Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dikk

tag

válasz cato190 #3780 üzenetére

hát sajnos ez így van. az hogy megint jó, nem akarlak elkeseríteni de nem fog az úgy maradni még nekem azt ajánlották az iponról levélbe hogy mély formázzam low level format. de hogy milyen progival vagy hogy azt nem mondták :((( talán nem nekem kéne vele szarakodni hanem az aki eladta 1 vagy 3 év garral alias iponnak. megcsinálom én amit mond nem arról van szó csak hát azért mégis.. ha valami nem tökéletes nem próbálgatni kell különböző progikkal meg stb.. hanem jó nem tökéletes vissza küld majd ŐK megnézik lefuttatják rajta az összes hdd retek programot amit gondolnak azt ha jó lesz vissza küldik ha nem meg kicserélik. az utobbi rendelésbe konkrétan a garanciához az volt írva hogy egyik termék se csere garanciás az az ez se.. de ha továbbra is szarakodna már pedig fog mert a wd gyári progijával is az ucccsó "teszt" az szerintem maga a mély formázás mert az is 0-kkal írja teli a vinyót vagyis = a mély formázással, (amit 3 és fél órán keresztül csinált) akkor igazából nem sok értelme van még ezzel is szarakodni.de mind1 egy próbát megér

Én most megfogadtam hogy mostmár 750g fölött nem veszek vinyót. valahogy nincs ez kiforrva még úgy érzem.. működik működik de valahogy nem az igazi. vagy csak egy rossz szériát fogtunk ki aztán azért.. nem tudom de most gondolj bele lenne egy 80g-s SSD-t minden más mondjuk egy 2TB-os vinyón aztán ezt csinálná.. ezeket a tesztek egy részét lefuttatni se tudnád vagy nem mernéd mert teli lenne cuccal a géped hát én agyvérzést kapnék elszállna 2TB cuccom. most is éppen csak ráfér a másik 2 vinyóra a cuccom de csak azért mert még csak 2 hete vettem ezt a vincsit szóval még nem volt annyira időm megtölteni.

Új hozzászólás Aktív témák