Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz Photography #11300 üzenetére
Majd Leslieke...
Én nem tudom, nekem Wave II-m van. -
Goldmen75
őstag
válasz Photography #11302 üzenetére
Pécs!
-
consono
nagyúr
Nincs ilyen program. A legjobban használható eBook reader jelenleg az iuReader (azt hiszem fizetős lett), de ehhez is kell egy Calibre, hogy a prc-kből fb2-t csinálj.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Dhampir
félisten
válasz Photography #11302 üzenetére
Várjuk a beszámolót az új készülékről!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Photography #11300 üzenetére
A Wave 3-ban Poralis Office van, amivel nem csak megnyitni, de szerkeszteni is lehet a dokumentumokat.
(#11296) gelbelex A Route66 ingyen van.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Photography
csendes tag
válasz Dhampir #11306 üzenetére
Estére kiderül, hogy falhoz kell é vágni vagy megmarad a portán?!
Különben a Wave 1-en megcsináltam a telefonos beszélgetés hívásrögzítőjének registy hekkjét, csoda jól szuperál! Bár én nem igazán fogom sokat használni, de anyagrendeléseknél olykor-olykor jól jön majd...
-
Silenzio
addikt
válasz Photography #11309 üzenetére
Semmire nem mész. Közölnöd kell velük, hogy rögzíted a hívást és bele kell egyezniük, mert a magyar jog nem fogad el kéretlen hangfelvételt, a bíróságon nincs bizonyító ereje. Én fel sem rakom, mert egy baromság.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Photography
csendes tag
-
Silenzio
addikt
válasz Photography #11312 üzenetére
Az bőven más. Egy átlag embernek azért nincs nagy szüksége rá.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
-
anrab
addikt
heló.
dobnátok egy linket a Kies letöltéséhez?
köszi! -
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Photography
csendes tag
Ölöm és bódottá, mert hamarosan végzek a Wave 3 testreszabásával...
-
Dhampir
félisten
válasz Photography #11319 üzenetére
Ez szuper!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Photography #11319 üzenetére
Grat!! Route66 használatához infó itt: [link]
-
@matthew@
őstag
Ma hozták vissza a szervízfutárral a Wave 2-m, mivel másodszor is visszaküldtem nekik azzal a hibával h fagy a telefon, és ezt ők csak tesztekkel nézegették meg és azt mondták h nincs vele gond, de a mostani szerviz közben hívtak h megvan a hiba, nekik is előjött és h megjavítják, ami azt jelenti h főpanelt cseréltek benne (elméletileg 50k-s alkatrészről van szó ) és most reménykedek h nem lesz vele semmi gondom, ez már alapból 2.0-ás szóval alapból az van rátelepítve, remélem tényleg nem lesz gond vele
Matthew 24:42
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Photography #11325 üzenetére
Az elég régi, frissítsd a legújabbra.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Photography #11327 üzenetére
A rendszer automatikusan a legújabbra a frissít, ami az LD1. Érdemes feltenni.
-
@matthew@
őstag
Mit kell beállítani h több karaktert írhassak SMS-nél és ne több SMS-ben küldje el?
-
DjBlero
őstag
ezt már valaki probálta???
GT-S8500 S8500XXLD2 Bada 2.0 2012 May S8500OXBLC1 Swedensᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
-
leslieke
Jómunkásember
-
@matthew@
őstag
válasz leslieke #11334 üzenetére
Viszont akkor tudok ékezetes betűket írni?
Amúgy a főpanel csere után most a 2.0-a egyáltalán nem laggol és nincs bug sem benne, például az nem jön elő amikor a hálózati mód választás mindig felugrott random, pedig az már eléggé idegesített de most szerencsére nincs ilyen gond
-
osztraksajt
őstag
válasz leslieke #11335 üzenetére
Szerintem hoax (kb mint az ios a Wave-re ), a skype hangátviteli protokoll meglehetően profin védett. Én pl nem is tudok olyan külső alkalmazásról ami nem az adott platform hivatalos skype kliens API-jait maszkolná át hanem natívan fel tudna csatlakozni a nodeokra. Az IM más tészta.
És hogy ezt nem Bada-n fogják először megoldani abban pedig 100%-ig biztos vagyok.
De ha tévedek nyilvánosan bocsánatot kérek.
[ Szerkesztve ]
-
Photography
csendes tag
No, belefáradt a karikázásba és kiírta, hogy jelenleg ez a legfrissebb szoftver!
Szomorú, de ez van... -
leslieke
Jómunkásember
válasz Photography #11340 üzenetére
Biztos nem az a legfrissebb. Kiesben egy képet a verzióról csinálnál?
-
snecizero
senior tag
Wave 3 ra rá lehet rakni a bada 1.2 ?
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Photography #11344 üzenetére
Kies-zel készült kép kéne. Ott látszik, hogy milyen régióra van állítva a telefon, a zárójelben lévő 3 betű mondja meg.
-
consono
nagyúr
Működnek a kamerák ICS alatt (Lassan lesz béta is...)
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Photography #11347 üzenetére
A KOR miatt nem frissül. Az nem magyar kód. Preconfiggal állítsd át XEH-re (ha van) és már lehet is frissíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest