- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
WoodooKilla
üzenetére
Szia!
a full hd-val nincs is gondom csak kifejezetten a 3D miatt agyalok...van PS3 van XBox,van bluray és sima dvd player,de ugye csak a PS3 tud 3D-t és az is csak eredeti lemezről ha jól tudom...na nem mintha lenne bluray íróm.
Szóval az a gondom,ha már ez a vacak tv tudja a full hd 3D-t hogy mi lenne a legjobb megoldás 3D-s filmek nézésére??
Tudom nyerni a lottón és megvenni minden filmet 3D-ben,de erre nem nagy az esélyem.Szóval úgymond költséghatékonyan mi a legjobb megoldás bluray minőséget full hd 3D-ben összehozni?!így jutottam el a médialejátszókhoz...most azokból keresgélnék ami tud 3D lejátszást.
Tudom kicsit off,de hát ha más is akar full 3D-ben okosan filmezni?!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Spórolós topik
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest