-
dilipok
veterán
válasz
Satan_Claus
üzenetére
en mostanaban jatszogattam tobbet, annyira azert nem rossz a helyzet.
-
GeGexx
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Pontosan a tervem melyik részéről? A plus edetion vagy a mac? Vagy az egész simcity vásárlás rossz ötlet?

-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok, most tervezem megvenni a Plus Edtion-t Mac-re (alap + jövő városa kieg.). Valamire figyeljek, hogy milyen verziót veszek stb? Így előre tudtok ajánlani szervereket ahol érdemes elkezdeni majorkodni? Esetleg promo kódot ha tudtok ne titkoljátok.

-
saska1600
újonc
Nekem is eltudnád küldeni?
-
saska1600
újonc
Szia nekem is el tudnád küldeni?
-
saska1600
újonc
S
-
-NRGyP-
tag
Megnéztem, nálam működik, de azért leírom a sorrendet, hátha véletlenül kihagytál valamit.
Égihíd kifejlesztése az Akadémián-->Égihíd állomás építése, legalább két MegaToronyban-->Városspecializáció/MegaTornyok menüből Égihíd kiválasztása-->a felkínált pontok összekötése (ráklikkelsz először a kiinduló pontra az egyik, majd az érkezési pontra a másik MegaToronyban levő állomáson) .
Én kb 3 perce próbáltam ki, ennek így működnie kellene. Az Égihíd kifejlesztése és az állomás építésének sorrendje természetesen mindegy.
-
saska1600
újonc
Sziasztok!. Valaki eltudná küldeni ezt a kát fájlt: a locale mappában lévő hu-hu mappából a data.package fájl és a GDFBinary_hu_HU.dll fájl.
-
csaba951
veterán
SimCity (Cities of Tomorrow) - Skybridges - 2:08-tól kezd el nézni!
-
biga
őstag
Hogy kell égihidat építeni? Nem tudok rájönni. Kijelöli, de nem csinál semmit.
-
5150head
őstag
Sziasztok! Akinek van kedve, csatlakozzon a .hu régióhoz a Kelet 1 szerveren. Vagy AKTÍV magyar régióhoz csatlakoznék!

-
csaba951
veterán
válasz
predator00
üzenetére
Nincs. Egyébként a valóságban is egyre csak fogynak!

-
predator00
tag
nincs valami mod arra hogy ne fogyjanak ki az ásványkincsek?
-
dilipok
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
nem, a road upgrade toolt hasznalva. Az utvalaszto menunel van bal alul. (valamelyik tutorial emliti)
-
birorichard
őstag
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, és volna egy kérdésem. Utat hogy lehet fejleszteni? Csak úgy, hogy lerombolom, és szélesebbet rakok a helyére? Akkor a mellette lévő zónák eltűnnek. :S -
csaba951
veterán
Ha megnyugtat akkor közlöm, hogy a SimCity: Cities of Tomorrow további hibákat hozz a játékba!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont az alapjáték bizonyos korlátozásait megoldja. Mondjuk ez érdekes dolog ugye, mert pénzbe kerül. Közben meg tényleg alapvető dolgokról van szó (pl.: jobb helykihasználás, közlekedés).
Egyébként teljesen egyetértek veled! 10 patch ide vagy oda, de bizony olyan programozási hibák vannak benne ami miatt hosszú távon garantáltan nem fejlődik/használható a város.
-
biga
őstag
Komolyan tele van a hócipőm ezzel a rakás szeméttel! Mennyi is? Egy éve jelent meg? Azóta tucatnyi ilyen-olyan olyan patch jelent meg hozzá, ennek ellenére még mindig nem működik rendesen. Most szállt el a 6. városom, mióta megvettem. A 6. város, amibe (Jelenleg nem tudsz belépni, próbálkozz később" szöveg a végtelenségig. Ilyen üzenetnél, ha órákig (napokig) nem változnak, akkor tapasztalatom szerint az a város már kuka, sosem jön vissza. Mondanom sem kell, egy saját régióm leggazdagabb városa volt ez is. És ez kivédhetetlen. Egyik nap még játszol vele, másnap már kuka.
Elképesztő, hogy még mindig ennyire sok hiba van a játékban. Ha én orvos lennék, szívesen vállalnám a játék vezető fejlesztőjének a kezelését, megnézném, ennyi hibát a munkámban meddig tűrne...
-
Tacsika
aktív tag
válasz
Executioner
üzenetére
Ja, működik -úgy kipróbálásképp...
- aztán majd jönnek hozzá a patch-hegyek gondolom. -
Executioner
tag
Please find below, Update 10 release notes. This Update bring Offline play to SimCity.
• New: SimCity Single-Player Mode.
o Enables Offline Play.
o Single-Player Mode includes multi-city play, regional interdependence, and city specialization. Regions are saved locally and there is no limit on number of save games.
o Autosave can be disabled in Single-Player Mode in order for players to experiment and load their regions at a previous save point.
o Save As a copy feature. Players can make copies of their regions at multiple save points.
o See FAQ on Single-Player Mode for full details. [link]
• Performance: Optimizations in the simulator to improve performance of both Multiplayer and Single-Player Mode.
• Friends: Friends Search now uses the Origin friend search. -
biga
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Erre én is gondoltam ám! Csakhogy az iparom jórészt közepes technikai szinten állnak, és a lakosságom jó része is ennek felel meg. Egy ideje lényegében szinte csak finomítok a városon, nem építek direkt, hogy kiküszöböljem a változásokból eredő hibákat. A jelenség ennek ellenére masszívan fennáll. Nő a lakosság, az iskolarendszer elég stabil, abban a városban csak egyetem nincs, ennek ellenére a helyzet fennáll. Érdekes módon pl a technológiai szint annak ellenére nem nő, hogy az oktatásom konstans 100%-os lefedettséget mutat, felsőoktatással is, de ennek ellenére folyamatosan nő a munkaerőhiányom. Lehet iskolába járnak munka helyett

-
csaba951
veterán
Szerintem az lehet az oka, hogy az oktatás miatt egyre képzettebb emberek lépnek a munkaerőpiacra. Ezek nem fognak elhelyezkedni az alacsony végzettséget követelő gyárakban, így ezekben munkaerőhiány lép fel. Tehát egy "szegénynegyedet" kellene felhúznod. Csak gondolom erre nincs hely. Meg ezzel megnövekednének a közlekedési gondok, légszennyezés is.
-
biga
őstag
Továbbra is fura jelenség, hogy (játékidőben) hónapok óta nem építettem semmi olyat, ami új munkahely lenne, az eddigiek 80%-a meg hasonlóan hónapok óta maxon, vagy közel maxon van sűrűségben. A lakosságom ez idő alatt közel 40e-el nőtt, ennek ellenére a munkaerőhiányom folyamatosan nő. Tehát valahová eltűnik kb 60e-nyi munkaerőm. Nem ingáznak ki, de itt meg hiába nő a lakosságom, a munkaerőhiányom is nő vele. Ez olyan igazi életszerű izé...
-
csaba951
veterán
Na most hogy írtad, megnéztem és a UK tényleg külön változatot kapott. Sajnos ebben a változatban nem fogod tudni átállítani a nyelvet. Kénytelen vagy venni pl. Amazon USA-ról egy olyat, amiben benne van a magyar is. Viszont ebben meg US english lesz, ez neked zavaró lehet. Igazából a kiadó baromira megszívatott téged, mert nem is kapható olyan változat, ami az igényeidnek megfelel.

#2418 dilipok
Általában az orosz/kelet-európai példányokat szokta így korlátozni az EA. Ez első eset amivel találkozom, hogy egy "nyugati" példány is korlátozva van. Igaz, én az USA-ból szoktam vásárolni, UK nekem túl drága. -
csaba951
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
De ilyen egyszerű! Arról nem én tehetek, hogy nem követte azokat a lépéseket amit leírtam! Elkezdett belenyúlni kézzel, és akkor persze hogy ez a vége!

Eriknek meg semmi értelme elküldeni bármit is! Ha megvan neki a játék eredetiben, akkor meg tudja csinálni magának. Ha meg nincs, akkor meg itt ne támogassunk a warez-t!

Egyébként ezt a játékot teljesen értelmetlen is warez változatban tolni. Nem hiába jelent meg az eddigi 9 patch (és már a 10. is be van jelentve). És még ezek után is egy bugtenger. Gyakorlatilag nem tudsz fejlődni egy idő után a programozók hibájából.

-
dilipok
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
nem hiszem, hanem ha kicsereli azt a file-t amit szeretne, akkor elvileg magyar lesz (a kov patch-ig). Bar ha igaz amit mondasz, akkor nem kellene ezzel szivnia, hanem csak origin nyelvet allitani. Bar ez alapjan nem olyan egyszeru az, mint ahogy te azt elkepzelted
[link] -
erik35
csendes tag
válasz
csaba951
üzenetére
Kedves Csaba sajnos én nem rendelkezem a játék magyar nyelvű változatával,de tudom hogy lehetséges az angol nyelvű data.package fájl tartalmát úgy módosítani a hogy magyar nyelvű legyen a játékom. csak ehhez szűkségem van a magyar nyelvi fájl-ra tehát a kérésem továbbra is áll ha valaki lenne olyan kedves hogy átküldje nekem az aktuális updat-el allátott data.package fájlt. erre a címre: erik35@index.hu
-
csaba951
veterán
válasz
dilipok
üzenetére
Persze, simán!

A Magyarországon forgalmazott változat kizárólag az orosz, lengyel és magyar nyelvű változatot tartalmazza. Neki alapból tartalmazza az angol nyelvet vagyis biztosan nem ez a változat van meg neki. A többi változat meg eleve tartalmazza az összes nyelvi változatot is, így a fenti átállítással simán működik. Nem kell kézzel átírogatni semmit.Egyébként szerintem nem is lehet a Magyarországon forgalmazott változatba beleműteni az angol nyelvű változatot. Egyszerűen azért mert ennek az Origines azonosítója eltér a nemzetközi változatétól. Tehát hiába másolod/írod át a megfelelő fájlokat, mert az indításnál látni fogja, hogy a licenced nem tartalmazza a jogosultságot az angol nyelvű változat indítására.
-
erik35
csendes tag
Olyan gondom van, hogy nekem csak angolul tud a játék, légyszi valaki akinek magyar
a SimCityData/Locale/hu-hu mappában lévő data.package file-t kuldje el nekem az alabbi e-mail cimre:
erik35@index.hu
Köszönöm szépen előre is! -
törölt tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Az összes kereskedelmi épületem azt mondja hogy teherszállítmányra lenne szüksége. Ezt hogy lehet megoldani nekik?
2. Épületek értékét csak parkokkal lehet felnyomni?
-
csaba951
veterán
válasz
Nagymelák
üzenetére
Esetleg elakadtak a turisták a távolsági buszokban? Nézd meg az "emberkés" nézetben, hogy merre rostokolnak a turisták!
Tipikusan ilyen hely a városok közötti sztráda. Ezen úgy lehet segíteni, ha több helyről is megközelíthető a városod a turisták számára. Legeslegjobb ha a kaszinók mellé tudsz telepíteni léghajó kikötőt (plusz pénzért dlc). Vagy jó még a kaszinók melletti vonatállomás. Vagy esetleg komp, és a helyi tömegközlekedéssel (busz, villamos, maglev) majd odamennek a kaszinókhoz.
Vagy lehet az is, hogy válogatni való szemét hiányában leállt a recycling center működése. Így nincs exportálni való alapanyagod, vagy nem tudod vele kiszolgálni a TV vagy proci gyárat. Egy idő után rendeződik a dolog, és ekkor helyreáll a termelés.
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
A következő kérdésem lenne, van egy városom,működő közművek, rendőrség,tűzoltóság stb.
A városban van 3 kaszinó amik szép bevételt hoznak. Az adó egységesen 10%,a bevétel így 6-7000 között van. Viszont és itt az érthetetlen probléma ez a bevétel egyszer csak mínuszba csap át úgy hogy nem történik épületbontás,nem megy el lakó és nem eszközölök semmilyen új beruházást. Mitől lehet ez és mi lehet erre a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Energiaital topic
- Windows 11
- Robotporszívók
- Jövedelem
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- iPad Air 11 Wi-fi + Cellular M2 2024 128GB , Space Grey
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán max jól szívom a fogamat de ha sikerül bekerülnöm normális régióba nem lesz itt gond szerintem. Bár sejtésem szerint nem véletlen engedélyezték az offline-t EA bácsiék. Észrevették hogy szívnak vele páran.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)