Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
Nos rengeteget gondolkodtam TV vásárlás előtt. Aztán bementem egy műszaki boltba és elképedtem ,mert egyre nehezebben tudtam döntésre vergődni.
A kép méretet feláldozva 46-os helyett 40-es TV-t vettem /fogok venni holnap. Méghozzá egy ES7000-reset. Pont mellette volt egy 6800-as és olyan szinten kiötlöttek a különbségek ,hogy elég nagy érvnek tünt.
De nem igazán tudom ,hogy mik a tapasztalatok vele. Azért is döntöttem mellette ,mert ha már SMART TV ,akkor legyen használható is a böngészője , erről tapasztalatok vannak? Ha igen kérem küldje el privátban.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
Végre 1 hét szenvedés után nekem is meglett a várva várt TV-m (40ES7000). Az Euronics-ban vettem. Ajánlom mindenkinek elég jó árba mozgott. 275K volt tegnap ma 250-ért adták és erre még ha valakinek van cetelem hitelkártyája még 10% kedvezmény jöhetett rá. Szal 225K-ért is el lehetett vinni . (Cetelem hitelkártyát viszont akárkinek nem adnak. Szerintem csak az kap ,aki határeseten mozog. De inkább nem bírja visszafizetni 45 napon belül.)
Iszonyat sok tartozék volt hozzá és még a felét én sem tudom mire jó. Analóg UPC-t nézve azt kell mondjam a szám leesett . Már a boltban is feltűnt ,hogy a TV mennyivel a 6-os széria felett van (Valszeg az ULTRA CLEAR PANEL miatt). A 800 Hz-es képfrissítés és a 600Hz között viszont nem igazán látható a különbség. A sok tartozék meg maga a megjelenítés minősége megérte a felárat.
Semmibe se néztem tavaly a SMART Tv funkciókat. Netezni TV-n mondom ekkora hülyeséget. Viszont azt kell mondjam eléggé kellemes. Kellően gyorsan dobja be az oldalakat, YOUTUBE videókat szintén. A Touchos távirányító viszont még megszokást igényel ,de használható.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
Gengi
senior tag
válasz torma1981 #36225 üzenetére
Igen nyitás volt ,de tegnapig 275-ért adták a TV-t.
1 hétig azért kellett várnom ,mert próbáltam elhozni cetelem kártyával. (A 10% miatt.) Ami ugye jó esetben 20 perc alatt megvan. Előttem sok embernek megadták köztük olyanoknak is , akikből egy kiló kenyér megvételét sem néztem volna ki. Mondom nekem akkor sima ügy. Hétfőn akartam elhozni. Elindult a procedúra ,de a munkáltatóm nem tudták elérni és mondták ,hogy majd másnap keresnek. Nem kerestek . Szerdán telefonáltam ott azt mondták ,hogy elutasították a kérelmem. Bementem kiderült ,hogy csak egy munkáltatói igazolás kellett volna. Péntekre sikerült elintéznem a munkáltatóit. Majd bementem elfaxolták és jött is a válasz a banktól. De minden áron hitelt akartak nekem adni ... Mondom nekem nem kell csak a kedvezmény ,mert a neten olcsóbban megkapom amúgy. Majd ma kiderült ,hogy 250-ért elvihető . Hát el is hoztam .
-
Gengi
senior tag
válasz torma1981 #36227 üzenetére
Szerintem nem elég. A munkáltatói igazolás a lényeg az a overpower . Szóval nekem minden kellett és így is csak hitelt akartak adni. Egyedül az lehetett az ok ,hogy fiatal vagyok 24 éves, anyagi okok nem igazán jöhettek szóba.
-
Gengi
senior tag
-
Gengi
senior tag
válasz Tesla68 #36245 üzenetére
Ugye ebbe a dilemmába voltam én is. 46-ost akartam venni és volt is az elektoroutletben 320K-ért ,de inkább azt nem ajánlom senkinek (Mármint az Outletet). A szobám hosszában 3 méteres. Másfél méterről tolom az Xbox-ot rajta. Teljesen beteríti a látómezőmet. A 46 már sok lett volna oda, 2,5 méternél már kevésbé tölti be a látómezőm. De ezt neked kell tudni. Annyit tudok még mondani ,hogy a boltokban a sok egymás mellett lévő nagy tévé csökkentik a méretet . Az 55-ös tűnt akkorának mint most a szobámba a 40-es .
A mozgásérzékelőt nem próbáltam még ki ,de kipróbálom ma még ,ha kíváncsi vagy rá.
-
Gengi
senior tag
válasz [CS]Blade2 #36271 üzenetére
Nem az euronics adja a -10%-ot ,hanem a cetelem, alkudozhatsz de nem velük kell. Ez természetesen senkinek nem éri meg. Ebben a formában. Ezért csak olyanok kapnak hitelkártyát akik szerintem rizikósak ,hogy vissza tudják fizetni ,hiszen ha nem fogod vissza adni 45 nap múlva 50%-os THM játszik .... Az meg már megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Gengi
senior tag
válasz [CS]Blade2 #36288 üzenetére
Igen. Nem adnák oda ,mert nekik az nem akció. Én is így voltam vele. Nekem csak a kedvezmény miatt kellett a hitelkártya. Nekem is ott volt a KP a zsebembe ,de úgy nem tudják odaadni.
Nem is igazán ők akcióznak meg ők hirdetnek ,hanem a Samsung adja meg az árakat. Ha ő azt mondja meg, hogy 180K akkor adják annyiért .
-
Gengi
senior tag
válasz WoodooKilla #36515 üzenetére
Szia!
Nekem nagyon bejött. Xboxal is kiváló. De a legjobb cucc a 200Hz .
Tegnap a mozgás érzékelőt próbálgattam. Elég jó volt az is. Főleg úgy ,hogy a kamerában nézve a kezem beleolvadt a háttérbe.Képileg is ott van a szeren. Tegnap a codnál mikor bejött a dolby felirat majdnem elbőgtem magam. A kijelző feketéje volt olyan jó mint az amoledes telómon.
-
Gengi
senior tag
válasz KisApám #36557 üzenetére
Ugyan ezen a vívódáson voltam én is.legyen egy nagy plazma vagy legyen egy jó LED-es.
Igazad is van ,hogy jobb az inch/ft a plazma javára. Sőt hasonló méretben a fogyasztás különbség se dúrva. De!
Volt egy szempont ami alapján mégis 40-es tv-t vettem. Ugyanis szerintem a pixelsűrűség rémesen alacsony efelett.Pl egy 55UE7000 vagy 8000 fél millák. Azért már egy igen jó projektort adnak és nagyobb képet kapsz.
De nem irigylem a döntési helyzeted. Hajrá .
[ Szerkesztve ]
-
Gengi
senior tag
válasz 206 cc #36703 üzenetére
Annyival még kiegészítem ,hogy tényleg használható szinten van a SMART funkciója. Mert a 6800 is Dual Core-os ,de az gyengébb mint a 7-es ben lévő ARM +Mali400. Ha esetleg böngészni akarsz a tv-n érdemes ezt is szempontnak venni.
Az ULTRA CLEAR PANEL meg tényleg komoly különbséget jelent. Ha esetleg lesz alkalmad összehasonlítani a kettőt tedd meg. (Mondjuk a SMART MENÜBE ,ahol a rajzolatokat látod.)
De lényegében neked kell tudni ,hogy mennyit ér a pluszok neked. Én lassan 5 éve használok FULL HD-s eszközöket ,de ha láttam rajta 4-5 FULL HD vidót hazudnék. Pedig mindig kifizettem a felárat érte ....
[ Szerkesztve ]
-
Gengi
senior tag
válasz 206 cc #36706 üzenetére
Még annyival szeretném kiegészíteni. Hogy ha nem ér meg neked a jobb minőség egy 100-ast ,akkor még annyi felárat se fizess, mint amivel a 6800-as többe kerül. Neked ezek szerint megfelelne egy 6100-es is 46-osba.
-
Gengi
senior tag
válasz KisApám #36712 üzenetére
Eléggé körbejártam a boltokat az elmúlt hetekben és lényegében észrevehetetlen ebben a szériában a plusz. Tényleg az. Ki volt rakva egymás alá egy 6710 és egy 7000. Itt észre lehetett venni a különbséget. Ténylegesen is!
A 6710 6800 és 6100 között nem akkora számottevő a különbség. Főleg úgy ,hogy valódi 200HZ 7000-estől kezdődik. (3D-nél nem is jön rosszúl.) Ami azért nem gagyi.
-
Gengi
senior tag
válasz KisApám #36715 üzenetére
El kell döntenie mindenkinek magában ,hogy mire kell neki a TV-ha nagy TV-t akar és nem érdekli a fogyasztás (Bár az a 70-80 W különbség nem számottevő még manapság. (Bár amikor 1KWh már 100-120 Ft lesz majd már az is számít. Ugye most növelték a szektor terheit)) vegye meg a plazmát ,mert jól jár. Veszíteni nem fog vele. Ha viszont LCD-t szeretne sajnos meg kell fizetni a képminőséget és azért valljuk be ,hogy a képminőség gyatrasága van olyan kiábrándító ,mint az egérmozi.
Én most már elkezdtem gyűjteni egy normális PROJEKTOR és Vászon szettre a filmezéshez mégis csak 100".
-
Gengi
senior tag
Valami alapján döntened kell és véleményt kell formálnod. Ennyi erővel lehet azt is lehet mondani,hogy a tökéletes feketét csakis kizárólag fekete lyuk mellett tudod megnézni.
Illetve hangrendszer vásárlásakor sem tudod néma szobában próbálni,hogy hallhasd az aprólékos részleteket is.
[ Szerkesztve ]
-
Gengi
senior tag
Most olvastam valami érdekeset. A samu echo-p tv-k tényleg támogatják a Miracast szabványt? Azaz a táblagép vagy telefon képe kilőhető a Tv-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- Politika
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest