Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3279) Bobó_20 válasza G-Guts (#3270) üzenetére


Bobó_20
aktív tag

Én sem okostelóként használom már a wave-et, szinte már telefonálni is utálok vele! Most holtidő van, gyűjtök másik tárcsára.
Egy előnye van ennek az állapotnak: kb 5-6 napig elmegy egy töltéssel, tehát tényleg csak végső esetben nyúlok hozzá. Számomra ez undorító, mivel mindennapos használati tárgy és szeretnem kéne. Tudom vannak nagyobb gondok is az életben, de fizettem érte nem keveset, ezért a pénzért kaphattam volna jobbat is, amitől hülyének és becsapottnak érzem magam.
Csak hogy aktualitás is legyen: most komolyan mit vártok emberek, hogy egyesítik a Tizennel a badát? Ez csak ígéret, nem más. Fél év múlva bejelentik, hogy probléma akadt a Tizen - Bada kompatibilitással...szép lassan kivezetik a piacról. Azért, hogy ez ne legyen óriási bukásnak elkönyvelve húzzák még a mézesmadzagot, ezzel is megmentve egy-két vásárlót. Az életciklusa viszont innentől leáldozóban van, ami azt jelenti, hogy a bevétel rohamosan csökken, a támogatottság még inkább (eddig se hajjde)...Bezzeg mikor először felvetettem, hogy a w3 csak utolsóbőrthúzzukle termék...
Lehet példálózni, hogy: "nekem megfelel így is", nekem meg nem.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.