Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio

addikt

válasz F-ECT$ #1380 üzenetére

Hát szvsz rendszer interfészben lassan már semmi lényegi különbség a Bada és az Android közt. A Touchwiz-nek köszönhetően a fülmenü felül is ugyanúgy néz ki, mint Androidon.
    Reagálnék 1-2 érvre.
    -Skype: meg tudom érteni. Én nem használom szerencsére. Az MSN viszont végre működik, ráadásul kísértetiesen Androidos sms-felületet kapott az is.
    -GPS: ha ez megéri a felárat, oké. Nekem nem.
    -Zene: jogos. Nehezen tudok vele együttélni. A 2-ben még nem néztem meg, mit tud, csak azt láttam, hogy jelentősen átalakult.
    -Átalakult a videolejátszó. Egyrészt jobb szűrést kaptak a filmek, csökkentek a jellemző, színes pöttyök, jobb a kép. A feliratok itt már korrigálhatóak. Mondjuk ez csak delaynél jó, különben egyfolytában nyomogatni kell. Részemről többezer feliratot időzítettem életemben. Olyan nincs, hogy valami nálam nem stimmel. Bedobom az editbe, nyomok egy stretch-et, megadom a felirat sorainak kezdő és végpontját (időben), és máris a helyére rántotta őket.
    -Net: ilyet nem láttam, nálam még az ETR is ment, pedig az aztán... Az új böngésző úgy szólván csak külsőre hasonlít a régire, máskülönben újjászületett.
    -Office: Igaz. Zsebbe kell nyúlni, ez van.
    -Widget: megnéztem, láttam. Kiváló program. Badára is láttam hasonlót, igaz, kevesebbet tud, és nem pakolható ki Widgetnek funkciónként, de egyelőre megteszi.

Ja, mint a kolléga már leírta, a cuccok a Samsung fiókodban vannak, és ahogy láttam, 3 firmware frissítés és 3 rendszerújratelepítés során a Kiesből semmi nem tűnt el, amit az elmúlt 8 hónapban vásároltam.
    Nem azt mondom, hogy gyere vissza Badára természetesen. :) Azt mondom, hogy ebből a pénzből legfeljebb egy Galaxy Minire vagy egy Ace-re futná, azok meg kellenek a fenének a Wave után. Többet meg akkor se adnék telefonért, ha lenne.

Végezetül egy apró adalék. Találtam valami igen pöpec telefonos oldalt, ami összehasonlította a Wave és a Galaxy S kameráját anno. De nem úgy mint a mobilarena, hanem tesztszobát építettek (mint egy vidámpark) és kottára ugyanazt a videót vették fel mindkettővel. A Galaxy képe élethűbb volt, viszont a Wave-vel látványosabb, filmszerűbb volt a kép és jobb volt a képminőség is. Akkor tudtam 100%-ra, hogy az kell. A bátyám az S-ét most S2-re cserélte (nem fér a bőrébe), és szomorúan konstatálta, hogy a kamera csapnivaló. Ide-oda fókuszál (ez mondjuk fw frissítéssel csökkent de nem szűnt meg), bebolondul a mesterséges fényben és idétlen remegések, csíkok futnak rajta végig a legkisebb mozgástól. Senki nem tud vele mit kezdeni, ő meg nem érti, miért lett a 170 ezres telefonja kamerája kevesebb féle környezetben, limitáltabban használható, mint az elődé... Ennek talán nincs semmi köze az Android/Bada vitához, csak azért írtam le, mert a koppanás lehetősége mindig benne van a pakliban.

https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés