Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Holnap elvileg jön az ICS béta ,persze modem nélkül...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
válasz gyulank #11792 üzenetére
A kenyeres példa tökéletesen illusztrálja a felmerült kérdést, ugyanis abból sem derül ki egyértelműen, hogy ki hozta azt a kenyeret, amit megosztasz a csövessel.
Emléxik még valaki arra, hogy symbianon létezett egy megoldás, amivel a pc szélessávú netét bluetooth-on keresztül lehetett osztani a telefon felé, ami nagy dolog volt, mivel akkor még se wifi, se 3G, de még edge hálózat se volt? Annak igenis volt értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
Ha nem tudok ráfizetni más telefonra, akkor kb. mire érdemes áttérni ami vele egy szinten van kb? Ha jól tudom az android-os telók nem igazán csinálnak szép képeket. én egy Sony WT19i-re gondoltam.
ON.:
T-mobilos vagyok és jólenne az ingyen facebook-ot használni, de hiába kapcsolom be az adatkapcsolatot, nem megy. Mit kell beállítanom? köszi
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
TomWexX
addikt
válasz Dhampir #11813 üzenetére
Ha jóltudom, a felső műanyag résznél van a wifi/GPS, alul a "kupakban" ami szintúgy műanyag, pedig a GSM antenna. Nekem volt olyan szerencsém hogy majdnem 1 egész napon át tetsztelgethettem a telefont, akkor döntöttem el véglegesen ez váltja le a wave-t.
(#11817)leslieke: A P-n kívül én sem találtam normális telefont a T-nél. Ja, és a P sem tökéletes, de talán azt szidják a legkevesebben.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
consono
nagyúr
Kijött a Caster plugin Chrome és Firefox alá is: http://www.samsungapps.com/casterdownload.html
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #11821 üzenetére
Nem tudom Nekem szimpatikus, mert egy csomószor jó lenne később elolvasni mobilon a dolgokat, de IE-vel még én sem szenvedek
-
Goldmen75
őstag
Van még tokom, szilikonos zöld és v.kék ha esetleg valakit érdekel?
-
gyulank
addikt
Az nem is számít, hogy lopta, találta, vette, kapta... a lényeg az, hogy nála van, és nem a csövesé. A csövesé csak az lesz, amit ő ad belőle neki. Abból a kenyérből, amivel rendelkezik, (mert más kenyeret nem oszthat meg) ad annyit a csövesnek, amennyit adni akar. Számomra ebből bőven kiderül, hogy ki ehet megosztás nélkül is.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
snecizero
senior tag
válasz Storms #11815 üzenetére
Én is erre a típusra cseréltem a wave 1 et. A sonyEricsson Live With Walkma szerintem aránylag elég jó képet csinál. Most arra hogy megnézed monitoron vagy lcd tv-n arra tökéletes. A videó HD minőségben rögzít. A wave videója jobb ,de nem olyan vészesen. Ez is nézhető sőt. A t mobilnál én úgy tudom hogy megszűnt az ingyenes facebook. A lányom használta és szólt hogy már nincs.
Videó teszt:[link]
Kép teszt: 1
[ Szerkesztve ]
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
David3
őstag
-
David3
őstag
válasz consono #11820 üzenetére
Már tudom, hogy miről felejtettem el írni! De bepótoltam...
http://www.badablog.hu/caster-plugin-firefox-es-chrome-bongeszokre/
consono, még valami: Ha lesz valami új az ICS projekről, tudnál dobni egy e-mailt nekem a "david kukac badablog pont hu" címre?
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz David3 #11831 üzenetére
Ismerős Nem véletlenül tűntem el mostanában én is innen... Mike tweetje (itt e) alapján mindenki ma este 6-ra várta a béta ICS érkezését, de egyelőre se híre, se hamva...
-
CoolBoy323
nagyúr
hol lehet wave (1) with bada 2.0 beállítani, h csak 2g hálózaton menjen?
melyik gsm sávok azok?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #11834 üzenetére
Beállítások -> Hálózat -> Hálózat mód
GSM 900/1800
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #11836 üzenetére
Az USA és Kanada lenne a telefon szerint.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gyulank
addikt
Van olyan program Badára, amivel tudok úgy videót vagy képet felvenni, hogy az éles, amit fel akarok venni? Mert azt csinálja, hogy ha rányomok arra, amit élesen akarok látni, és közel van, akkor ráfókuszál, hogy éles legyen, ez tart egy pillanatig, aztán homályosra áll be.
-
nagyúr
válasz gyulank #11844 üzenetére
Nem torzít egyik se, szerintem próbáld ki először, és utána mondj róla véleményt.
Ha elfókuszál, az inkább megvilágítás probléma lehet, alul- vagy túlvilágított a tárgy, ezért nem tudja befogni rendesen. Próbálj akkor valami szórt fényű segédfényt bevetni vagy egy papírt tenni a kamera saját ledje elé ha túl erős. -
nagyúr
Lenne nekem is egy kérdésem. Feltettem ezt a bütykölt Hero355 fw-t, de nekem túl bugos. Sokkal hamarabb elfogy a ram, mint az LA1-el, ráadásul kb. minden újraindítás után újra le kell ok-znom a gyorstippeket, amik a telefon első indítása után kellene csak megjelenjenek, pl mappa hozzáadása home screenhez meg ilyenek. Ez normális?
A sima LD2 ehhez képest mennyire jó? Pl ram fogyás szempontjából? Egyedül a menüből indítható google maps fog hiányozni, azt a lehetőséget igen megszerettem. -
gyulank
addikt
Ha mászkál, és a nagyító mozdulatlan, akkor, ha oldalra megy akkor torzítani fog. A videó meg akkor jó, ha a kamera lehetőleg nem mozog. Aztán, ha csak úgy hirtelen meglátok valamit, amit fel akarok venni, nem tudok kínlódni a fénnyel. De ha mondjuk tudnám állítani a fókuszt, akkor minden problémám meg lenne oldva.
-
consono
nagyúr
válasz gyulank #11847 üzenetére
Nálam megy a touch to focus a kameránál... Persze jobban megy, ha van elég fény, de csináltam már vakuval is videót így.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5