Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3270) G-Guts


G-Guts
aktív tag

Látom még mindig ugyanarról szól a Wave fórum...
Mi lesz, vajon mi lesz később?Lesz mégis valami halvány remény, hogy javul a bada? Vagy nem? Vagy mégis lesz valami később? Reméljük lesz valami később. Vagy nem? De az is lehet, hogy igen? Hátha lesz valami, reménykedjünk. Vagy ne reménykedjünk? Vagy mégis?
Tehát nagyrészt arról szól a fórum, hogy ESETLEG mi lesz később. De arról, hogy MOST mi van, kevés szó esik. Ez szimplán azért van, mert szinte semmi nincs.
Ha normális lenne a rendszer, akkor arról beszélgetnének itt a fórumlakók, hogy most ez meg ez az alkalmazás jött ki, milyen jó. De most kijött egy újabb, az még jobb, de van rá más app is, az is szintén jó ezért meg ezért. A telefon ezt meg ezt a funkcióját pedig ezzel az app-al tudjuk még jobban kihasználni, de van erre is egy másik app, meg mégegy másik...
De ez nem így van, kár is reménykedni, ez nem is lesz így. Ha valaki Wave-t használ, azt javaslom neki, hogy felejtse el, hogy ez egy okostelefon, gondoljon rá úgy mintha egy Samsung Champ lenne és úgy nem éri kellemetlenség. Ha valaki erre nem képes, az váltson, mert a bada-nál csak reménykedések vannak, más nem igazán.
Az egész bada egy nagy szop@tás!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.